1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 
Oversat af 911avisen.dk
Forfatter: Joe Crubaugh
Originalartiklen på engelsk: "10 false flags operations that shaped our world - all time greatest hits of false flag operations"
http://www.conspiracy-times.com/, 07. marts 2007


 

FALSK FLAG GREATEST HITS TOP TI .

10 Falsk Flag Operationer fra Nero til 9/11, som formede vor verden.

Fra den romerske Kejser Nero til 9/11, via bl.a. Pearl Harbor og Bay of Tonkin hændelsen beskriver forfatteren Joe Crubaugh, hvad han kalder "Falsk Flag Operationernes Greatest Hits". Verden falder igen og igen for den samme løgn.

 

Af Joe Crubaugh, 9/11-skribent.

 


FALSK FLAG GREATEST HITS TOP 10. De mest almindeligt kendte Falsk Flag Operationer består at et statsligt organ, der iscenesætter et terror-angreb, hvor en uengageret enhed får skylden for blodbadet.

 

Mindst to årtusinder har bevist, at falsk flag operationer, med sunde doser af propaganda og uvidenhed udgør en fremragende opskrift på endeløs krig.

 

Modtager af to hædersmedaljer Major General Smedley Butler skrev: "Jeg har brugt 33 år og fire måneder i aktiv militær tjeneste og i den periode jeg har tilbragt det meste af min tid som en høj-klasse-muskel-mand for Big Business, for Wall Street og for bankfolk. Kort sagt, jeg var en svindler, en gangster for kapitalisme. Jeg medvirkede til at gøre Mexico og specielt Tampico sikker for amerikanske olie-interesser i 1914. Jeg medvirkede til at gøre Haiti og Cuba til et anstændigt sted for de nationale "City Bank"-drenge til at indsamle indtægter. Jeg hjalp med at plyndre en halv snes mellemamerikanske republikker til fordel for Wall Street. Jeg hjalp med at rense Nicaragua for International Banking House of Brown Brothers i 1902-1912. Jeg bragte lys til Den Dominikanske Republik for de amerikanske sukker interesser i 1916. Jeg medvirkede til at gøre Honduras rede for de amerikanske frugt selskaber i 1903. I Kina i 1927 hjalp jeg med at sørge for, at Standard Oil gik uskadt fremad ".

 

Du har måske ikke hørt om ovennævnte operationer, men måske du har hørt om flere af de følgende falsk flag operationer.


1. Nero, de kristne og den store brand i Rom.


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 
Oversat af 911avisen.dk
Forfatter: Joe Crubaugh
Originalartiklen på engelsk: "10 false flags operations that shaped our world - all time greatest hits of false flag operations"
http://www.conspiracy-times.com/, 07. marts 2007År 64 efter Kristi fødsel: Den store brand brølede gennem hustagene af butikker i nærheden af det berømte underholdningssted kaldet Cirkus maximus.

 

Flammerne blev godt hjulpet af en stærk vind, mens den hærgede det tætbefolkede område i byen.

 

Efter at have brændt ukontrolleret i fem dage var fire af de 14 romerske distrikter brændt til jorden, og endnu syv var alvorligt skadet. Det var ingen hemmelighed, at Nero ønskede at bygge en række paladser, som han planlagde skulle bære navnet "Neropolis".

 

Men den planlagte placering var i byen og for at opbygge Neropolis skulle en tredjedel af Rom være revet ned. Senatet forkastede idéen. Meget belejliget for Nero fik brænden ryddet området, så der blev plads til opførelse af Neropolis.

 

Trods den indlysende fordel, er der stadig en god sandsynlighed for, at Nero ikke startede branden. Op til hundrede små brande brød jævnligt ud i Rom hver dag. Dertil kommer, at branden ødelagde Nero's eget palads, og det ser ud til, at Nero gjorde alt, hvad han kunne for at stoppe branden.

 

Fortællingerne fra dagen lyder på, at da Nero hørte om branden, skyndte han sig tilbage fra Antium for at organisere en hjælpeindsats for egne penge.

 

Han åbnede sine paladser for de hjemløse og leverede mad og andre fornødenheder til de overlevne.

 

Nero fik også udarbejdet en ny byudviklingsplan, som ville gøre Rom mindre sårbare over for brand.

 

Men selv om han implementerede regler for at sikre en bedre genopbygning for byens borgere, gav han også sig selv et større område af byen til opførelse af et udvidet palads.

 

Folk kendte til Nero's planer om Neropolis, og alle hans bestræbelser på at hjælpe byen kunne ikke modvirke de grasserende rygter om, at han selv havde hjulpet med til at starte branden.

 

Som hans meningsmålings-tal faldt, indså Nero's regering nødvendigheden i at iværksætte False Flag 101:

 

Når noget dårlig sker dig, uanset hvad, da peg fingre ad din fjende. Heldigvis var der en ny kult af religiøse på egnen. Kulten var upopulær, fordi dens tilhængere nægtede at tilbede kejseren og fordi de på møderne talte om verdens undergang.

 

Endnu mere heldigt for Nero var det, at to af kultens største ledere, Peter og Paul, var i byen den dag branden opstod.

www.911avisen.dk

Nero spredte et rygte om, at de kristne havde startet den store brand. Borgerne i Rom købte hans løgn. Peter blev korsfæstet og Paul halshugget.

 

Hundredvis af andre i den unge kult blev kastet for løverne eller rullet i tjære og antændt som menneskelige gade lamper.

 

 

2. Den Spansk-Amerikanske Krig - "Remember the Maine, to Hell with Spain"


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 
Oversat af 911avisen.dk
Forfatter: Joe Crubaugh
Originalartiklen på engelsk: "10 false flags operations that shaped our world - all time greatest hits of false flag operations"
http://www.conspiracy-times.com/, 07. marts 2007


 

Det spanske imperium var det første virkelig globale imperium, og nåede sin territoriale højde i slutningen af 1700-tallet.

 

I 1898 mistede Spanien territorier regelmæssigt.

 

Cuba blev også mere og mere vanskelig at kontrollere og en mindre revolution var brudt ud.

 

Dette var ikke en velkommen nyhed for folk i USA der ejede cubansk sukker, tobak og ejendomme med jern-industri vurderet til over $ 50 millioner (ca. $ 1,2 milliarder i dag). De vigtiste mainstream medier, som var dominerede af avis-magnaterne Joseph Pulitzer og William Randolph Hearst overdrev og opdigtede historier om forfærdelige forhold under spansk styre.

 

Efter den gamle leveregl "If it bleeds, it leads" offentliggjorde aviserne historier om spansk dødslejre, spansk kannibalisme og umenneskelig tortur.

 

Aviserne sendte reportere til Cuba. Men da de ankom, fandt de en ganske anden historie.

 

Kunstner og korrespondent Frederick Remington skrev tilbage til Hearst: "Der er ingen krig. Anmodning ønskes erindret."

 

Hearst's berømte svar: "Vær venlig at forblive på Deres lokation. De leverer billederne, jeg leverer krigen." Og det gjorde han så.

 

Hans avis løj løbende om, hvordan spansk Cuba skulle til helvede i en papirkurv overbevist om, at en krig mod spanierne ville tjene 'big business'-interesser i USA og var overbevist om, at løgnehistorierne kunne lægge pres på anti-krigs-præsident William McKinley så deres cubanske investeringer kunne blive beskyttet.

 

McKinley sendte som svar et USS Maine slagskib til Havana Harbor som en beroligende magtdemonstration.

www.911avisen.dk

Tre uger efter ankomsten, om natten den 15 februar 1898 eksploderede USS Maine og dræbte 266 mænd.

 

Der er to teorier for eksplosionen: Nogle mener, at eksplosionen var forårsaget af en ekstern mine, som detonerede skibets ammunitions-magasin. Andre siger, det var forårsaget af en spontan kul-bunkers-brand, der nåede har nået skibets ammunitions-magasin.

 

Indtil videre synes beviser at tale for 'den eksterne mine teori'. Uden at vente på resultatet af en undersøgelse, skød Amerikas mainstream medier skylden for tragedien på Spanien og slog på trommer for en krig.

 

I april gav McKinley efter for det offentlige pres og underskrev en kongressionel beslutning om at erklære krig mod Spanien.

 

For at hjælpe med at betale for den spansk-amerikanske krig, vedtog kongressen en "midlertidig" skat på 3 procent på langdistance-telefonregninger.

Det var primært en skat på de rige, idet kun ca 1300 amerikanerne ejede telefoner i 1898.

 

Selv om den spansk-amerikanske krig sluttede i 1898, blev den midlertidige skat blev først afskaffet i 2005.

 

I løbet af sin levetid genererede den 107-årige skat næsten $ 94 mia - hvilket er mere end 230 gange prisen på den spansk-amerikanske krig.

 

Den spansk-amerikanske krig lagde et stort søm i kisten i Spanien's globale imperium.

 

Og ved udgangen af 1898 befandt De Forenede Stater, sig i en situation, hvor der blev grundlagt modstand imod imperialismen, imens der var kontrol ikke kun over Cuba, men også over Filippinerne, Puerto Rico, Guam og de Hawaiianske Øer.

 


3. Episoden i Manchuriet


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 
Oversat af 911avisen.dk
Forfatter: Joe Crubaugh
Originalartiklen på engelsk: "10 false flags operations that shaped our world - all time greatest hits of false flag operations"
http://www.conspiracy-times.com/, 07. marts 2007


 

Den økonomiske afmatning efter 1929's grundige krak på Wall Street var Japan ramt særligt hårdt: Eksporten faldt, arbejdsløsheden steg.

 

Japan, der ikke var rig på naturressourcer savnede den nødvendige olie og kul for at holde produktionsapparatet i gang, så der kunne sælges varer til andre lande og tjenes penge til fødevarer og energi.

 

Manchuriet, en provins i Kina, havde sin rimelige andel af olie og kul. Efter at Japan besluttede, det var nødvendigt at invadere Manchuriet, havde de brug for et påskud til at retfærdiggøre invasionen.

www.911avisen.dk

 

De valgte at udføre et falsk flag angreb på jernbanen nær Liutiao Lake - et stort fladt område, der ikke havde nogen militær værdi for hverken japanere eller kinesere.

 

Hovedårsagen til stedet blev valgt, var dets nærhed (ca. 800 meter væk) til kinesiske tropper stationeret på Beidaying.

 

Den japanske presse opkaldte eksplotions-stedet, der ellers var uden navn, Liutiaogou, hvilket er japansk for "Liutiao-Broen ".

 

Der var ingen bro der, men navnet hjalp med at overbevise nogle om, at sabotagen var et strategisk kinesisk angreb

 

Oberst Itagaki Seishiro og oberstløjtnant Kanji Ishiwara bestilte officerer fra Shimamoto-Regimentet til at anbringe en bombe under jernbanesporet.

 

Den oprindelige bombe undlod at detonere og en erstatning blev fundet.

 

Så kl. 22:20 den 18. september 1931 blev sporene sprængt i luften.

 

Overraskende var eksplosionen lille.

 

Kun den ene side af jernbanen blev beskadiget, og den skade var så lille, at et tog med destinationen Shenyang passerede problemfrit kun et par minutter senere.


Men det var en god nok undskyldning for at invadere.

 

Japanerne anklagede straks de kinesiske soldater for destruktion og invaderede så Manchuriet.

 

En marionet regering kendt som Manchukuo blev installeret.

 

The League of Nations undersøgte det skete og afviste i en 1932 i rapport, at invasionen var en handling til forsvar, som Japan havde annonceret.

 

Men i stedet for at forlade Manchuriet, besluttede Japan at forlade The League of Nations, forløberen for De Forenede Nationer (The United Nations).

 

 

4. Rigsdags-brandens hemmeligheder


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 
Oversat af 911avisen.dk
Forfatter: Joe Crubaugh
Originalartiklen på engelsk: "10 false flags operations that shaped our world - all time greatest hits of false flag operations"
http://www.conspiracy-times.com/, 07. marts 2007


 

I 1933, blot en uge før valget, som kunne placere nok nazister på tinge til gøre Hitler til defacto diktator, blev Rigsdagen (Der Reichstag), som husede parlamentet i det tyske rige, sat i brand.

 

Adolf Hitler forsikrede enhver, at kommunistiske terrorister startede branden.

 

Hitlers parti-medlem Hermann Göring erklærede, at han havde hemmelige beviser, der vil snart blive offentliggjort; beviser, der viste, kommunisterne gjorde det.

 

Disse erklæringer kom ovenpå uger af Nazi-organiseret gadevold, designet til at puffe offentligheden ud i en patologisk angst for kommunister.

 

Den næste dag overbeviste og overtalte nazisterne en senil formand, von Hindenburg, til at undertegne Rigsdags-dekretet.

 

Dekretet, der brugte Forsvar Mod Terrorisme som en undskyldning, suspenderede næsten alle større borgerrettigheder fastsat i Weimar-forfatningen: 'Habeus corpus' (ret til at vide, hvorfor du bliver sat i fængsel)? Væk. Pressefrihed? Ikke mere. Frihed til at organisere og forsamle? Deporteret.

www.911avisen.dk

Rigsdags-dekretet tillod endda regeringen at spionere i borgernes personlige post og telefonsamtaler uden dommerkendelse; noget, de fleste amerikanere i dag næppe ville kunne fatte.

 

Imidlertid vil nogle nok kalde det en forløber for præsident George W. Bush's hemmelige ordre i 2002, da han beordrede The National Security Agency til at gøre lige præcis den samme ting. Så hvad med ilden?

 

Det eneste historikere synes at være enige om er, at Marinus van der Lubbe, en tidligere hollandsk kommunist og mentalt forstyrret pyroman hungrende efter berømmelse, blev fundet inde i bygningen.

 

På trods af det nazistiske forsøg på at bebrejde en gruppe af kommunister for Rigsdags-branden, blen kommunisterne senere frikendt ved den nazistiske regering selv.

 

Efter flere års omfattende undersøgelse mener de fleste historikere, at Hitlerites selv satte ild til Rigsdagen og brugte den mentalt forstyrrede Marinus van der Lubbe som deres syndebuk: De vidste en psykisk syg ville forsøge at nedbrænde bygningen og ikke alene lod de ham gøre det. De også hjalp ham og opmuntrede ham og assisterede med benzin til brandstiftelsen.

 

De fleste tyskere følte sig igen sikret mod terrorismen og havde intet imod, at deres frihed nu var stjålet og at en stor del af deres privatliv og arbejde nu var under streng kontrol og overvågning. Tværtimod. For nu følte de sig meget entusiastiske og patriotiske over for deres nye regering, idet de uvidende troede, at den nye regering bekymrede sig om dem

 

Og så længe den gennemsnitlige borger arbejdede hårdt, holdt sin mund lukket og lod sine børn deltage i Hitler ungdomsorganisation, slap man for at blive interneret i tilbageholdelses-lejre.

 

(Supplerende anbefales videoen Hitler's 9/11, 00:03:38, red.)

(Supplerende anbefales videoen Var 9/11 Bush Administrationens Reichtag-brand?, 00:09:50, red.)

(Supplerende anbefales videoen Terrorstorm, 01:51:57, red.)5. Den Falske Invasion i Gleiwitz


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 
Oversat af 911avisen.dk
Forfatter: Joe Crubaugh
Originalartiklen på engelsk: "10 false flags operations that shaped our world - all time greatest hits of false flag operations"
http://www.conspiracy-times.com/, 07. marts 2007


 

Sent om aftenen torsdag den 31. august 1939 overtog tysk militær den tyske Gleiwitz radiostation i den tysk/polske grænseregion i Schlesien og foregav at være polske terrorister, som havde beslaglagt Gleiwitz radiostationen.

 

Stationens musik-program blev standset brat med hektiske tyske røster, der bebudede, at polske troppeformationer marcherede mod byen.

 

Tyskland var ved at blive invaderet af Polen!

 

Derefter, som i en dårlig efterligning af det foregående års berygtede "Klodernes Kamp"-udsendelse (War of the Worlds broadcast), gik transmission død i et øjebliks dramatisk stilhed.

www.911avisen.dk

Snart derefter kom radiostationen til sive igen og denne gang med polsk røster, der anmodede alle polakker i området om at gribe til våben og angribe Tyskland.

 

På ingen tid opsnappede radio-stationer i de største dele af Europa historien.

 

BBC udsendte denne udtalelse: "Der har været rapporter om et angreb på en radiostation i Gleiwitz, som er lokaliseret ved den tysk/polske grænse i Schlesien. Det tyske nyhedsbureau rapporter, at angrebet kom på omkring 8:00 i aften, da polakker brød ind i studiet og begyndte at sende en erklæring på polsk. Inden for et kvarter, siger rapporter, var polakkerne overmandet af tysk politi, der åbnede ild mod dem. Adskillige af polakkerne er rapporteret dræbt, men tallene er endnu ikke kendt."

 

Og dermed opfandt Hitler en undskyldning for at invadere Polen, hvilket han gjorde den næste dag: 1 september 1939. Anden Verdenskrig begyndte.

 

Hvad der virkelig skete?

 

Helmut Alfred Naujocks modtog ordrer fra Heinrich Müller, chef for Gestapo, om at iscenesætte et polsk terrorangreb mod Gleiwitz Radiostation.

 

Til Naujock's rådighed var, hvad tyskerne havde givet kodenavnet "dåse varer," nemlig kriminelle, som blev holdt i live i forvarings-lejre indtil Gestapo havde brug for en varm død krop.

 

Honio, der var tysk og fra Schlesien-regionen, var en kendt som en polsk sympatisør. Før han ankom til radiostationen, gav Gestapo ham en dødelig indsprøjtning.

 

Derefter udklædte de ham som en polsk terrorist og bragte ham til den forreste del af radiostationen.

 

Naujocks aflagde senere vidnesbyrd om, at manden var bevidstløs, og ikke død endnu, da han blev skudt.

 

Da politiet og pressen fandt Honiok krop, antog de, at han havde været en af de fiktive polske terrorister, som angreb radiostationen.

 

Sammenlagt var der 21 falske terror-aktioner langs grænsen samme nat, mange af dem ved hjælp af "dåse varer" fra tyske fængsler. .... "bevis" for polske angribere, der var blevet skudt i selvforsvar.

 

Den næste dag, efter en lang nat fyldt med falsk terror (syntetisk terror), gav Hitler en tale til den tyske hær, en tale tilsat syntetisk vrede:

 

- Den polske stat har afslået en fredelig løsning med de gode forbindelser, som jeg ønskede, og har grebet til våben. Tyskere i Polen bliver forfulgt med blodig terror og fordrevet fra deres huse. En række krænkelser af grænsen til Tyskland har bevist, at Polen ikke længere er villig til at respektere grænserne til Riget.

 

For at sætte en stopper for dette vanvid, har jeg fra nu af intet andet valg, end at møde magt med magt. Den tyske hær vil med ære kæmpe kampen for at sikre vitale rettigheder og genføde Tyskland med hård beslutsomhed.

 

Jeg forventer, at enhver soldat, er evigt opmærksom på de store traditioner og gør sig klart, at han er en repræsentant for det store National-Socialistiske Tyskland. Længe leve vort folk og vort Rige!

 

Havde det ikke været for Nürnberg-processerne i 1945, ville den virkelige historie bag Gleiwitz angrebet aldrig have været afsløret.

 

Det var dér, at operationens leder, Alfred Naujocks ladge kortene på bordet.

 


6. Myten om Pearl Harbor


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 
Oversat af 911avisen.dk
Forfatter: Joe Crubaugh
Originalartiklen på engelsk: "10 false flags operations that shaped our world - all time greatest hits of false flag operations"
http://www.conspiracy-times.com/, 07. marts 2007


 

Søndag morgen, den 7 december 1941 igangsatte Japan et snigangreb på Pearl Harbor og ødelage The US Pacific Fleet (USA's stillehavsflåde, som omfattede fly og skibe), hvorved USA blev tvunget til at træde ind i Anden Verdenskrig.

 

Dét er, hvad de fleste af os blev undervist i som skolebørn ...

 

Men, bortset fra datoen, er alt det, du lige har læst, en myte.

 

I virkeligheden var der intet snigangreb.

 

Stillehavsflåden (The Pacific Fleet) var langt fra ødelagt.

 

Og desuden gjorde USA sig stor umage med at skabe of fremme angrebet,

 

Den 27. januar 1941 lækkede Joseph C. Grew, den amerikanske ambassadør i Japan, til Washington, at han havde kendskab til et forestående overraskelsesangreb på Pearl Harbor.

 

 

Den 24 september opsnappede amerikanerne en hemmelig meddelelse fra den japanske flådes efterretningtjeneske til Japan's generalkonsul i Honolulu om et overraskelsesangreb.

 

Transmissionen angik en anmodning om koordinater til den eksakte placering af skibe i Pearl Harbor.

 

Overraskende valgte Washington ikke at dele disse oplysninger med officererne på Pearl Harbor.

 

Så den 26 november forlod den vigtigste japanske angrebsstyrke (bestående af seks hangarskibe, to krigsskibe, tre krydstogtpassagerer, ni destroyers, otte tankskibe, 23 flådes ubåde, og fem dværg ubåde) Japan med kurs mod Hawaii.

 

På trods af oplysningerne om Japans angrebsstyrke opretholdtes streng radio tavshed, Den amerikanske flådes efterretningstjeneste (US Naval Intelligens) aflyttede og oversatte mange forsendelser.

 

Og var der ikke mangel på japanske radiotransmissioner: Tokyo sendte over 1000 transmissioner til den japanske angreb-flåde, før det nåede til Hawaii.

 

Nogle af disse forsendelser, i særdeleshed denne besked fra admiral Yamamoto, efterlod ingen tvivl om, at Pearl Harbor var målet for en japansk angreb: "Hold fremfærden strengt hemmelig og oprethold årvågenhed over for ubåde og fly i hawaiiansk farvand. Efter åbningen af fjendtlighederne, skal den vigtigste del af USA's flåde abgribes og behandles som et dødbringende slag. Den første luftangreb er planlagt til begyndelsen af x-dag og nøjagtig dato oplyses senere."

 

Selv natten før angrebet decifrerede den amerikanske efterretningstjeneste på radioen en meddelelse, og denne pegede på søndag formiddag som en deadline for det japanske angreb.

 

Beskeden om det forestående japanske angreb blev leveret til Washington's øverste kommando mere end fire timer før angrebet på Pearl Harbor.

 

Men ligesom med de mange meddelelser før, blev også denne meddelelse tilbageholdt fra Pearl Harbor's øverste befalingsmænd. Mange af skibene ved Pearl Harbor var i forvejen alligevel beskadigede, gamle og langsomme.

 

De vigtigste mål for det japanske angreb flåde var den amerikanske stillehavs-flådes hangarskibe, men Roosevelt sikrede sig, at disse var sikret mod angreb: I november, på omkring samme tid som den japanske angrebs-flåde forlod Japan, sendte Roosevelt hangarskibene Lexington og Enterprise ud på havet.

 

I mellemtiden var Saratoga i San Diego.

 

Hvorfor lod Roosevelt det japanske Pearl Harbor angreb ske?

 

Roosevelt ønskede en bid af krigens lagkage.

 

Efter Roosevelt ikke havde haft succes med at dæmpe Hitler ned ved at give $ 50,1 milliarder i krigs-forsyninger til Storbritannien, Sovjetunionen, Frankrig og Kina som led i "Lend Lease"-programmet, skiftede han fokus til Japan.

 

Da Japan havde underskrevet en gensidig forsvars-pagt med Tyskland og Italien, vidste Roosevelt, at krig med Japan blev en legitim bagdør til krigsdeltagelse i Europa.

 

Den 7 oktober 1940 skrev en af Roosevelt's militære rådgivere, Lieutenant Commander Arthur McCollum, et notat med oplysninger om en 8-trins plan, som ville provokere Japan til at angribe USA.

 

I løbet af de næste år gennemførte Roosevelt alle otte af de anbefalede tiltag.

 

I sommeren 1941 tiltrådte USA sammen med England en olie-embargo mod Japan.

 

Japan havde behov for olie til sin krig mod Kina og havde ingen anden mulighed end at invadere Øst Indien og det sydøstlige Asien for at få nye ressourcer.

 

Og det krævede at komme af med den amerikanske Pacific Fleet først.

 

Selv om Roosevelt måtte have fået mere end han bad om, er det klart, at han lod angrebet på Pearl Harbor ske - og japanerne var forsikrede om, at deres angreb var en overraskelse.

 

Han gjorde dette ved at tilbageholde oplysninger fra Pearl Harbor's chefer og endda ved at sikre, at angrebet ikke ved et uheld blev opdaget af den kommercielle skibstrafik.

 

Som Rear Admiral Richmond K. Turner erklærede i 1941: "Vi var parate til at omdirigere trafikken, da vi troede krigen var nært forestående. Vi sendte den trafik ned gennem Torres-strædet, så vejen var banet for den japanske angrebsstyrke og helt uden trafik ".

 


7. Israelsk terrorist celle afdækket i Egypten


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 
Oversat af 911avisen.dk
Forfatter: Joe Crubaugh
Originalartiklen på engelsk: "10 false flags operations that shaped our world - all time greatest hits of false flag operations"
http://www.conspiracy-times.com/, 07. marts 2007


 

I juli 1954 blev en israelsk terrorist celle aktiveret inde i Egypten.

 

De efterfølgende angreb, som elegant var designet til at ligne arbejde udført af arabere, sprængte og afbrændte amerikanske og britiske mål.

 

Først brandbombede israelske terrorister Alexandria's posthus.

 

Derefter brandbombede de US Information Agency's biblioteker; ét i Alexandria og ét i Cairo.

 

Derefter brandbombede de det britisk-ejede Metro-Goldwyn Mayer teater, et jernbaneselskab's terminal, det centrale postkontor, og et par teatre mere.

 

For at kunne smugle deres bomber ind i bygninger, brugte terroristerne udstyr formet som bøger, skjult inde i bogomslag.

 

Da terroristerne var kommet ind, blev poser fyldt med syre placeret på toppen af nitroglycerin-bomber.

 

Efter flere timer "spiste" syren sig gennem tasker og antændte Nitroglycerin, der forårsagede eksplosioner og hæsblæsende infernoer.

 

I begyndelsen af 1950'erne gjorde USA sig hurtigt venner med Egypten, idet der blev draget fordel af Gamal Abdel Nasser's nye pan-arabiske egyptiske regering.

 

Det opvarmede forhold mellem USA og Egypten foruroligede Israel, der følte sig truet.

 

Nassar havde også planer om at nationalisere Suezkanalen, som var blevet kontrolleret af briterne i årtier.

 

Egypten havde været kendt for at blokaden af israelske skibe gennem kanalen og Israel frygtede Nassar ville gøre en blokade permanent.

 

Efter den amerikanske præsident Eisenhower begyndte at tilskynde briter til at forlade Suezkanal området, begyndte Israel at lede efter en måde at gøre det britiske ophold permanent, og en måde at blive bedste venner med USA.

 

Og hvilken måde er bedre at behandle sin bedste ven på end at dolke dem i ryggen og så fortælle dem at én af dine andre venner gjorde det?

 

David Ben Gurion, Israels premierminister, troede, at egyptisk terrorangreb mod amerikanere ville være en perfekt måde at afkøle det voksende USA/Egypten-forhold.

 

Da der ikke var nogen egyptere, der planlagde angreb på amerikanere, gjorde Ben Gurion's protegéer den næst bedste ting: De rekrutteres israelske agenter til at foregive at være egyptiske terrorists.

 

Den top-hemmelige israelske terrorist-celle, "Afdeling 131", havde eksisteret siden 1948.

 

I 1950 blev Israel's direktorat for militær efterretningstjeneste Aman oprettet og Israel sendte en undercover-agent, oberst Avraham Dar (alias: John Darling, britisk statsborger fra Gibraltar-øen), for at rekruttere flere medlemmer til Afdeling 131.

 

Han trænede dem også i, hvordan man kan bygge bomber og skræmme civile amerikanere og briter, som arbejdede og boede i Egypten.

 

Før terror-cellen blev aktiveret, blev en anden israelsk agent, Avraham (Avraham Seidenberg), sendt ud for at overtage kontrollen fra Avraham Dar.

 

Seidenberg rejste først til Tyskland for at oprette et alias: Han overtog der identiteten af Paul Frank, en tidligere SS officer, med undergrunds nazi-forbindelser.

 

I 1954 var hans nye identitet på plads, og han rejste til Egypten for at tage kommandoen over Unit 131.

 

Alt så ud til at gå godt for de israelske terrorister.

 

Men der var én ting, medlemmerne af Unit 131 ikke vidste: Deres terror-celle var blevet infiltreret af den egyptiske efterretningstjeneste.

 

Den nye Unit 131 leder, Seidenberg, havde forrådt dem over for egypterne.

 

Så da Unit 131 medlem Philip Nathanson, var klar til at bombe det britiske ejede Rio Theatre i Alexandria, var han ikke kun skygget og efterfulgt af den egyptiske efterretningstjeneste, egypterne havde også en brandslukningssprøjte parat til at slukke flammerne.

 

Som Nathanson stod i billetkøen vendte lykken sig for ham, da én af de brandbomber han havde i lommen antændte og eksploderede.

 

Nathanson blev forbrændt, men ikke dræbt.

 

Idet omkringværende fodgængere råbte advarsler til hinanden om at passe på en selvmordsbombemand, dukkede egyptiske politifolk op og pågreb Nathanson som en af de terrorister, der havde bombet amerikanske og britiske bygninger.

 

Nathanson blev forhørt af Egypten's militære efterretninger og tilstod hele plottet, som førte til flere anholdelser.

 

Når de israelske spioner fik et offentlig spor, kom alle detaljer om israelske træningslejre for terrorister frem i lyset.

 

Tidligere israelske premierminister Ben Gurion og Israels Aman chief Binyamin Gibli forsøgte at fremsætte en falsk anklage imod deres egen forsvarsminister Pinhas Lavon. De fremviste endda falske dokumenter som "bevis".

 

Sammensværgelsen virkede et stykke tid - så meget, at hele episoden i dag populært refereres til som "the Lavon Affair".

 

Lavon resignerede og Ben Gurion kom ud af den politiske pensionering for at erstatte ham som Israel's forsvarsminister.

 

Men sandheden kom til sidst frem.

 

Ved en undersøgelse i 1960 af hændelserne blev det opdaget, at der var tale om forfalskede dokumenter og mened begået af Seidenberg.

 

Et udvalg af syv cabinet-medlemmer rensede Lavon.

 

Selv om Ben Gurion aldrig erkendte sin skyld, fratrådte han sin post som forsvarsminister.

 


8. Operation Northwoods


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 
Oversat af 911avisen.dk
Forfatter: Joe Crubaugh
Originalartiklen på engelsk: "10 false flags operations that shaped our world - all time greatest hits of false flag operations"
http://www.conspiracy-times.com/, 07. marts 2007


 

I 1962 fremlagde den amerikanske generalstabschef (the US Joint Chiefs of Staff) efter en enstemmig vedtagelse en række statsligt sponsorerede terrorhandlinger på amerikansk jord, imod amerikanske borgere.

 

Lederen af hver deling af de amerikanske væbnede styrker gav skriftlig godkendelse til at sænke amerikanske skibe, nedskyde "kaprede" amerikanske fly og bombe civile på gaderne i Washington, DC, og Miami.

 

Tanken var at bebrejde den selvbestaltede påførte terrorisme på Cubas leder, Fidel Castro, så den amerikanske offentlighed ville tigge og be for at få militæret's marine (The US Marines) til storme Havana.

 

Offentligheden hørte om Operation Northwoods 35 år senere, da et top hemmeligt dokument blev afklassificeret ved det såkaldte "John F. Kennedy Assassination Records Review Board".

 

Blandt andre ting blev det foreslået i planen Operation Northwoods, at man skulle fingere et flystyrt af et amerikansk passagerfly.

 

Katastrofen skulle ske ved at fingere en kommerciel flyvning fra USA til Jamaica, og i en offentlig lufthavn skulle flyet bordes af CIA-agenter forklædt som studerende, som skulle på ferie.

 

Et tomt fjernstyret fly ville følge efter den kommercielle flyvning fra Florida.

 

Den kommercielle flyvs piloter ville over radioen bede om hjælp og nævne, at de var blevet angrebet af en cubansk kampfly og derefter i hemmelighed lande ved Eglin AFB.

 

Den tomme fjerntliggende-kontrollerede fly vil derefter eksplodere oppe i luften og offentligheden ville blive fortalt alle de fattige studerende ombord var dræbt.

 

Et andet forslag i planen Operation Northwoods var,

at foranledige en NASA katastrofe (astronauten John Glenn's død) som et påskud for at indlede krigen.

 

Planen gik ud på at fremstille forskellige "beviser" på, at cubanerne skulle have udsendt elektroniske forstyrelser, hvis noget gik galt for NASA's tredie bemandede rumraket.

 

Et tredie forslag i planen Operation Northwoods var, at sprænge bygninger i Washington og Miami.

 

Cubanske agenter (undercover CIA-agenter) ville blive anholdt, og de ville indrøme bombningerne.

 

Hertil kommer, at falske dokumenter, der beviser Castro's involvering i angrebene, ville blive "fundet" og givet til pressen.

 

Et fjerde forslag i planen Operation Northwoods var,

at angribe en amerikansk militærbase i Guantanamo med CIA rekruttere forklædt som cubanske lejesoldater.

 

Det indebar en sprængning af et ammunitionslager, og ville naturligvis resultere i materielle skader, og mange døde amerikanske tropper.

 

Som en sidste udvej var det endda i planen nævnt, at en af Castro's soldater kunne bestikkes til at indlede et Guantanamo angreb.

 

Det fortjener en gentagelse: Pentagon overvejede at bruge amerikanske borgeres skatte-dollars til at bestikke et andet lands militær at angribe egne tropper med henblik på at indlede en omfattende krig.

 

Operation Northwoods var kun én af adskillige planer under "paraplyen" Operation Mongoose (Operation desmerdyr).

 

Kort efter generalstabscheferne (the Joint Chiefs) underskrev og præsenterede planen i marts, 1962, led præsident Kennedy stadig under Bay of Pigs fiaskoen (fiaskoen ved Svinebugten) og erklærede, at han aldrig ville tillade en militær invasion af Cuba.

 

I september nægtede Kennedy formanden for the Joint Chiefs, General Lyman Lemnitzer, en anden embedsperiode som landets højest placerede militær officer.

 

Og i vinteren 1963 var Kennedy død ... dræbt, tilsyneladende af en cubansk sympatisør på gaderne i en amerikansk by.

 

 

9. Spøgelsesskibe i Gulf of Tonkin.


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 
Oversat af 911avisen.dk
Forfatter: Joe Crubaugh
Originalartiklen på engelsk: "10 false flags operations that shaped our world - all time greatest hits of false flag operations"
http://www.conspiracy-times.com/, 07. marts 2007


 

Den 2 august 1964 angreb tre nord-vietnamesiske torpedobåde den amerikanske destroyer USS Maddox.

 

Bådene affyrede angiveligt torpedoer mod det amerikanske skib i internationalt farvand i Gulf of Tonkin, omkring tredive miles væk fra Vietnam kyst.

 

Den 4 august rapporterede US Navy et andet uprovokeret angreb på USS Maddox og USS Turner Joy.

 

Inden for timer beordrede præsident Lyndon B. Johnson et gengældelsesangreb iværksat.

 

Som grundlag for, at nord-vietnamesiske torpedo både blev bombet, gik Johnson på tv og fortalte Amerika: "Gentagne voldshandlinger mod de væbnede styrker i USA må modtages, ikke kun med forsvaret, men også med et positivt svar. Dette svar bliver givet, mens jeg taler her i aften."

 

Den næste dag forsikrede forsvarsminister Robert McNamara Capital Hill, at Maddox kun havde været "en rutinemaessig mission af den type, vi udfører i hele verden på alle tidspunkter."

 

McNamara sagde de to skibe på ingen måde var involverede i de seneste syd-vietnamesisk båd razziaer mod nord-vietnamesiske mål.

 

På Johnson's anmodning godkendte Kongressen the Gulf of Tonkin Resolution.

 

Resolutionen præ-godkendte alle militære aktioner, som Johnson ville tage.

 

Det gav præsident Johnson en fribillet til at føre krig i Vietnam i så stort et omfang, som han ønskede.

 

Og tro mod sine Texas rødder fik en stor krig: I 1969 blev over en halv million amerikanske tropper sendt til Indokina.

 

Trods McNamara's vidnesbyrd om det modsatte ydede USS Maddox støtte til syd-vietnamesiske skibe, der foretog razziaer mod Nord-Vietnam.

 

McNamara havde også aflagt vidnesbyrd om, at der var et "uforlineligt bevis" på et "uprovokeret" angreb nummer to mod USS Maddox.

 

Faktisk fandt det andet angreb aldrig sted.

 

På tidspunktet for den anden hændelse fejlfortolkede de to amerikanske destroyers radar og radio signaler og troede der var tale om et angreb fra den nord vietnamesisk marine.

 

Det er nu kendt, at ingen north-vietnamesiske både var i området.

 

Så i to timer skød de to amerikanske destroyers løs på ikke-eksisterende radar-mål og manøvrerede væk fra området for at undgå et angreb fra de nord-vietnamesiske "spøgelsesskibe".

 

Selv om det andet "angreb" kun involverede to amerikanske skibe, der forsvarede sig mod en ikke-eksisterende fjende, fik forsvarsministeren anvendt epidoden til at tvinge Kongressen og det amerikanske folk til at starte en krig, de hverken havde ønsket eller brug for.

 

Efter at Vietnam-krigen udviklede sig en sump, besluttede Kongressen at sætte grænser for præsidentens beføjelser vedrørende krigsførelse.

 

Således stækkede Kongressen den 7 november 1973 præsident Nixon's indflydelse og indførte en resolution kaldet War Powers Resolution.

 

Resolution fordrer, at præsidenten konsulterer Kongressen før der træffes en afgørelse, der engagerer det amerikanske militær i fjendtligheder.

 

War Powers Resolution gælder stadig den dag i dag.

 


10. Angrebene den 11. september 2001


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 
Oversat af 911avisen.dk
Forfatter: Joe Crubaugh
Originalartiklen på engelsk: "10 false flags operations that shaped our world - all time greatest hits of false flag operations"
http://www.conspiracy-times.com/, 07. marts 2007


 

Ligesom mange andre bygninger bygget i 1970'erne, blev WTC's tvillingetårne (World Trade Center's the Twin Towers) konstrueret med enorme mængder af kræftfremkaldende asbest.

 

Omkostningerne ved at fjerne tvillingetårnenes asbest?

 

Minimum et års indtægter; muligvis så meget som værdien af bygningerne selv.

 

Omkostningerne ved at skille Twin Towers ad etage for etage ville have været et tocifret milliardbeløb i dollars.

 

Desuden havde havnemyndigheden fået forbud mod nedrivning af tårnene, fordi en nedrivningville resultere i at asbeststøv ville dække hele byen. Dække hele byen, som det skete, da tårnene brød sammen, hvorefter mange kræftformer med lægeligt bekræftede links til WTC støv er konstateret.

 

Trods sin tvivlsomme status i januar af 2001 bød Larry Silverstein en $ 3,2 mia på World Trade Center.

 

Den 24 juli accepterede havnemyndigheden tilbuddet.

 

Silverstein tegnede derefter en forsikring, forståeligt nok, som omfattede det terrorangreb, der skete syv uger senere.

 

Til dato er Silverstein blevet tildelt næsten $5 milliarder fra ni forskellige forsikringsselskaber.

 

Hvad var et asbest-mareridt blev omdannet til en $ 1,8 mia fortjeneste inden for syv uger.

 

Donald Rumsfeld sagde om Pentagon om formiddagen den 10 september, 2001: "Ifølge nogle skøn kan vi ikke spore $ 2.3 billioner i transaktioner."

 

Denne bombe af en overraskelse var stort set glemt af den næste formiddag.

 

Så som en belønning for at tabe $ 8000 for hver mand, kvinde og barn i Amerika, blev skatteydere patriotisk kløvet for yderligere over $ 370 milliarder til krigsførelse mod Irak.

 

Pentagon tabte øjeblikkeligt $9 milliarder.

 

Otte dage efter angrebene, blev den 342-siders Patriot Act givet til Kongressen.

 

Den samme uge blev breve bevæbnet med miltbrand sendt fra et amerikansk militær laboratorium til kongresmedlemmer.

 

Senere, mens Kongressens kontorer blev evakueret, undersøgt og rengjort i ethvert hulrum, forblev Patriot Act stort set ulæst.

 

 

Så med ganske lidt debat blev Patriot Act til en lov, der giver Bush-regeringen hidtil uset magt til uhindret adgang til folks medicinske journaler, skatte-registreringer, information om de bøger, de købte eller lånte samt beføjelse til hemmeligt at ransage boliger uden at meddele beboerne derom.

 

I begyndelsen af 2001, mødtes ledere fra Shell, BP og Exxon med Dick Cheney's Energy Task Force, mens det var ved at udvikle sin nye nationale energipolitik.

 

Senere indrømmede selskaberne interesse i at drage fordel af Irak's olie-felter, endda før USA invaderede Irak.

 

Og nu?

 

En ny "Irak kulbrinte lov" var på vej i marts 2007 for at åbne døren for internationale investorer, ledet af BP, Exxon og Shell med henblik på at dræne 75 procent af Irak's olierigdommene inden for de næste tredive år.

 

Ifølge udtalelser fra Lt Col Anthony Shaffer en "Bronze Star" modtager med 22 års erfaring i efterretningstjeneste og et hemmeligt efterretnings-program med dæknavnet Able Danger,var der afsløret to af de angivne tre 9/11 terrorceller et år før angrebene og der var desuden identificeret fire af de angivne flykaprere.

 

Shaffer advarede FBI i september 2000, men de møder, han forsøgte at sætte op med FBI's embedsmænd blev gentagne gange blokeret af militære jurister.

 

Fire troværdige vidner kom frem for at verificere Shaffer's påstande.

 

I August 2001 advarede en Pan Am International Flight Academy instruktør FBI om, at en studerende (Zacarias Moussaoui) måske ville bruge en kommercielt fly lastet med brændstof som et våben.

 

Instruktøren spurgte: "Er du klar over, at en 747 læsset med brændstof kan bruges som en bombe?"

 

Moussaoui blev derefter anholdt for ulovlig indvandring, men til trods for de gentagne opfordringer fra skolen og lokale agenter, nægtede FBI's hovedkvarter en dybere undersøgelse.

 

Den amerikanske regering modtog også snesevis af detaljerede advarsler (navne, steder, datoer) fra efterretningstjenester i Indonesien, Storbritannien, Tyskland, Italien, Egypten, Jordan, Indien, Argentina, Marokko, Rusland, Israel, Frankrig og selv fra talebanerne.

 

Det ser ud til, at hele verden mente, der var en potentiel trussel fra saudi-arabiske flykaprere og var lidt forvirret over, at USA ikke traf forebyggende foranstaltninger.

 

Men i hvert tilfælde valgte USA, som var det bevidst overlagt, ikke at undersøge noget som helst.

 

I stedet for udtalte Condoleezza Rice, den 16 maj, 2002: "Jeg tror ikke, nogen kunne have forudsagt, at disse mennesker ville tage et fly og smadre det ind i World Trade Center, tage et andet og smadre det ind i Pentagon."

 

Vi ved også, at der om morgenen den 9/11 blev afholdt omfattende krigsøvelser med flere af luftvåbenets jagerfly.

 

En fiktiv luftkrig var i gang.

 

Flykaprerne ville aldrig have nået til deres mål uden disse krigs-lege: Operation Northern Vigilance (som øvelsen den dag hed, red.) sikrede, at mange jet-jagere, der ellers normalt ville være på patrulje ved østkysten fløj over Alaska og det nordlige Canada i en øvelse, der simulerede et russisk luft-angreb, ved hjælp af falske radar-signaler.

 

Bemærkelsesværdigt simulerede Operation Vigilant Guardian (et andet navn for samme krigsøvelse, red.) flykapring i den nord østlige sektor, mens de reelle flykaprere var i det samme luftrum.

 

Denne øvelse fik NORAD og the Air Force til at reagerer på falske signaler på FAA-radar-skærmene.

 

Nogle af disse signaler svarede til de reelle militære fly i luften, som skulle forestille at være kaprede fly.

 

Dette er årsagen til, at NORAD's airborne control officer, Lt. Col. Dawne Deskins - da hun hørte Boston berette om et kapret passagerfly - sagde: "Det må være en del af øvelsen."

 

Hvis du følger pengene, kan du se, at folk, der havde mest at vinde, bestred centrale militære og civile stillinger og havde mulighed for at hjælpe 9/11 til ske, samt mulighed for at dække over forbrydelsen.

 


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 
Oversat af 911avisen.dk
Forfatter: Joe Crubaugh
Originalartiklen på engelsk: "10 false flags operations that shaped our world - all time greatest hits of false flag operations"
http://www.conspiracy-times.com/, 07. marts 2007


Dette er kendetegnende for falsk flag operationer igennem hele historien.

 

Men det utrolige omfang af 9/11 blændværk, og det store antal mennesker, der fortsat nægter at se bjerget af sandhed foran deres øjne ... dét er, hvad der gør Angrebene den 11. september 2001til den største falsk flag operation nogensinde.

 

Hermann Göring udtalte:

 

"Naturligvis ønsker almindelige mennesker ikke krig, hverken i Rusland eller i England eller i Amerika eller i Tyskland. Det er oplagt. Men når alt kommer til alt, er det et lands ledere, der afgør politik, og det er altid en enkel sag at trække folk sammen, uanset om det er et demokrati eller et fascistisk diktatur eller et parlament eller et kommunistisk diktatur. ... Stemme eller ingen stemme, folket kan altid bringes til at adlyde deres lederes befaling. Det er nemt. Alt du skal gøre er at fortælle dem de bliver angrebet, og fordømme pacifisterne for manglende patriotisme og udsætte landet for fare. Det fungerer på samme måde i ethvert land."

 

Adolf Hitler skrev i sin bog Mein Kampf, der stadig er forbudt i visse lande (såsom Frankrig):

 

"I en løgn er der altid indeholdt et vist element af troværdighed, da de store masser af mennesker lettere bliver ofre for en stor løgn end for en lille en."

 

--

Oversat af 911avisen.dk
Forfatter: Joe Crubaugh
Originalartiklen på engelsk: "10 false flags operations that shaped our world - all time greatest hits of false flag operations"
http://www.conspiracy-times.com/, 07. marts 2007

--

 


911avisen@911avisen.dk