Flyet, der fordampede
Den officielle forklaring er, at at den intense varme fra brændstoffet fordampede hele flyet.
Sandt nok. På disse billeder ser det ud som om der ingen spor er efter et Boeing 757 fly. Men hvis varmen var varm nok til at brænde et helt jumbo fly op, hvordan kunne efterforskere så identificere 184 ud af 189 mennesker fundet ved Pentagon? Militærets DNA laboratorium, som var ansvarligt for opgaven, havde også ansvaret for at identficere de døde fra Shanksville. Se 9/11-dokumentarfilmen Loose Change 2nd Edition.
Mere Info
Flere Pentagon Mysterier
Hvordan kan verdens største militærinstallationer
med den ultimative teknologi inden for sattellit, radioudstyr og fly ikke forsvare Washington D.C. og Pentagon?
Se 9/11-dokumentarfilmen Smertefulde Bedrag.
En Boeing 757 er 48 meter lang, 14 meter høj, har et vingespænd på 39 meter, og vejer næsten 100 tons.. Skal vi tro, at det forsvandt ind i dette lille hul – uden at efterlade vragdele på ydersiden? Hvorfor er der ingen skader på bygningen, hvor vinderne, halesektionen eller de to motorer ramte bygningen? Kan du huske hvor store de motorer var? Hvis 6 tons stål og titanium smadrer ind i Pentagon med 852 kilometer i timen, ville de begrave sig langt inde i bygningen og efterlade to meget tydelige mærker. Og på trods af dette, er den eneste skade på ydersiden af bygningen dette eneste hul – og ingen skader, hvor motorerne burde have ramt. Hvorfor er vinduerne ved siden af hullet fuldstændigt intakte? Hvorfor er kabelspolerne direkte foran hullet urørte? Og hvad angår indenfor er der et andet hul omkring 5 meter i diameter, lokaliseret på den anden side af C-ringen – tre ringe fra ydermuren. For at det hul skulle være lavet af Flight 77 skulle Boeing flyet have smadret igennem 3 meter jernarmeret beton. Næsen på et kommercielt passagerfly er sammensat af letvægts-kulfiber. Dette her (eksempel vises) er hvad der normalt sker med næsen på et passagerfly ved et flystyrt. Hvis næsen lavede dette hul, hvor er så resten af flyet? Så hvad kunne blæse et 5 meters hul i den yderste ring af Pentagon – smadre igennem 3 meters jernarmeret beton og efterlade endnu et 5 meters hul? Et krydsermissil.
Se 9/11-dokumentarfilmen Loose Change 2nd Edition.
Ni 9/11-dokumentarfilm online med danske undertekster SE DEM ONLINE. Hvad der får en bred amerikansk befolkning, kendte professorer og notabiliteter til at stille spørgsmål ved deres egen regerings officielle udredning af hændelserne den 11. september 2001 belyses grundigt på disse online 9/11-dokumentarfilm, som er fundet på 'Google Video' med danske undertekster. Disse 9/11-dokumentarfilm kan ses online og i fuld skærmstørrelse. En stor tak til oversætterne.
9/11 og det amerikanske imperium: Intellektuelle taler ud om 9/11.”9/11 var ikke kun den største og mindst undersøgte mordsag I USA’s historie. Måske også det største fupnummer med ekstremt skæbnesvangre konsekvenser for den menneskelige civilisation i det hele taget. Hvis den uddannede del af samfundet ikke kan anerkende denne problemstilling, risikerer den at forblive ”akademisk” i terminologiens værste betydning.” SÅDAN indleder Dr. David Ray Griffin videooptagelsen af de fremmødte forfatternes præsentation af bogen 9/11 & American Empire – Intellectuals Speak Out. Seancen løb af stabelen den 24. september 2006 i Berkeley, Californien - og bogpræsentationen var arrangeret af Bonnie Faulkner fra tv-stationen KPFA.
Den Officielle 9/11-historie (klik)