911 Falsk Flag
Andreas von Bülow, tidl. tysk forsvarsminister, og Andreas Hauss, historiker, er med i denne 9/11 dokumntarfilm ifølge hvilken USA stod bag hændelserne den 11. september via en falsk flag operation.
Se online den tyske dokumentar-film om hændelserne den 11. september. Dokumentaren og dens interviewede - bl.a. tidligere tyske forsvarsminister Andreas von Bülow og historikeren Andreas Hauss - mere end antyder, at 9/11 i virkeligheden var en falsk flag operation udført af USA selv.
Mere Info
Inside Job - Falsk Flag - Syntetisk Terror
Er krigen i Afghanistan retfærdiggjort af 9/11-angrebene?
Det lader til, at 9/11 var det til dato mest detaljerede falsk flag angreb – hvilket forekommer, når lande ønsker at angribe andre lande. Det sker ved at organisere angreb på deres egne indbyggere, mens der iscenesættes ”beviser”, som skal involvere disse andre lande. Sådan sagde Dr. David Ray Griffin i april 2010 i et filmet foredrag i Chicago, hvor han stillede spørgsmål ved, om krigen i Afghanistan er retfærdiggjort af angrebene den 11. september 2001.
Imperier har altid anvendt falsk flag operationer. De får det til at se ud som om fjenden har angrebet, hvorefter der er en ’undskyldning’ eller ’retfærdiggørelse’ for at gå i krig," siger Professor i teologi og filosofi, Dr. David Ray Griffin, der giver eksempler og ønsker Europa ser med kritiske briller på den officielle 9/11-forklaring.
Tidligere CIA officer Robert Baer udelukker ikke, at dele af USA's regering kunne have medvirket i terrorhandlingerne den 11. september 2001.

Hvis en eller anden stor operation er forblevet en hemmelighed indtil nu, ved vi pr. definition intet om det. Sådan siger professor David Ray Griffin på videoen og opstiller 4 grunde til, at mange mennesker ikke kan tro, at den amerikanske regering var involveret i hændelserne den 11. september 2001. Disse fire grunde benævner David Ray Griffin De Fire Myter.

Japan betvivler USA's officielle 9/11-forklaring. Det japanske parlamentsmedlem Yukihisa Fujita stiller i april 2008 spørgsmål til den japanske udenrigsminister Komura og forsvarsminister Ishibar vedrørende troværdigheden af USA’s officielle 9/11-forklaring.

Tidligere Star Wars Chef, mistænker Dick Cheney for orkestrering af 9/11-angrebene. Krigsøvelser afholdt af det amerikanske luftvåben var måske et dække for angrebene den 11. september 2001, mener Dr. Robert M. Bowman, som er tidligere chef for "stjerne-krigs-projektet".
Professor David Ray Griffin om 9/11 og Falsk Flag. "Vores politiske og militære ledere ville simpelthen ikke gøre noget sådant. Denne forestilling er vidt udbredt. Men den er undermineret af mange beviser. USA har som mange andre lande brugt et ’frø’ til at begynde krige. For eksempel den Amerkianske-Mexicanske Krig med den falske beskyldning, at Mexico havde udgydt amerikansk blod på amerikansk grund. Den Spanske-Amerikanske Krig. Krigen på Filippinerne med den falske beskyldning om, at filippinerne affyrede det første skud. Og Vietnam Krigen med Gulf of Tonkin. USA’s regering har desuden sommetider organiseret Falsk Flag terrorist angreb og dræbt uskyldige civile og derefter skudt skylden på et fjendtligt land eller gruppe – ofte ved at plante ”bevismateriale”."
Tidligere canadisk forsvarsminister og vice-præcident om 9/11. "Som tidligere forsvarsminister studsede jeg og tænkte: Hvorfor fløj maskinerne rundt i luften i 1½ time uden at jagerfly fra Sct. Andrews Airport blev sendt efter dem?"
War Made Easy - 50 år med regeringsbedrag, medie-spin og falsk flag operationer. 'War Made Easy' er ikke en decideret 9/11-dokumentarfilm, men kan med elementer af falsk flag operationer måske hjælpe med til at belyse visse årsagssammenhænge i tiden før, under og efter 11. september 2001.
Falsk Flag Greatest Hits - 10 Falsk Flag Operationer fra Nero til 9/11. At Falsk Flag Operationer ikke er et nyt begreb, viser denne historiske gennemgang af Falsk Flag Operationer lige fra Kejser Nero's brand i Rom via Den Spansk-Amerikanske Krig over Episoden i Manchuriet, Hitlers Rigsdags-brand, den falske invasion i Gleiwitz, Pearl Harbor, Den israelske terrorist celle i Egypten, Operation Northwoods, Guld-of-Tonkin hændelsen og frem til angrebene den 11. september 2001. Sidstnævnte hændelse mener forfatteren var en falsk flag operation. Efter læsning af Joe Crubaugh's artikel, som her er oversat til dansk, står det klart, at historiens udvisende af falsk flag operationer faktisk er mere klassisk end jakkesættet.
Ni 9/11-dokumentarfilm online med danske undertekster SE DEM ONLINE. Hvad der får en bred amerikansk befolkning, kendte professorer og notabiliteter til at stille spørgsmål ved deres egen regerings officielle udredning af hændelserne den 11. september 2001 belyses grundigt på disse online 9/11-dokumentarfilm, som er fundet på 'Google Video' med danske undertekster. Disse 9/11-dokumentarfilm kan ses online og i fuld skærmstørrelse. En stor tak til oversætterne.
9/11 og det amerikanske imperium: Intellektuelle taler ud om 9/11.”9/11 var ikke kun den største og mindst undersøgte mordsag I USA’s historie. Måske også det største fupnummer med ekstremt skæbnesvangre konsekvenser for den menneskelige civilisation i det hele taget. Hvis den uddannede del af samfundet ikke kan anerkende denne problemstilling, risikerer den at forblive ”akademisk” i terminologiens værste betydning.” SÅDAN indleder Dr. David Ray Griffin videooptagelsen af de fremmødte forfatternes præsentation af bogen 9/11 & American Empire – Intellectuals Speak Out. Seancen løb af stabelen den 24. september 2006 i Berkeley, Californien - og bogpræsentationen var arrangeret af Bonnie Faulkner fra tv-stationen KPFA.
Regeringer indrømmer falsk flag operationer. Denne artikel giver faktuelle eksempler på, at regeringer har indrømmet brugen af falsk flag terror. Rigtigt. Regeringer har indrømmet, at de har angrebet uskyldige mennesker - eller har planlagt terror - for at skabe et kunstigt fjendebillede.
Folk lærer om falsk flag operation. De, der har studeret historie ved, at intet puster nyt liv og magt i et autoritært regime mere end en spektakulær voldshandling. Nogle pludselige og meningsløse tab af liv, som gør det muligt for despoten at stå på rygende murbrokker og identificere sig selv som helten.
USA's historie for selvangreb som påskud for krig
11. september var ikke den første gang USA blev trukket ind i en krig af en tvetydig hændelse. Den amerikanske grundlov tillader ikke USA at føre en forbyggende krig – og det kræver Kongressens godkendelse at gå i krig med et andet land. Så hver gang en præsident har ønsket at deltage i en krig eller at starte en ny, har han skullet vente på en militær episode – hvad enten den er skabt eller provokeret – for over for Kongressen eller det amerikanske folk at kunne retfærdiggøre brugen af magt.
Zbigniew Brzezinski foreslår en falsk flag event som kickstart til Iran-krig. USA's tidligere sikkerhedsrådgiver den polsk-amerikanske Zbigniew Brzezinski antyder, at en falsk flag event - et nyt 9/11 på amerikansk grund - elegant kan anvendes som påskud for en krig mod Iran.
Hvad vil blive Obama’s Falsk Flag Angreb?" Inden for 8 måneder efter at Bush havde taget magten, havde Cheney og banden ramt deres eget land med 9/11-angrebene for at kick-starte deres dagsorden for global overherre-dømme som skitseret i deres bibel, Projektet for et nyt amerikansk Århundrede." Sådan indledes en mail-archive-artikel den 21.01.2009.
Den Officielle 9/11-historie (klik)