VIDEO

Ingeniør Jim Hoffman påstår fejl og mangler i undersøgelsen af WTC's kollaps.
Online-video med INGENIØR JIM HOFFMAN..
Ingeniør Jim Hoffman har i øvrigt forsket i World Trade Centers bygning 7 og resultatet af hans forskning kan delvist tilgås ad www.wtc7.net

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=A0KkD0lY5Bk

 

RELATERET:

Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv

Er krigen i Afghanistan retfærdiggjort af 9/11-angrebene?

DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

Ingeniør Jim Hoffman påstår fejl og mangler i undersøgelsen af WTC's kollaps.

Hvad der er specielt for min situation er - at som én, der har tilbragt megen tid med at analysere de fysiske beviser - er det nu for mig indlysende, at de bygninger blev sprængt med sprængstof. Jeg havde ikke den indsigt den 11. september 2001.

 

Se video t.h.


Måden hvorpå hændelsen var konstrueret som en meget kompliceret psykologisk operation designet til at tricke folk, så de tror på den officielle historie.

 

Da jeg så hændelserne direkte på tv den 11. september tænkte jeg ikke over, at bygningerne blev sprængt. Jeg husker at jeg bare sad og kiggede og så var bygningerne pludselig væk. Eg var chokeret og kunne ikke tro, hvad jeg så. Disse store stålkonstruktioner forsvandt.

 

Jeg stillede ikke spørgsmål ved den officielle historie dengang. Jeg tænkte bare ”kollaps forårsaget af tyngdekraften?”…  hmmm … Som flere andre tænkte jeg, hvordan kunne det og det fysisk ske og samtidigt understøtte den officielle historie.

 

Det hele involverer nogle meget ubekvemme sandheder om de mennesker, der bestemmer over vore liv. De mest magtfulde mennesker i verden, den amerikanske regering. Svært at forestille sig, at regeringen på forhånd kunne have udtænkt grusomme mord i et stort omfang.

 

Det er meget mere komfortabelt at tænke ”åhh.. det er jo den frygtelige Osama bin Laden, som gjorde dette og disse bygninger bare ikke kunne klare angrebet.” Dét er så meget mere bekvemt for folk at tænke på, end at konfrontere alternativet ”at det var et Inside Job”. Men det konfronterer de mest basale forestillinger vi har om magthaverne, nemlig at ”de vil aldrig gøre sådanne grusomheder”.

 

Efter min mening er angrebet designet med henblik på, at folk ikke skal stille spørgsmål ved den officielle 9/11-forklaring. Og her er tidsfaktoren interessant, idet angrebet var tilrettelagt til at udfolde sig inden for en meget begrænset tidsramme; – startende med den utrolige hændelse, at disse her fly blev overtaget af nogle få fyre med primitive våben og de klarede at manøvrere flyene ind i disse her små mål, selv om de hverken var piloter eller noget som helst.

 

Så vi har altså at gøre med kaskader af utrolige hændelser – den ene hændelse mere utrolig end den sidste. Du har først nogle fly, der bliver overtaget, dernæst et tårn til, som rammes – dernæst Pentagon, som rammes, Pentagon, der ellers var den bedst beskyttede og bevogtede bygning i verden, og er.

 

Og alligevel stod den pivåben for et angreb. Det er som om, at historien den dag udviklede sig til at blive stadig mere usandsynlig. Så på det tidspunkt, hvor den første bygning falder ned – efter alle de andre hændelser – er alle mennesker i et stadium af komplet åbenhed, så de chokeret blot accepterer den officielle historie.

 

Jeg tror også på, at angrebets design er sådan lavet, at det snyder folk ind i en mental tilstand, hvor de føler, de ser en rædselsfilm. Tidsmæssigt havde hændelserne den samme længde som en reædselsfilm, en periode på omkring to timer. Det har de samme scener – jeg mener, angrebet på Manhatten minder om en kendt rædselsfilmen, hvor det i stedet for kæmpen Godzilla, som jager folk i gaderne, er de kæmpe støvskyer, der får folk til at løbe gennem gaderne. Det trykker på de samme knapper hos folk, som en rædselsfilm. Man forventer ukritisk hvad som helst. Og mange mennesker tilkendegav da også den 11. september, at det føltes som en biograffilm – fordi angrebene var designet sådan. … … …

 

Man kan stille spørgsmål vedrørende Ground Zero – stedet, hvor de tre tårne stod. Hvad vi taler om, er de tre største ingeniør-fejl i verden vedrørende bygninger. Det totale kollaps af tre bygninger på en måde, som der absolut ikke findes fortilfælde for og med 2.500 tabte menneskeliv. Og endda har der været alle former for sikkerhedsforanstaltninger, som konstruktionssikkerheds-tjek, brandsikkerhedsprocedurer … … …

- På det tidspunkt, hvor den første bygning falder ned, efter alle de andre hændelser, er alle mennesker i et stadium af komplet åbenhed, så de chokeret blot accepterer den officielle historie.

 

Ingeniør Jim Hoffman

 

Og hvorfor har gerningsstedet ikke været undersøgt minutiøst? Tværtimod blev området afspærret og undersøgelser af blev forhindret og folk måtte ikke tage fotografier. Og næsten øjeblikkeligt begyndte de at fjerne og nedsmelte beviserne. Det ville have været vigtigt at foretage analyser af bygningernes stålstruktur. Hvad skete der med det?

 

New Your City accepterede en plan om at begynde genbrug af materialet 11 dage efter 9/11. Ikke kun genbrug i USA – nej, det blev fragtet til Indien og Kina i skibe for derefter at blive smeltet ned. Den eneste undersøgelse, der blev foretaget, blev udført af en gruppe frivillige ingeniører beskikket af FEMA (Federal Emergency Management Agency) – og dette hold af undersøgere fik ikke engang lov til at få adgang til gerningsstedet.

 

Den eneste adgang de havde, var – hvad de beskrev som ’én guided tur’ – og det eneste de så var nogle små ubetydelige stål-stumper, imens alle de store stykker stål var lagt på skibe på vej til Asien. Og de kiggede ikke engang på et eneste stykke før 1 måned efter angrebet (på World Trade Center, WTC). Og da de endelig offentliggjorde deres rapport i maj 2002, var Ground Zero, stedet hvor de tre tårne stod, totalt ryddet.

 

Det var en latterlig undersøgelse med et budget på $ 600.000 – denne store hændelse, tænk engang, og $ 600.000 var alt hvad de kunne koste på det. Og de betalte ikke engang de frivillige undersøgere. Da de endeligt offentliggjorde deres rapport, sagde de: ” … … vi kan ikke udtale os om grunden til kollapset … …”.

 

Og hvordan skulle de i øvrigt kunne det, for der var jo ikke flere bevise, da de var fjernet og borte. Interessant er det, at det tidspunkt, hvor FEMA færdiggjorde rapporten var sammenfaldende med tidspunktet, hvor Ground Zero var totalt ryddet og alt stålet var nedsmeltet.

 

 

SE HELE VIDEOEN ØVERST TIL HØJRE, HVOR INGENIØR JIM HOFFMAN GIVER SIN MENING OM UNDERSØGELSESPROCEDUREN EFTER WORLD TRADE CENTER's KOLLAPS.

--

 

 

 

KILDE: http://youtube.com/watch?v=A0KkD0lY5Bk

--

 


911avisen@911avisen.dk