VIDEO

Ny standard for bedrag - Kevin Ryan afviser regeringens forklaring af WTC's kollaps.
Online-video med foredrag af KEVIN RYAN.

BUSH-SCIENCE. I en informations-pakket video-præsentation på 58 minutter leverer Kevin Ryan en alvorlig anklage mod de officielle undersøgelser af sammenstyrtningerne af World Trade Center's Twin Towers og Bygning 7. Kevin Ryan leverer desuden begrebet "Bush-Science".

 

Se video med Kevin Ryan foredraget af 2006.06.04 ved '9/11 Truth Conference' i Chicago.

--

 

(Kevin Ryan's tilhørende PowerPoint præsentation kan downloades her)

KILDE: http://video.google.com/videoplay?docid=718236659434732032

 

RELATERET:

Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv

Er krigen i Afghanistan retfærdiggjort af 9/11-angrebene?

DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udg. 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

Ny standard for bedrag - Kevin Ryan afviser regeringens forklaring af WTC's kollaps.

BUSH-SCIENCE. I en informations-pakket præsentation på 58 minutter leverer Kevin Ryan en alvorlig anklage mod de officielle undersøgelser af sammenstyrtningerne af World Trade Center's Twin Towers og Bygning 7. Kevin Ryan leverer desuden begrebet "Bush-Science".

 

Se video med Kevin Ryan foredraget af 2006.06.04 ved '9/11 Truth Conference' i Chicago.


Ryan's solide professionalitet og anvendelse af den videnskabelige metode står i skarp kontrast til de officielle undersøgelser, hvis uærlighed og korrupte anti-videnskabelige metoder Ryan demonstrerer i overflod, vil nogen nok mene.

 

  1. Ryan forklarer detaljeret fejl og udeladelser i forbindelse med undersøgelser foretaget af den Nationale Institut for Standarder og Teknologi (NIST), såsom manglende eksperimentel kontrol og underbygning af "pandekage teorien", der sidenhen tvang NIST til at opfinde en ny teori om WTC-tårnenes sammenbrud.

 

Ryan bemærker fællestræk i WTC-undersøgelser foretaget af NIST og FEMA, og undersøgelsen i 1995 af Oklahoma City Building, såsom en høj grad af overlapning i lederne af de respektive undersøgelser.

 

Ryan karakteriseres ofte af amerikanere, der betvivler den officielle 9/11-historie som en uundværlig'whistleblower', der heldigvis ikke kunne holde mund.

 

Efter at være blevet forfremmet til den øverste leder af Underwriter's Laboratories, blev Ryan i november 2004 afskediget efter at en e-mail fra ham til NIST's Dr. Frank Gayle om spørgsmål vedrørende sammenbruddet af WTC's Twin Towers slap ud i offentligheden.

 

Ingen skyskraber er nogensinde kollapset p.g.a. brand, men vi blev fortalt, at der den 11. september 2001 var tre, siger Kevin Ryan og refererer i den forbindelse til hvad professor Dr. David Ray Griffin kalder 'en omvendt sandhed', nemlig: "Ingen bygning, der udviser alle karakteristika for en kontrolleret sprængstof-nedrivning, har aldrig nogen sinde IKKE været genstand for en kontrolleret sprængstof-nedrivning."

 

 

SE HELE VIDEOEN MED KEVIN RYAN FOREDRAGET AF 2006.06.04 ØVERST TIL HØJRE.

 

--

 

 

 

KILDE: http://video.google.com/videoplay?docid=718236659434732032

--

 


911avisen@911avisen.dk