Kontrolleret sprængstof i WTC tårnene.
Professor David Ray Griffin om WTC tårnenes kollaps i online videoen 9/11 Coincidences - del 3

 

Brandmænd, politifolk, redningspersonale, reportere og mange andre øjenvidner rapporterede alle om sprængstof-eksplosioner inde i bygningerne.

 

Endnu er dette ikke blevet nævnt i mainstream medierne.Brandmand Richard Benesiski taler om det sydlige WTC tårn og siger, det lader til at være en eksplosion. Det minder om det, de viser på TV, når de sprænger bygninger. Alle disse eksplosioner er hele vejen rundt som et bælte. En anden sagde at mit første indtryk var, at det ser fuldstændigt ud, som når de viser disse bygnings-nedrivninger på TV. Eksplosionerne startede fra toppen,

 

Materiale blev skudt ud horisontalt – og så syntes der at være et øjebliks pause før du kunne se begyndelsen af et kollaps. Vidneudsagnet er meget vigtigt, siger professor David Ray Griffin på denne online-video, for ifølge den officielle forklaring blev materialerne skudt ud som følge at etagernes kollaps.

 

Så lyt til brandmanden James Coran, der sagde: Jeg kiggede tilbage og jeg hørte hver etage sige tjuk-tjuk-tjuk – jeg kiggede tilbage og alt blev skudt ud fra etagerne FØR etagerne kollapsede. Flere forskellige øjenvidner er sikre på, at WTC tårnenes kollaps skyldtes kontrolleret nedrivning med sprængstof. Det kan undre, at de ikke er kommet til orde.

 

Øjenvidneberetninger om WTC tårnenes kollaps kommer ikke frem i medierne. Hvorfor mon?


 

KILDE: http://youtube.com/watch?v=Pd8B-8Au-Wk

(Online videoen 9/11 Coincidences - del 3)

 

--

 


911avisen@911avisen.dk