Osama-videos
WTC-videos
Pentagon-videos
Shanksville-vids.
Interviews + TV
9/11 Konferencer
9/11 dok-film
Professorer
Kendte om 9/11
9/11 Relateret
DEN SUNDE SKEPSIS - Dokumentar om 11. september 2001 af filmselskabet Bellamondo
Den Sunde Skepsis
DEN SUNDE SKEPSIS - Ny dansk dokumentarfilm om 11. september 2001 af filmselskabet Bellamondo
Ti ÅR SENERE. Filmselskabet Bellamondo har pr. 11.09.2011 frigivet 9/11-dokumentar-filmen Den Sunde Skepsis. Det var 10-års dagen for hændelserne den 11. september 2001 i USA, hvor ca. 3.000 mennesker mistede livet.
Dokumentarfilmen, der varer 27 minutter, ligger på Youtube og kan også ses her.
Se DEN SUNDE SKEPSIS - Bellamondo's danske dokumentar om 9/11
--

LOOSE CHANGE 2nd Edition
LOOSE CHANGE 2nd Edition siges at være den 9/11 dokumentar-film, som på nettet er set af flere mennesker end nogen dokumentar på BBC World.
Alligevel er LOOSE CHANGE 2nd Edition (ikke at forveksle med LOOSE CHANGE FINAL CUT) aldrig blevet vist i tv. LOOSE CHANGE 2nd Edition varer 1 time og 24 minutter og er undertekstet på 30 sprog, også dansk.
Se LOOSE CHANGE 2nd Edition her
Den officielle 9/11 historie
Ni 9/11-film online med danske undertekster. Hvad der får en bred amerikansk befolkning, kendte professorer, arkitekter, ingeniører, piloter og notabiliteter til at stille spørgsmål ved deres egen regerings officielle udredning af hændelserne den 11. september 2001 belyses grundigt på disse online 9/11-dokumentarfilm, som er fundet på 'Google Video' med danske undertekster. Disse 9/11-film er i vilkårlig orden placeret på denne side, hvorfra de kan ses online og i fuld skærmstørrelse. En stor tak til oversætterne. Bemærk at spilletid er anført.
9/11 Press For Truth En fremragende dokumentarfilm om de pårørende til ofrene for 9/11 og deres kamp for at afdække og afsløre sandheden om, hvad der skete den dag, den 11. september 2001. Ifølge flere anmeldere er denne 9/11 dokumentarfilm for 9/11, hvad BBC's "The Men Who Killed Kennedy" var for JFK. Hvormed menes: Efter den er set, vil man aldrig mere tro den "officielle" 9/11-historie om, hvad der skete. Man efterlades med spørgsmål efter spørgsmål efter spørgsmål. 9/11 dokumentarfilmen '9/11 Press For Truth' er fundet på Google med danske tekster.
Professor David Ray Griffin om den officielle 9/11-historie på en 10 minutters video kavalkade fra Scholars for 9/11 Truth & Justice: "Den officielle historie om 9/11 er en gigantisk konspirations-teori: At 19 arabiske muslimer under ledelse af Osama Bin Laden besejrede verdens mest sofistikerede militære forsvarssystem og desuden bragte World Trade Center ned, imens de besejrede mange af fysikkens love.
Så dét er den basale konspirations-teori. Og hvad vi i bevægelsen gør, er at udfordre denne konspirationsteori."

Professor James Fetzer giver på University of Wisconsin et foredrag om, hvorfor han mener universiteter burde forske i hændelserne omkring den 11. september 2001. Se et ca. 3 minutters uddrag på videoen.

Professor Dr. David Ray Griffin, der ønsker Europas hjælp, siger, at hovedbeviserne mod den officielle historie er, at hvis du undersøger et hvilket som helst aspekt ved den og sammenligner med kendte fakta, vil du finde, at enhver del af den officielle historie ikke holder…

Professor Jim Marrs om den officielle 9/11 konspirationsteori:

- Well, jeg har studeret mange konspirationsteorier i mit liv og den absolut værste jeg nogensinde har hørt, er den officielle om 9/11.

Det tager fra 2 uger op til en måned at planlægge og placere sprængstoffer til en nedrivning. Hvis der blev brugt sprængstof, måtte det have været placeret før angrebene, lyder det i 9/11-dokumentaren Smertefulde Bedrag (Painful Deceptions).
Fysikprofessor Dr. Steven E. Jones tror ikke den officielle 9/11-historie: "Hvis man kan få bygninger til at styrte sådan sammen ved hjælp af ild, skulle vi tage patent på det," siger professoren i dette 2 timer lange forelæsning.

Skuespilleren Charlie Sheen udfordrer den officielle 9/11-historie og har tilsluttet sig den voksende skare af offentlige personer, der stiller spørgsmål ved den officielle 9/11-historie og ønsker en ny og uafhængig undersøgelse af angrebene og omstændighederne den 11. september 2001.

Rigmanden og filantropen Jimmy Walter tror ikke den officielle 9/11-historie: "Som enhver anden så jeg flyene ramme World Trade Center. Som enhver anden troede jeg, at det var flyenes masse og branden, som forårsagede kollapsene. Som enhver anden blev jeg bekymret for terrorisme..."

Hvad betyder det, hvis der var kontrolleret sprængstof i bygningerne?. Det simpleste svar er, at nogen har haft masser af adgang til bygningerne – og en længere periode til at arrangere det hele, konkluderer Jeff King, 'MIT Engineer/Research Scientist'.
Professor James Fetzer giver på University of Wisconsin et foredrag om, hvorfor han mener universiteter bør forske i hændelserne omkring den 11. september 2001.
"Tidligere canadisk forsvarsminister og vice-præcident om 9/11. "Som tidligere forsvarsminister studsede jeg og tænkte: Hvorfor fløj maskinerne rundt i luften i 1½ time uden at jagerfly fra Sct. Andrews Airport blev sendt efter dem?"
"Imperier har altid anvendt falsk flag operationer." "De får det til at se ud som om fjenden har angrebet, hvorefter der er en ’undskyldning’ eller ’retfærdiggørelse’ for at gå i krig," siger Professor i teologi og filosofi Dr. David Ray Griffin, der ønsker Europa ser med kritiske briller på den officielle 9/11-forklaring.
War Made Easy - 50 år med regeringsbedrag, medie-spin og falsk flag operationer. 'War Made Easy' er ikke en decideret 9/11-dokumentarfilm, men kan med elementer af falsk flag operationer måske hjælpe med til at belyse visse årsagssammenhænge i tiden før, under og efter 11. september 2001.
Ny standard for bedrag - Kevin Ryan afviser regeringens forklaring af WTC's kollaps. I en informations-pakket præsentation på 58 minutter leverer Kevin Ryan en alvorlige anklage mod de officielle undersøgelser af sammenstyrtningerne af World Trade Center's Twin Towers og Bygning 7.
USA's tve-nationale elite og 9/11. Det kan måske undre, at en overvejende del af PNAC-tænketanken bestod af amerikanere med to pas. Rigtigt. To pas. De er såkaldt 'tve-nationale' amerikanere med både et israelsk og et amerikansk pas. Og dét er ikke unormalt for USA, hvor den politiske elite typisk består af mennesker med netop denne egenskab. I Danmark er det utopi at have folketings-politikere med to pas.
9/11 og det amerikanske imperium: Intellektuelle taler ud om 9/11.”9/11 var ikke kun den største og mindst undersøgte mordsag I USA’s historie. Måske også det største fupnummer med ekstremt skæbnesvangre konsekvenser for den menneskelige civilisation i det hele taget. Hvis den uddannede del af samfundet ikke kan anerkende denne problemstilling, risikerer den at forblive ”akademisk” i terminologiens værste betydning.” SÅDAN indleder Dr. David Ray Griffin videooptagelsen af de fremmødte forfatternes præsentation af bogen 9/11 & American Empire – Intellectuals Speak Out. Seancen løb af stabelen den 24. september 2006 i Berkeley, Californien - og bogpræsentationen var arrangeret af Bonnie Faulkner fra tv-stationen KPFA.
Den Officielle 9/11-historie (klik)


Dame
Herre