Medie Blackout
Ethvert forsøg på at undersøge og fremme sandheden om 11. september er blevet boykottet, latterliggjort og forfulgt af både regeringen og medierne – fordi der stilles spørgsmål ved den officielle historie.
Rigmanden og filantropen Jimmy Walter har brugt næsten 2 millioner dollars på en reklamekampagne for at overbevise folk her i New York og andre steder om, at 9/11 var et selvforskyldt sår Jimmy Walter fik et andet syn på hændelserne den 11. september 2001, da han nogle år senere så 9/11-dokumentarfilmen Painful Deceptions.
Mere Info
9/11 og mainstream pressen
9/11 og mainstream-pressen. Efter 9/11 angrebene accepterede jeg ”gengældelses-teorien”, ifølge hvilken angrebene den 21. september 2001 var en hævn for den amerikanske udenrigspolitik. Cirka et år senere fremførte en kollega, at angrebene var orkestreret af vor egen regering (den amerikanske regering, red.). Mit svar var, at jeg ikke kunne tro, at Bush administrationen – selv Bush administrationen – ville gøre noget sådant. Det sagde professor Dr. David Ray Griffin givet ved et foredrag i the National Press Club den 22. juli 2005.
Hvis målet var at grundlægge en myte ude i verden kun få timer efter forbrydelsen foretaget af den super-onde Bin Laden og hans flykaprere, som er udstyrede med magiske evner og gik om bord på flyene uden billetter og er i stand til at forebygge angreb fra jagerfly – så har 9/11 kommissionen gjort et dygtigt arbejde - og mainstream medierne slugt alt råt.
War Made Easy - 50 år med regeringsbedrag, medie-spin og falsk flag operationer. 'War Made Easy' er ikke en decideret 9/11-dokumentarfilm, men kan med elementer af falsk flag operationer måske hjælpe med til at belyse visse årsagssammenhænge i tiden før, under og efter 11. september 2001.
Jesse Ventura udfordrer pressen i 9/11 spørgsmål. Tidligere Guvernør i Minnesota, Jesse Ventura, klantrer mainstream-medierne for ukritisk håndtering af 9/11. "Hvorfor gør jeg jeres job?" spørger Jesse Ventura den tavse presse, der åbenlyst ignorerer Ventura's afslørende retorik.
Connie Bryan Tonight Show om 9/11. Connie Bryan Tonight Show fra lokal-tv i Santa Barbara i Californien er en undtagelse. Som én af de få tv-hosts i USA tillader Connie Bryan nemlig en gæst, som ikke tror på den officielle 9/11-forklaring at tale uden censur, forstyrende afbrydelser og latterliggørelse. Connie Bryan's gæst i studiet, Eric Hufschmid, har skrevet underbyggede bøger og lavet dokumentarfilm om hændelserne den 11. september 2001. Se udsendelsen fra Santa Barbara her.
Ni 9/11-dokumentarfilm online med danske undertekster SE DEM ONLINE. Hvad der får en bred amerikansk befolkning, kendte professorer og notabiliteter til at stille spørgsmål ved deres egen regerings officielle udredning af hændelserne den 11. september 2001 belyses grundigt på disse online 9/11-dokumentarfilm, som er fundet på 'Google Video' med danske undertekster. Disse 9/11-dokumentarfilm kan ses online og i fuld skærmstørrelse. En stor tak til oversætterne.
9/11 og det amerikanske imperium: Intellektuelle taler ud om 9/11.”9/11 var ikke kun den største og mindst undersøgte mordsag I USA’s historie. Måske også det største fupnummer med ekstremt skæbnesvangre konsekvenser for den menneskelige civilisation i det hele taget. Hvis den uddannede del af samfundet ikke kan anerkende denne problemstilling, risikerer den at forblive ”akademisk” i terminologiens værste betydning.” SÅDAN indleder Dr. David Ray Griffin videooptagelsen af de fremmødte forfatternes præsentation af bogen 9/11 & American Empire – Intellectuals Speak Out. Seancen løb af stabelen den 24. september 2006 i Berkeley, Californien - og bogpræsentationen var arrangeret af Bonnie Faulkner fra tv-stationen KPFA.
Dr. David Ray Griffin forsøgt latterliggjort.
MARGINALISERING. Sår man tvivl om den amerikanske regerings 9/11-historie, forsøger de korporative mainstream-medier promte og med hård hånd at latterliggøre den formastelige. I anledning af tv-stationen MSNBC's præsentation af Oliver Stone's biograffilm World Trade Center, var professor Dr. David Ray Griffin gæst på national tv hos skærmtrolden Tucker Carlson.
Hvem styrer medierne i USA?
Efter hændelserne den 11. september 2001 er der nok mere end før stillet spørgsmål ved hvem, der styrer medierne i USA og dermed dikterer nyhedsformidlingen i resten af verden.
Professor Steven E. Jones chikaneret på Tucker Carlson Show.
MARGINALISERING. I 2005 skrev fysik professor Steven Jones et detaljeret paper på 25 sider, som sandsynliggør, at World Trade Center's Bygning 7 blev bragt ned med kontrolleret sprængstof. MSNBC's tv-vært Tucker Carlson forhindrede tydeligvis professoren i på tv at vise en film-optagelse af Bygning 7's fald. Nogle vil måske endda mene, at Tucker forsøgte at latterliggøre professoren.
Ti propadandateknikker anvendt efter 9/11.
I tiden efter 9/11 er anvendt ti forskellige propaganda-teknikker i medierne for at holde liv i den officielle forklaring af hændelserne den 11. september 2001. I al fald hvis man skal tro denne video.
OUTFOXED : Rupert Murdoch's Krig mod Journalisme. TV-dokumentaren "Outfoxed" analyserer, hvordan medie-imperiet ledet af Rupert Murdoch's Fox News producerer nyheds-propaganda. Denne dokumentar belyser den ganske særlige form for journalistik, som udøves af FOX-News og der gives et dybdegående kig på Fox News og farerne ved en stadig udvidelse af TV-selskaber som forvansker og fortier den sandhed offentligheden har krav på i et demokratisk samfund. 9/11-emnet berøres også i den forbindelse. Filmen udforsker Murdoch's spirende medie-kongerige og indvirkning på samfundet, og viser, hvad der sker, når en bred kam af medier er kontrolleret af én person. Denne dokumentar afslører også hemmeligheder med hjælp fra tidligere Fox news producenter, reportere, bookers og forfattere. De afslører, hvordan det er at arbejde for Fox News. Disse tidligere Fox ansatte taler om, hvordan de blev tvunget til at støtte et synspunkt eller risikere deres job. Nogle har valgt at forblive anonyme for at beskytte deres nuværende levebrød. Som en medarbejder sagde: "There's no sense of integrity as far as having a line that can't be crossed."
Den Officielle 9/11-historie (klik)