Var PNAC drejebogen for 9/11?
Rebuilding America's Defenses var en rapport fra år 2000, som nævnede, at kun en ny og grusom hændelse på amerikansk territorium som f.eks. et nyt Pearl Harbor (tragedien den 7 december 1941), ville kunne påvirke den amerikanske befolkning til at bakke op krig, hvorved politisk og militær indflydelse kunne vindes
Tidligere minister i Blair-regeringen, Michael Meacher, MP: Man er nødt til at tage i betragtning hvad der skete FØR 9/11, UNDER 9/11 og EFTER 9/11 – og jeg tror at en langt bedre forklaring end 'Krigen mod Terror' – som jeg synes er forloren – er givet med dokumentet under Project For The New American Century (PNAC). Dette dokument blev skrevet i september 2000 lige før og med henblik på det amerikanske præsidentvalg, som bragte Bush til magten. Dokumentet blev skrevet af en ’neo-conservative’ tænketank og hed ”Strengthening America’s Defences” (originaltitel: ”Rebuilding America’s Defenses”, red.). Og hvad der siges déri, synes jeg giver en MEGET bedre forklaring på hvad der skete FØR 9/11, hvorfor 9/11 blev en katastrofe og hvorfor at USA EFTER 9/11 var så langsom med at eftersøge enten al-Qaeda eller Bin Laden – eller faktisk slet ikke forsøgte.
Mere Info
Før 11. september
Hvad betyder det, hvis der var kontrolleret sprængstof i bygningerne?. Det simpleste svar er, at nogen har haft masser af adgang til bygningerne – og en længere periode til at arrangere det hele, konkluderer Jeff King, 'MIT Engineer/Research Scientist'.
War Made Easy - 50 år med regeringsbedrag, medie-spin og falsk flag operationer. 'War Made Easy' er ikke en decideret 9/11-dokumentarfilm, men kan med elementer af falsk flag operationer måske hjælpe med til at belyse visse årsagssammenhænge i tiden før, under og efter 11. september 2001.
Ni 9/11-dokumentarfilm online med danske undertekster SE DEM ONLINE. Hvad der får en bred amerikansk befolkning, kendte professorer og notabiliteter til at stille spørgsmål ved deres egen regerings officielle udredning af hændelserne den 11. september 2001 belyses grundigt på disse online 9/11-dokumentarfilm, som er fundet på 'Google Video' med danske undertekster. Disse 9/11-dokumentarfilm kan ses online og i fuld skærmstørrelse. En stor tak til oversætterne.
9/11 og det amerikanske imperium: Intellektuelle taler ud om 9/11.”9/11 var ikke kun den største og mindst undersøgte mordsag I USA’s historie. Måske også det største fupnummer med ekstremt skæbnesvangre konsekvenser for den menneskelige civilisation i det hele taget. Hvis den uddannede del af samfundet ikke kan anerkende denne problemstilling, risikerer den at forblive ”akademisk” i terminologiens værste betydning.” SÅDAN indleder Dr. David Ray Griffin videooptagelsen af de fremmødte forfatternes præsentation af bogen 9/11 & American Empire – Intellectuals Speak Out. Seancen løb af stabelen den 24. september 2006 i Berkeley, Californien - og bogpræsentationen var arrangeret af Bonnie Faulkner fra tv-stationen KPFA.
WOLFOWITZ advarer om et nyt 'Pearl Harbor' måneder før 9/11-angrebene. Få måneder før 9/11 holdt Wolfowitz en tale på West Point militærakademi, en tale, som har fået flere amerikanere til at mene, at Wolfowitz havde et klart forudgående kendskab til hændelserne den 11. september 2001.
ZELIKOW - den akademiske hjerne bag 9/11? Da præsident George W. Bush ikke havde held med at ansætte Bilderberg-medlemmet Henry Kissinger som direktør for 9/11-Kommissionen , faldt valget på Philip Zelikow. Hvorfor? Og hvem er denne Zelikow ud over at være en såkaldt ”dual citizen” med både amerikansk og israelsk pas? Zelikow havde længe før 9/11 en doktorgrad i 'skabelse af officielle myter' og udgav i 1998 en filosofisk bog om såkaldt 'Katastrofal Terrorisme' – den perfekte direktør for 9/11-Kommissionen, mener nogle.
Bush / Bin-Laden forbindelsen "Igen og igen er Osama bin Laden anvendt som et redskab af den amerikanske regering og dens interesser. Hver gang den havde brug for at skabe en krise – et hvilket som helst sted på kloden, kom bin Laden til deres redning, som ”ildspåsætteren”, de havde brug for til at starte krisen, så de kunne ”tilbyde” deres løsning," forlyder det.
USA's historie for selvangreb som påskud for krig
11. september var ikke den første gang USA blev trukket ind i en krig af en tvetydig hændelse. Den amerikanske grundlov tillader ikke USA at føre en forbyggende krig – og det kræver Kongressens godkendelse at gå i krig med et andet land. Så hver gang en præsident har ønsket at deltage i en krig eller at starte en ny, har han skullet vente på en militær episode – hvad enten den er skabt eller provokeret – for over for Kongressen eller det amerikanske folk at kunne retfærdiggøre brugen af magt.
--
Den Officielle 9/11-historie (klik)