Fingeret flystyrt på mark?
Kl. 10:06. Shanksville, Pennsylvania: Flight 93 var på vej fra New Jersey til Californien med 45 passagerer, da det kommer ud af kurs kl. 08:56 over Cleveland, Ohio.
Ifølge den officielle historie havde Flight 93 kurs mod Det Hvide Hus, da en gruppe passagerer overmandede terroristerne og fik flyet til at styrte ned i Shanksville, Pennsylvania. Ud af alle de begivenheder, der fandt sted 11. september, er Flight 93 den, der har skabt mest forvirring: Det blev skudt ned, det blev ikke skudt ned. Men beviser peger på, at Flight 93 slet ikke var tæt på Shanksville. Se 9/11-dokumentarfilmen Loose Change 2nd Edition.
Mere Info
Flere Shanksville Mysterier
”Det så ud som om nogen tog en ladvogn, gravede et 3 meter stort hul og smed affald deri.” Wally Miller, en retsmediciner fra Sommerset County, fortalte Houston Chronicle: ”Det så ud som om nogen bare havde smidt en masse metal ned fra himlen.” I washington Post: ”Det så ud som om nogen tog en ladvogn, gravede et 3 meter stort hul og smed affald deri.” Og for passagerernes ved kommende: ”Jeg stoppede med at være retsmediciner efter 20 minutter, fordi der ingen lig var at finde.” I Pittsburg Review: ”Jeg har til dato ikke set en eneste dråbe blod, ikke én.” Se 9/11-dokumentarfilmen Loose Change 2nd Edition.
Ni 9/11-dokumentarfilm online med danske undertekster SE DEM ONLINE. Hvad der får en bred amerikansk befolkning, kendte professorer og notabiliteter til at stille spørgsmål ved deres egen regerings officielle udredning af hændelserne den 11. september 2001 belyses grundigt på disse online 9/11-dokumentarfilm, som er fundet på 'Google Video' med danske undertekster. Disse 9/11-dokumentarfilm kan ses online og i fuld skærmstørrelse. En stor tak til oversætterne.
9/11 og det amerikanske imperium: Intellektuelle taler ud om 9/11.”9/11 var ikke kun den største og mindst undersøgte mordsag I USA’s historie. Måske også det største fupnummer med ekstremt skæbnesvangre konsekvenser for den menneskelige civilisation i det hele taget. Hvis den uddannede del af samfundet ikke kan anerkende denne problemstilling, risikerer den at forblive ”akademisk” i terminologiens værste betydning.” SÅDAN indleder Dr. David Ray Griffin videooptagelsen af de fremmødte forfatternes præsentation af bogen 9/11 & American Empire – Intellectuals Speak Out. Seancen løb af stabelen den 24. september 2006 i Berkeley, Californien - og bogpræsentationen var arrangeret af Bonnie Faulkner fra tv-stationen KPFA.
Den Officielle 9/11-historie (klik)