Naomi Wolf om de 10 trin
Naomi Wolf interview om de 10 trin til et fascistisk samfund.
Alle 10 trin på vej til et diktatur, som Tyskland gennemgik, efter Hitler kom til magten genkendes i dagens USA efter 9/11, mener Naomi Wolf. Hun er efter sin udgivelse af bogen 'The End of America' - og en film af samme navn - endt på Bush Administrationens terrorliste - Terror Watch List - der videreføres af Obama Administrationen og tæller over 1 million registrerede personer og vokser med 20.000 personer pr. md., heriblandt Nelson Mandela og flere amerikanske kongresmedlemmer.

Trin 1: Påberåb dig en skræmmende indre og ydre fjende

Trin 2: Opret en 'gulag' (politisk fængselslejr)

Trin 3: Skab aggressive bølle-bander

Trin 4: Opret et internt overvågningssystem

Trin 5: Chikaner borgergrupper

Trin 6: Arranger vilkårlig tilbageholdelse og frigivelse

Trin 7: Gå efter nøglepersoner

Trin 8: Kontroller pressen

Trin 9: Uenighed lig forræderi

Trin 10: Suspender retsstaten

Mere Info
Undersøgelse af Ground Zero
Aktivt Termisk Materiale Opdaget i Støv fra 9/11 World Trade Center Katastrofen. I det videnskabelige tidsskrift "The Open Chemical Physics Journal"(2009, 2, 7-31) er offentliggjort et 'paper' af forskerne Niels H. Harrit, Jeffrey Farrer, Steven E. Jones, Kevin R. Ryan, Frank M. Legge, Daniel Farnsworth, Gregg Roberts, James R. Gourley og Bradley R. Larsen. I støv fra World Trade Center's ødelæggelse fandt forskerne det højeksplosive nano-termit og giver nu en forklaring af de kemiske forekomster, som udfordrer den officielle forklaring af, hvorfor wtc-bygningerne kom ned på en nedrivningsagtig måde.
Ingeniør Jim Hoffman påstår fejl og mangler i undersøgelsen af WTC's kollaps. Hvad der er specielt for min situation er - at som én, der har tilbragt megen tid med at analysere de fysiske beviser - er det nu for mig indlysende, at de bygninger blev sprængt med sprængstof. Jeg havde ikke den indsigt den 11. september 2001.
Professor Dr. David Ray Griffin, der ønsker Europas hjælp, siger, at hovedbeviserne mod den officielle historie er, at hvis du undersøger et hvilket som helst aspekt ved den og sammenligner med kendte fakta, vil du finde, at enhver del af den officielle historie ikke holder…
Det tager fra 2 uger op til en måned at planlægge og placere sprængstoffer til en nedrivning. Hvis der blev brugt sprængstof, måtte det have været placeret før angrebene, lyder det i 9/11-dokumentaren Smertefulde Bedrag (Painful Deceptions).
Ny standard for bedrag - Kevin Ryan afviser regeringens forklaring af WTC's kollaps. I en informations-pakket præsentation på 58 minutter leverer Kevin Ryan en alvorlige anklage mod de officielle undersøgelser af sammenstyrtningerne af World Trade Center's Twin Towers og Bygning 7.
9/11 og det amerikanske imperium: Intellektuelle taler ud om 9/11.”9/11 var ikke kun den største og mindst undersøgte mordsag I USA’s historie. Måske også det største fupnummer med ekstremt skæbnesvangre konsekvenser for den menneskelige civilisation i det hele taget. Hvis den uddannede del af samfundet ikke kan anerkende denne problemstilling, risikerer den at forblive ”akademisk” i terminologiens værste betydning.” SÅDAN indleder Dr. David Ray Griffin videooptagelsen af de fremmødte forfatternes præsentation af bogen 9/11 & American Empire – Intellectuals Speak Out. Seancen løb af stabelen den 24. september 2006 i Berkeley, Californien - og bogpræsentationen var arrangeret af Bonnie Faulkner fra tv-stationen KPFA.
Ubesvarede spørgsmål fra pårørende
9/11 Press For Truth. En fremragende dokumentarfilm om de pårørende til ofrene for 9/11 og deres kamp for at afdække og afsløre sandheden om, hvad der skete den dag, den 11. september 2001. Ifølge flere anmeldere er denne 9/11 dokumentarfilm for 9/11, hvad BBC's "The Men Who Killed Kennedy" var for JFK. Hvormed menes: Efter den er set, vil man aldrig mere tro den "officielle" 9/11-historie om, hvad der skete. Man efterlades med spørgsmål efter spørgsmål efter spørgsmål. 9/11 dokumentarfilmen '9/11 Press For Truth' er fundet på Google med danske tekster.
Ni 9/11-dokumentarfilm online med danske undertekster SE DEM ONLINE. Hvad der får en bred amerikansk befolkning, kendte professorer, ingeniører, arkitekter, piloter og notabiliteter til at stille spørgsmål ved deres egen regerings officielle udredning af hændelserne den 11. september 2001 belyses grundigt på disse online 9/11-dokumentarfilm, som er fundet på 'Google Video' med danske undertekster. Disse 9/11-dokumentarfilm kan ses online og i fuld skærmstørrelse. En stor tak til oversætterne.
9/11-Kommissionen
Norman Mineta's vidnesbyrd for 9/11-Kommissionen. Transportminister Norman Mineta vidnede den 23. maj 2004 for 9/11-Kommissionen om, at Dick Cheney havde operationelt kendskab til Flight 77, da dette fly nærmede sig Pentagon. Regeringen har konsekvent udtalt, at den ikke vidste, hvor de kaprede fly var, før de styrtede ned. Blandt udeladelserne i 9/11-Kommissions-Rapporten er nok udeladelsen af trafikminister Norman Mineta's vidnesbyrd for 9/11-Kommissionen det mest belastende for både 9/11-rapportens og vice-præsident Dick Cheney's troværdighed.
Kritik af 9/11-Kommissionen og dens rapport om 9/11.
9/11-Kommissionen og dens rapport om hændelserne den 11. september har fået massiv kritik fra flere sider. 9/11-Kommissions-Rapporten er blevet kaldt en 'hvidvaskningsrapport'. Dertil kommer, at formanden Thomas H. Kean, direktøren Philip Zelikow, de fleste af de øvrige 9/11-kommissærer og mindst halvdelen af ledelsen har seriøse interessekonflikter.
ZELIKOW - den akademiske hjerne bag 9/11?
MYTE-MAGEREN. Da præsident George W. Bush ikke havde held med at ansætte Bilderberg-medlemmet Henry Kissinger som direktør for 9/11-Kommissionen , faldt valget på Philip Zelikow. Hvorfor? Og hvem er denne Zelikow ud over at være en såkaldt ”dual citizen” med både amerikansk og israelsk pas? Zelikow har en doktorgrad i 'skabelse af officielle myter' og udgav i 1998 en filosofisk bog om 'Katastrofal Terrorisme' – den perfekte direktør for 9/11-Kommissionen, mener nogle.
Præsident Bush stævnet af 9/11-kommissionen.
FOR LUKKEDE DØRE. Præsidenten George W. Bush og vicepræsident Dick Cheney invilligede begge i at møde med 9/11-kommissionen. Men på en betingelse. De insisterede på at møde sammen og bag lukkede døre - og ikke under edsaflæggelse. Bush og Cheney fik deres vilje, så selv pressefolk måbede. Mødet fandt sted den 29. april 2004.
New York brandmænd kræver 9/11 undersøgt
Mest inkompetente undersøgelse nogensinde. Der findes nationale standarder for undersøgelsesmetoder – og dét er, hvad vi alle beder om her. Vi beder om en undersøgelse, der overholder nationale standarder og som holder folk ansvarlige, siger New York brandmand Eric Lawyer og stifter af Firefighters For 9/11 Truth.
Den nationalistiske tro
9/11 og Nationalistisk Tro: Hvordan kan tro være oplysende eller forblindende? I USA vrimler det med diverse kristne trosretninger. Med udgangspunkt i 9/11 og den presbyterianske kirke belyser Professor Dr. David Ray Griffin, hvorledes den nationalistiske tro kan være stærkere end den kristne; En nationalistisk og nærmest religiøs tro på, at regeringen aldrig ville gøre noget ondt - i al fald ikke over for egne borgere. Den nationalistiske tro på Amerika er blevet en forblindende tro, mener Griffin i dette foredrag, der afrundes med en spørgerunde fra publikum.
Hvem fik gavn af 9/11 ?
Hvem fik gavn af 9/11? Når en forbrydelse begås, vil en hver god kriminal-detektiv stille spørgsmålet: Hvem gavner det? Så lad os tilføje dette spørgsmål vedrørende hovedaktørerne i forbindelse med hændelserne den 11. september 2001.
Halliburton og Dick Cheney Efter 9/11 er krig blevet så profitabel, at kræfter i krigsindustrien angiveligt ikke ønsker igangværende krige afsluttet. Bush regeringens vice-præsident Dick Cheney var før sin embedsstart i år 2000 chef for Halliburton, der efter 9/11 nød godt af Cheney's nye position samt af krigene i Afghanistan og Irak. Halliburton - Dick Cheney's tidligere arbejdsplads - er i dag en sværvægter i det militærindustrielle kompleks.
UNOCAL & olierørlednings-projektet Rapporter indikerer, at USA har truffet beslutningen om at invadere Afghanistan måneder før 9/11-angrebene, idet USA’s langtids-støtte til olierørlednings-projektet, foreslået af UNOCAL (Union Oil Company of California, red.) gik ud på at transportere olie fra området ved Det Kaspiske Hav og ned til Afghanistan og Pakistan. Dette projekt havde været forhindret op igennem 1990’erne på grund af borgerkrigen, som havde foregået siden Sovjet’s tilbagetrækning i 1989, forlyder det.
9/11-censur
Dr. Paul Craig Roberts ramt af 9/11-censur "Og ingen ville overhovedet lade mig præsentere fakta eller videnskabsfolks beviser på, at der var Nano Thermite i resterne fra World Trade Center tårnene." Sådan siger en desillusioneret Dr. Paul Craig Roberts, som angiveligt er ramt af 9/11-censur og derfor holdt som skribent på Washington Post og andre kendte mainstream medier. Ejheller måtte Craig Roberts skrive om de over 1.000 arkitekter og ingeniører, der har henvendt sig til den amerikanske kongres med kravet om en rigtig undersøgelse af 11. september.
Pressenævnet i Danmark Den danske kemiker Dr. Niels Harrit var chef-forsker i det internationale forskerteam, der påviste sprængstoffet nano-thermit i støvet fra World Trade Center. Jyllands-Posten bad Dr. Niels Harrit skrive en kronik om forskningsresultatet, men censurerede den. Pressenævnet besluttede, at kronikken ikke skulle bringes i hverken Jyllands-Posten eller Poliitiken. Læs Niels Harrit's kronik og korrespondancen med Pressenævnet her.
Krig i Afghanistan og krig i Irak
Er krigen i Afghanistan retfærdiggjort af 9/11 ? Dr. David Ray Griffin stiller spørgsmål ved, om krigen i Afghanistan er retfærdiggjort af angrebene den 11. september 2001. Se Dr. Griffin's foredrag (7 videos i tur og orden) og få en dansk oversættelse.
Blev USA angrebet af muslimer den 11. september 2001 ?
En stor del af USA's udenrigspolitik har siden 9/11 været baseret på den antagelse, at USA var angrebet af muslimer den dag. Denne antagelse blev anvendt, mest fremtrædende, til at retfærdiggøre krigene i Afghanistan og Irak. Det er nu bred enighed om, at brugen af 9/11 som grundlag for at angribe Irak var ulovlig.
Afsløringer om krigsdrømme i det lækkede 'Downing Street Memo'. The Downing Street Memo er faktisk et referat af et møde mellem Bush Administrationen og af mange af den britiske premierministers højtstående ministre den 23. juli 2002. The Downing Street Memo blev offentliggjort af The Sunday Times den 1. maj 2005.
Olie-faktoren bag 9/11 og 'Krigen Mod Terror'. Den nye dokumentarfilm "The Oil Factor: Behind the War on Terror" analyserer sammenhængen mellem olie-interesser og nuværende amerikanske militære interventioner. Den omfatter originale optagelser skudt over en periode på fire måneder i Irak, Pakistan og Afghanistan samt mange interviews med en lang række personligheder herunder Bush-regeringens embedsmænd.
Halliburton og Dick Cheney. "Jeg garanterer dig, at når krig bliver så profitabel, vil vi komme til at se mere af det fremover," siger professor Chalmers Johnson fra University of California, San Diego, om Halliburton's engagement i Afghanistan-krigen. Tre år efter den 11. september 2001 havde mindst 71 selskaber fået kontrakter på at gå ind i Afghanistan og Irak.
War Made Easy - 50 år med regeringsbedrag, medie-spin og falsk flag operationer. 'War Made Easy' er ikke en decideret 9/11-dokumentarfilm, men kan med elementer af falsk flag operationer måske hjælpe med til at belyse visse årsagssammenhænge i tiden før, under og efter 11. september 2001.
Nye krige
Zbigniew Brzezinski foreslår en falsk flag event som kickstart til Iran-krig.USA's tidligere sikkerhedsrådgiver den polsk-amerikanske Zbigniew Brzezinski antyder, at en falsk flag event - et nyt 9/11 på amerikansk grund - elegant kan anvendes som påskud for en krig mod Iran.
Hvad vil blive Obama’s Falsk Flag Angreb? Inden for 8 måneder efter at Bush havde taget magten, havde Cheney og banden ramt deres eget land med 9/11-angrebene for at kick-starte deres dagsorden for global overherre-dømme som skitseret i deres bibel, Projektet for et nyt amerikansk Århundrede." Sådan indledes en mail-archive-artikel den 21.01.2009.
Dansk 9/11-dokumentar
Mørkets Lakajer er en dansk online-film, der belyser noget af det, 11. september 2001 er blevet brugt til. Og af hvem: Lige fra overnational bankelite, Bilderberg og massemord - over Guantanamo-fængsel, krudt, kugler, olie, Orwell og narkohøst - til Folketinget, terrorpakker og måske endda en udhulet grundlov.
Mørkets Lakajer er produceret af TVwakeup.
Global opvarmning erstatter 9/11 som ny undskyldning for hvad som helst.
"Stop med at stille spørgsmål og bare lad os beskatte alt ud af dig, inklusive den luft du indånder. I sidste ende gælder det miljøet - og vi har aldrig løget for dig før, har vi?"
GLOBALT KLIMABEDRAG. Sådan indleder internetavisen Prison Planet den 13. marts 2007 artiklen "Global Warming Replaces 9/11 As Justification To Do Anything" og fortsætter: Efter at have påberåbt sig 11. september som undskyldning for snart sagt hvad som helst (herunder to angrebskrige, red.) er 11. september blevet afløst af et nyt mantra - en undskyldning for et nyt tyrani uanset hvor krænkende og skadeligt dette tyrani kan være for individets frihed.
Den Officielle 9/11-historie (klik)