Bush i klasseværelset
Hvad tænkte Bush i klasseværelset den 11. september 2001? Vidste han noget?
Internettet flyder over med videoen af præsidenten siddende i et klasserum med skolebørn den 11. seotember 2001 et sted i Florida, imens World Trade Center og nationen var under angreb. Hvad tænkte han? Vidste han noget? Og hvorfor sad han uanfægtet og læste videre i en børnebog vendt på hovedet om en ged - efter han fik beskeden - som om intet var hændt?
Mere Info
Den officielle 9/11 historie
Beviser mangler Andreas Hauss, tysk historiker: - Eftersom beviser ikke er kommet frem, må jeg konkludere, at Bush Administrationen ikke er i stand til at bevise sin påstand om, at disse 19 mænd faktisk er de 19 terrorister.
Jagerfly var ikke på vingerne. Jochen Scholz, oberstløjtnant i det tyske luftforsvar: - Blandt NATO nationerne er det den generelle regel, at inden for 10 til 15 minutter efter alarmen har lydt, skal jagerfly være på vingerne. Det var præcist hvad der ikke skete i over to timer.
Tre anomalier den 11. september 2001. To store 9/11-anomalier er blevet grundigt dokumenteret. Specifikt drejer det sig om: 1) Militært stand-down i det amerikanske luft-forsvar om morgenen den 11. september 2001. Et stand-down, som tillod kommercielle jetfly at flyve ureglementeret og ganske uhindret i et ellers begrænset luftrum. 2) Overvældende fysiske beviser for, at World Trade Center bygningerne WTC1, WTC2 og WTC7 blev bragt ned ved kontrolleret nedrivning. EN TREDIE væsentlig anomali har ikke været diskuteret, endsige erkendt. Nemlig anomalien vedrørende reportagerne fra de store amerikanske tv-stationer i de første par timer umiddelbart efter attentaterne.
Ni 9/11-dokumentarfilm online med danske undertekster SE DEM ONLINE. Hvad der får en bred amerikansk befolkning, kendte professorer og notabiliteter til at stille spørgsmål ved deres egen regerings officielle udredning af hændelserne den 11. september 2001 belyses grundigt på disse online 9/11-dokumentarfilm, som er fundet på 'Google Video' med danske undertekster. Disse 9/11-dokumentarfilm kan ses online og i fuld skærmstørrelse. En stor tak til oversætterne.
9/11 og det amerikanske imperium: Intellektuelle taler ud om 9/11.”9/11 var ikke kun den største og mindst undersøgte mordsag I USA’s historie. Måske også det største fupnummer med ekstremt skæbnesvangre konsekvenser for den menneskelige civilisation i det hele taget. Hvis den uddannede del af samfundet ikke kan anerkende denne problemstilling, risikerer den at forblive ”akademisk” i terminologiens værste betydning.” SÅDAN indleder Dr. David Ray Griffin videooptagelsen af de fremmødte forfatternes præsentation af bogen 9/11 & American Empire – Intellectuals Speak Out. Seancen løb af stabelen den 24. september 2006 i Berkeley, Californien - og bogpræsentationen var arrangeret af Bonnie Faulkner fra tv-stationen KPFA.
Den Officielle 9/11-historie (klik)