VIDEO

Var 9/11 Bush Administrationens Reichtag-brand?
Online-video med MEDIE-ANALYTIKER OG TV-JOURNALIST BARRIE ZWICKER.

Den canadiske medieanalytiker og tv-journalist Barrie Zwicker sammenligner i tv-programmet "The Great Conspiracy" Hitler's Rigsdagsbrand med 9/11.

(Supplerende anbefales videoen Hitler's 9/11 3:38 min.)

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=LS1oBmcLiVw

RELATERET:

Hitler's 9/11
Rigsdags-brandens hemmeligheder
Falsk Flag
Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv

DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

Var 9/11 Bush Administrationens Reichtag-brand?

Den canadiske medieanalytiker og tv-journalist Barrie Zwicker sammenligner i tv-programmet "The Great Conspiracy" Hitler's Rigsdagsbrand med 9/11.

 

Se videoen t.h.


FALSK FLAG. Og den mest beskidte hemmelighed om terrorisme er også – indtil videre – den største.


Mange spektakulære terroraktioner er frygtindgydende falsknerier udført af intrigerende kliker inden for regeringerne. Og jeg mener vore egen regeringer.

 

Standardhovedmålet er et angreb på ens eget land med et for øje at mobilisere den offentlige mening for magt, politiske spil og profit.

 

Nazisterne designede og udførte nedbrænningen af Rigsdagen (Reichtag), den tyske parlamentsbygning den 27. februar 1933. Én uge før et nationalt valg. At de gjorde dette er et historisk faktum. Dette er nok bedst portrætteret i William L. Sheirer’s mesterværk The Rise And Fall Of TheThird Reich.

 

Inden for timer udråbte Hitler og hans kompaner kommunisterne som gerningsmændene og  sagde, at ugerningen var blevet udført af én eneste terrorist. Regeringen lover at komme frem med beviserne, men kommer aldrig med dem.

 

Kommunisterne gjorde det ikke. En enkelt kommunist blev slået til syndebuk.

 

Den store løgn samt spørgsmålet ”Hvem afbrændte Rigsdagen?” blev anvendt af Hitler til at så frygt. Han fik den tyske regering til at underskrive et dekret med 7 love til den tyske grundlov.

 

Ideen var, at Der Fatherland – tænk fædrelandet – er truet. Og retsforfølgelse, arrestation og mord på socialister og kommunister blev dagens orden.

Ved valget fik Hitler ikke det flertal, han behøvede. Men snart derefter vinder han magt. Han opnår derefter muligheden for at intervenere andre lande.  … Det får katastrofale følger med 600.000 civile døde  7½ millioner mennesker bliver gjort hjemløse, idet deres boliger var bombet til ruiner.

 

Rigsdagsbranden var et kolossalt vendepunkt.

 

Inden for få timer efter flyvemaskinerne ramte World Trade Center offentliggør Bush Administrationen fra Det Hvide Hus de formodede gerningsmænd.

 

Og ca. 30 dage senere svækkes USA’s grundlov af næsten enstemmigt flertal for ”patriot-paragraffen” the Patriot Act (Patriot Act var en svækkelse af det vi i Danmark kalder ’personers ukrænkelighed’, Danmarks Grundlov § 71, red.).

En ’Krig Mod Terror’ er bekendtgjort.

 

Inden for måneder er skytset rettet mof Afghanistan og Irak. Intet bevis for, at Irak deltog i 9/11 kom frem. Krigen blev en realitet uanset, at millioner i USA og resten af verden var imod en krig i Irak.

 

Det Hvide Hus bekendtgør, at Krigen Mod Terror måske aldrig vil ende. Og det bekendtgøres, at mindst 1000 amerikanere kan forventes at dø i Irak alene (tallet af faldne US-soldater er meget højere i dag, se opdatering på http://projects.washingtonpost.com/fallen , red.).

 

De økonomiske udgifter er vokset med trillioner af dollars. Den såkaldte Krig Mod Terror ’retfærdiggør’ tabene af amerikanske soldater i Irak og andre steder. Retfærdiggør en højteknologisk og oversøisk militær intervention – og er grundstenen, ’doktrinen’ og beføjelsen til en endeløs krig – i modsætning til national lov og basal moral. … Udgifterne til krigsførelsen bliver overladt til kommende generationer. Det samme gælder kommende udgifter til endnu flere og følgende militære interventioner.

- 63% af canadierne tror, at personer inden for den amerikanske regering – inklusive Det Hvide Hus – havde forhåndskendskab til planerne for 11. september.

 

Medieanalytiker og tv-journalist Barrie Zwicker

 

Den såkaldte Krig Mod Terror er basis for ultimativ krigsførelse i udlandet og spionage i inden for USA’s egne grænser … Borgerlige rettigheder og konstitionelle friheder i øvrigt svækkes med den samme begrundelse: Krig Mod Terror.

Alt dette, fordi den officielle autoriserede sandhed er, at udlandske terrorister angreb USA den 11. september 2001.

Mens vi optager dette (denne video, red.) i sommeren 2004, vokser frygten imens Bush Administrationen forudser flere terror-aktioner – på en skala svarende til ’9/11’ – eller større.

 

Ordet UNDGÅELIGT bliver anvendt i stadig større omfang.

 

De angivne syndebukke fra 9/11 vandt intet posivt efter handlingerne. Tværtimod.

Hvem dragede fordel af angrebene den 11. september 2001?

 

”Frygt-kampagnen”, som hele tiden er baseret på den officielle 9/11 historie. dukker til stadighed op.

 

Igen – hvad hvis den officielle 9/11-historie er en stor løgn? Det ved du sikkert ikke, hvis du er fanget i et spind af historier fra den Nordamerikanske medieindustri. Men der er trods alt en omfangsrig skepticisme med hensyn til, hvem der stod bag 9/11.

30% af tyskerne – ifølge pålidelige kilder – mener, at den amerikanske regering havde en finger med i spillet. De husker den Store Rigsdagsbrand.

 

Denne opinionsundersøgelse foretaget i Canada i maj 2004 viser, at 63% af canadierne tror, at personer inden for den amerikanske regering – inklusive Det Hvide Hus – havde forhåndskendskab til planerne for 11. september – og fejlede i at udøve de fornødne forholdsregler til at stoppe dem.

 

I dette program præsenterer vi nogle af de akkumulerede beviser, som indikerer, at der bag det store bedrag ved 9/11 kan findes Den Store 9/11 Konspiration

 

Men først lidt mere historisk kontekst.

 

Når vi kommer tilbage (i næste tv-program med Barrie Zwicker, red.), vil vi se på tre sandfærdige historier om falske angreb på Amerika.
--

 

 

SE VIDEOEN ØVERST TIL HØJRE, HVOR MEDIE-ANALYTIKER OG TV-JOURNALIST BARRIE ZWICKER SAMMENLIGNER HITLER'S REICHTAG-BRAND MED 9/11.

 

 

 

 

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=LS1oBmcLiVw

--

 


911avisen@911avisen.dk