Japan betvivler USA's officielle 9/11-forklaring. (April 2008) 1:2.
Det japanske parlamentsmedlem Yukihisa Fujita stiller i april 2008 spørgsmål til den japanske udenrigsminister Komura vedrørende troværdigheden af USA’s officielle 9/11-forklaring.
KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=MXp4p0yX4ts

Japan betvivler USA's officielle 9/11-forklaring. (April 2008) 2:2.
Det japanske parlamentsmedlem Yukihisa Fujita stiller i april 2008 spørgsmål til den japanske forsvarsminister Ishibar vedrørende troværdigheden af USA’s officielle 9/11-forklaring.
KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=UMpa5fDmCPQ
RELATERET:

Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

Japan betvivler USA's officielle 9/11-forklaring.
Det japanske parlamentsmedlem Yukihisa Fujita stiller i april 2008 spørgsmål til den japanske udenrigsminister Komura og forsvarsminister Ishibar vedrørende troværdigheden af USA’s officielle 9/11-forklaring.

 

Yukihisa Fujita: Her er er en udskrift af FBI’s hjemmeside vedrørende dusøren på Osama Bin Laden – samt nogle andre dokumenter. På hjemmesiden skriver de om den store dusør, som er for pågribelse af Bin Laden.

 

Yukihisa Fujita: For hvad tilbydes dette store pengebeløb? Det står her at læse, at dusøren vedrører USA-ambassade-bombningen i 1998 i Dar es Salam og i Kenia. Kun dette er anført her. Ifølge FBI-hjemmesiden vedrører dusøren ikke 9/11. Den 5. juli sidste år (2007, red.) blev en forespørgsel rettet til FBI’s hovedkvarter. FBI-embedsmanden (Lex Tomb?) svarede på forespørgslen at der ikke var nogen beviselig forbindelse (mellem Osama Bin Laden og 9/11, red.). De informationer, som blev givet fastslog, at der ikke er nogen beviselig forbindelse mellem Bin Laden og andet end de to bombninger. Ifølge denne FBI information er Osama Bin Laden ikke officielt eftersøgt for terrorangrebet den 11. september 2001. Er De klar over det? Spørgsmålet rettes til udenrigsminister Komura.

(Yukihisa Fujita fortsætter)

 

Yukihisa Fujita: Fra nu af er vi i en ny tid vedrørende international politik og information begrænser sig ikke til de respektive lande, men er tilgængelig for borgere over hele verden. Mange flere mennesker har adgang til information. Mange fagfolk kan nu dele deres viden – og mange bringer nye informationer ud. Fly-kontrollanter, piloter og militær personel har talt ud. Jeg vil præsentere to af alle disse mennesker for jer.

 

Den ene er den tidligere US-Airforce pilot Mr. Wittenburg, som fløj den samme type flyvemaskine som Flight 175 og Flight 93 – fly, som blev brugt den 11. september 2001.Han synes det er mærkeligt, at de angivne terrorister lærte at flyve en Cessna 172 i Florida. Han siger, at han ikke kan tro, at en person kan sidde for første gang i cockpittet i et stort Boeing fly som United 175 og holde dette store fly i en stabil position.

 

Den anden, en US-Army officer, siger, at motorerne i de fire fly var lavet af et legeret metal, som kunne holde til høje temperaturer og umuliggøre en tilintetgørelse ved ild og ved sammenstød. Det er muligt, at de går i stykker, men ikke, at de opløses og forsvinder. Hvor i alverden er motorerne blevet af? Jeg forklarede dette allerede i januar. Spørgsmålet vedrørende det fjerde fly … Meget få dele blev fundet. Flyvemaskinen og karosseriet er lavet af letvægts-rustfri stål og kan smuldre bort, men motorerne er meget robuste.

Er specialisten fra Transport-ministeriet tilstede i dag? Ikke desto mindre er de ansvarlige for en flyundersøgelse. De sagde, at de aldrig havde haft en flyulykke, hvor en flyvemaskine fuldstændigt forsvandt. Intet fortilfælde, hvor flykabine og flydele ikke kunne identificeres.

Disse specialister siger, det er mærkeligt. Der er så mange spørgsmål. Også fordi det hele var grunden til krigen i Afghanistan.

Vi synes det er på tide at evaluere alt dette. … Jeg vil gerne stile dette spørgsmål til Forsvarsminister Ishibar.

 

SE 2 VIDEOKLIP FRA DET JAPANSKE PARLAMENT ØVERST TIL HØJRE (DEL 1 & DEL 2).

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=MXp4p0yX4ts

&

http://www.youtube.com/watch?v=UMpa5fDmCPQ

--

 


911avisen@911avisen.dk