Dette er en appelsin
Visuel Identifikation. Dette er en appelsin. Hvis du blev fortalt, det var noget andet, ville du vel ikke tro det, ville du?
Dette kaldes Visuel Identifikation baseret på erfaring. Denne bygning (billede på video) bliver om et øjeblik ødelagt med hvad der 'kontrolleret sprængstof'. Bygninger gør ikke dette spontant. ... ... ... En succesfuld kontrolleret sprængning kræver, at alle støtte-søjler i bygningen kollapser på samme tid. Hvis ikke det sker på samme tid - eller hvis noget går galt - vil bygningerne tippe til siden. Dette er World Trade Center's bygning 7 lige før den kollapser den 11. september 2001. Den er IKKE blevet ramt af en flyvemaskine, men en er blevet skadet af nedfaldne murbrokker (fra wtc1 og wtc2). Klokken 17:20
Mere Info
WTC Mysterier
Det tager fra 2 uger op til en måned at planlægge og placere sprængstoffer til en nedrivning. Hvis der blev brugt sprængstof, måtte det have været placeret før angrebene, lyder det i 9/11-dokumentaren Smertefulde Bedrag (Painful Deceptions).
Hvad betyder det, hvis der var kontrolleret sprængstof i bygningerne?. Det simpleste svar er, at nogen har haft masser af adgang til bygningerne – og en længere periode til at arrangere det hele, konkluderer Jeff King, 'MIT Engineer/Research Scientist'.
BBC World rapporterede bygning 7's fald for tidligt.. En forbløffende BBC World tv-reportage viser, at BBC rapporterer Bygning 7's kollaps mere end 20 minutter før den faldt klokken 17:20 den 11. september 2001.
'Heksehyl' indikerer, at sprængstof fik World Trade Center ned. 9/11 forskere som ingeniørerne Kevin Ryan og Jim Hofman samt professorerne Steven E. Jones og David Ray Griffin er få ud af mange, som siger, at de såkaldte heksehyls-lignende "SQUIBS" beviser, at sprængstof fik World Trade Centers tårne ned.
Ny standard for bedrag - Kevin Ryan afviser regeringens forklaring af WTC's kollaps. I en informations-pakket præsentation på 58 minutter leverer Kevin Ryan en alvorlige anklage mod de officielle undersøgelser af sammenstyrtningerne af World Trade Center's Twin Towers og Bygning 7.
Ni 9/11-dokumentarfilm online med danske undertekster. SE DEM ONLINE. Hvad der får en bred amerikansk befolkning, kendte professorer og notabiliteter til at stille spørgsmål ved deres egen regerings officielle udredning af hændelserne den 11. september 2001 belyses grundigt på disse online 9/11-dokumentarfilm, som er fundet på 'Google Video' med danske undertekster. Disse 9/11-dokumentarfilm kan ses online og i fuld skærmstørrelse. En stor tak til oversætterne.
9/11 og det amerikanske imperium: Intellektuelle taler ud om 9/11.”9/11 var ikke kun den største og mindst undersøgte mordsag I USA’s historie. Måske også det største fupnummer med ekstremt skæbnesvangre konsekvenser for den menneskelige civilisation i det hele taget. Hvis den uddannede del af samfundet ikke kan anerkende denne problemstilling, risikerer den at forblive ”akademisk” i terminologiens værste betydning.” SÅDAN indleder Dr. David Ray Griffin videooptagelsen af de fremmødte forfatternes præsentation af bogen 9/11 & American Empire – Intellectuals Speak Out. Seancen løb af stabelen den 24. september 2006 i Berkeley, Californien - og bogpræsentationen var arrangeret af Bonnie Faulkner fra tv-stationen KPFA.
Den Officielle 9/11-historie (klik)