VIDEO

Dr. Robert M. Bowman: Hvem drog fordel af 9/11?
Online-video med DR. ROBERT M. BOWMAN.

Dr. Robert M. Bowman chef for Advanced Space Programs for DOD og tidligere Lt. Col for United States Air Force fløj som pilot 101 missioner i Vietnam-krigen. I dag er han fredsaktivist, som kritiserer the Star-Wars-program, taler om umuligheden i regeringens 9/11-historie og den derefter vidtspredte systematiske medie cover-up og ødelæggelse af bevismateriale. Han spørger også om, hvem der drog fordel af 9/11.

KILDE: http://youtube.com/watch?v=wlGm9ZorT4Q

--

 


Dr. Robert M. Bowman: Hvis regeringen intet har at skjule, hvorfor skjuler den så alt?
Online-video med DR. ROBERT M. BOWMAN.
Hvis regeringen intet har at skjule, hvorfor skjuler den så alt?, spørger Dr. Robert M. Bowman ved et American Scholars Symposium om 9/11.

KILDE: http://youtube.com/watch?v=MKoqEQ7hb_4

--

 


Dr. Robert M. Bowman: Hvis regeringen intet har at skjule, hvorfor skjuler den så alt?
Online-video med DR. ROBERT M. BOWMAN.
MARGINALISERING. FOX-News er åbenlyst Bush Administrationens propaganga-apparat, vil nogle nok mene. Døm selv. Bob Bowman optræder på programmet Hannity and Colmes, hvor emnet er universitets-lektor Kevin Barretts undervisning i 9/11. TV-hosten Hannity angriber fra start til slut Bob Bowman for at være konspirations-teoretiker endda uden at Bowman har fremsat nogen konspirations-teori overhovedet.

KILDE: http://youtube.com/watch?v=ZToRnx8rwHs

 

RELATERET:

Halliburton og Dick Cheney

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

Eks. Star Wars Chef mistænker Dick Cheney for orkestrering af 9/11

Krigsøvelser af det amerikanske luftvåben var måske et dække for angrebene den 11. september 2001, mener Dr. Robert M. Bowman, som er tidligere chef for "stjerne-krigs-projektet".

Artiklen er skrevet Paul Joseph Watson & Alex Jones/Prison Planet.com d. 4. april 2006 og frit oversat til dansk.

 

Den tidligere chef for Star Wars missil forsvars-programmet under præsidenterne Ford og Carter er gået offentligt for at sige, at den officielle version af 9/11 er en konspirationsteori, og hans vigtigste mistænkte for arkitekten bag angrebet er Vice President Dick Cheney.

 

Dr. Robert M. Bowman , Lt. Col., USAF, ret. Dr. Robert M. Bowman fløj 101 kamp-missioner i Vietnam. Han er modtager af Eisenhower Medaljen, George F. Kennan Fredspris, Præsidentens Medalje for Veteraner for Fred, the Society of Military Engineers Gold Medal (to gange), seks Air medaljer, og snesevis af andre priser og hædersordener. Han har en Ph.D. i 'Aeronautics and Nuclear Engineering' fra Caltech.

 

Han ledede 8 større internationale konferencer og er en af USA's fremmeste eksperter inden for National Security, den nationale sikkerhed.

 

Bowman arbejdede hemmeligt for den amerikanske regering med Star Wars-projektet og var den første til at formulere det hemmelige notat i 1977.

 

Efter Bowman indså, at programmet kun var beregnet til at blive brugt som et aggressivt og ikke defensivt værktøj, som led i en plan om at indlede en atomkrig med Sovjetunionen, han har forladt programmet og kæmpede imod det.

 

 

I et interview med Alex Jones Show udsendt nationalt på GCN Radio Network, erklærede Bowman, at det var på et absolut minimum, hvis Osama bin Laden og Al-Qaeda var involveret i 9/11 og at regeringen passivt tillod angrebet at ske. Han sagde, at det er plausibelt, at hele kæden af militære kommando var uvidende om, hvad der fandt sted og blev brugt som redskaber af folk som trak i trådene bag attentatet.

 

Bowman har skitseret, at øvelser om morgenen den 11. september 2001 med simulerede fly, som styrter ned i bygningerne på østkysten blev brugt som et dække for at narre et uvidende luft-forsvars-personale til ikke at reagere hurtigt nok til at standse angrebet.

 

"De øvelser, som gik på denne formiddag simulerer nøjagtigt de ting, der skete, hvilket forvirrede folk i FAA og NORAD så meget.... at de ikke vidste, hvad der var reelt og hvad der var en del af øvelsen," sagde Bowman

 

"Jeg tror, de mennesker, der planlagde og gennemføres disse øvelser, de er dem, der burde være genstand for undersøgelsen."

 

Adspurgt om han kunne nævne en hovedmistænkt, der med sandsynlighed var arkitekten bag angrebene, sagde Bowman: "Hvis jeg skulle indsnævre min mistanke ned til én person .... så tror jeg, min primære mistænkte ville være Dick Cheney."

 

Bowman sagde, at privat var hans pilot kammerater og kolleger fra de militære kampfly ikke uenig i hans synspunkter om den virkelige historie bag 9/11.

 

Bowman er enig i, at USA er i fare for at glide ind i et diktatur og fastslog: "Jeg tror, at der har været noget tættere på fascisme, end hvad vi på det seneste har set fra denne regering."

 

Bowman kritiserede Patriot Act (lov, der slækkede på grundlovssikrede personlige friheder, red.) for havende "gjort mere for at tilintetgøre amerikanernes rettigheder end alle vore fjender tilsammen."

 

Bowman anser 9/11 Kommissionen som væddiløs og mener, at den blot tjente som et politisk motiveret dække for interessekonflikter. Han siger, at "9/11 Kommissionen har udeladt alt, der kunne være den mindste smule mistænkeligt eller pinligt og den har kun haft til formål at hvidvaske".

 

 

"Der er behov for et sandfærdig undersøgelse, ikke den slags fingerede undersøgelser, vi har haft af 9/11 undladelser," sagde Bowman.

 

Adspurgt om gerningsmændene bag 9/11 vil komme med et nyt falsk flag angreb, sagde Bowman: "Jeg håber ikke, de vil slippe af sted med det, men jeg ved pokkers godt og vel, de vil gerne vil gøre det igen. "

 

 

En beskyldning mod Charlie Sheen har været, at han ikke skulle være troværdig nok til at tale om emnet 9/11.

 

Disse beskyldninger latterliggøres af det faktum, at Sheen er en expert i 9/11 med flere timers daglig grundig research i emnet, noget, som hans kritikere har fejlet i og undladt at gøre. De angriber alene Sheen på hans privatliv og ignorerer hans invitation til at udfordre ham på de faktiske forhold.

 

Hertil kommer, at vi helt fra starten har lagt frem med yderst troværdige personer kun for at opleve, at de bliver ignoreret af de etablerede medier. Fysik professorer, tidligere Hvide Hus rådgivere og analytikere fra CIA, stifteren af Reaganomics, en tysk forsvarsminister og Bush's tidligere sekretær for Treasury, er alle gået i offentligheden om 9/11 men har været ensartet ignoreret af den etablerede presse.

 

Vil Robert Bowman også blive blacklisted af mainstream medier, der fortsætter med at fordreje og skildre 9/11-sandhedsbevægelsen som en afsporet minoritetsgruppe?

 

Bowman stiller i strivende stund op for Kongressen i Florida's 15th District.

--

 

 

 

KILDE: www.prisonplanet.com/articles/april2006/040406mainsuspect.htm

 

 


911avisen@911avisen.dk