VIDEO

Arkitekt Richard Gage på TV om behovet for en undersøgelse af 9/11.
Online-video med AIA arkitekt RICHARD GAGE

Fox TV's lokalstation (KMPH FOX 26) i Fresno stillede den 29.05.2009 den slags spørgsmål, som 9/11-sandheds-bevægelsen længe har håbet på fra mainstream-medierne. På tv-stationens "Great Day" program stillede tv-værterne Kim Stephens og Kopi Sotiropulos i en venlig atmosfære den amerikanske arkitekt Richard Gage spørgsmål og fik tankevækkende oplysninger fra gæsten med en vis humor - bl.a. at den fundne nanotermit ikke er fra en jordhule i Afghanistan.
Den ellers hidtil kendte kamplystne stil fra mainstream-journalister, som normalt forbindes med TV talkshows, hvor 9/11-Truth gæster er i studiet, var væk.

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=oO2yT0uBQbM

RELATERET:

Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv
Arkitekt Richard Gage på canadisk tv om 9/11.
Norman Mineta's vidnesbyrd for 9/11-Kommissionen.
Dr. Daniele Ganser: Alle teorier om 9/11 er konpirationsteorier. Også den officielle.
Bush til FN: "Lad os ikke tolerere skandaløse konspirationsteorier!"

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo

Diverse 9/11-film med danske undertekster.
Mere Info

Arkitekt Richard Gage på TV om behovet for en undersøgelse af 9/11.

Fox TV's lokalstation (KMPH FOX 26) i Fresno stillede den 29.05.2009 den slags spørgsmål, som 9/11-sandheds-bevægelsen længe har håbet på fra mainstream-medierne. På tv-stationens "Great Day" program stillede tv-værterne Kim Stephens og Kopi Sotiropulos i en venlig atmosfære den amerikanske arkitekt Richard Gage spørgsmål og fik tankevækkende oplysninger tilbage med en vis humor - bl.a. at den fundne nanotermit ikke er fra en jordhule i Afghanistan.
Den ellers hidtil kendte kamplystne stil fra mainstream-journalister, som normalt forbindes med TV talkshows, hvor 9/11-Truth gæster er i studiet, var væk.

 

Se video t.h.

 

AIA arkitekt Richard Gage på Fox TV's lokalstation (KMPH Få OX 26) i Fresno, Cal., den 29.05.2009.


Kim Stephens (kvindelig tv-vært):
Han er en arkitekt med erfaring i stålstrukturer. I øjeblikket er Richard Gade på tourné i rundt om landet (USA) med et kontroversielt budskab om den 11. september.

 

Kopi Sotiropulos (mandlig tv-vært):
Richard Gage er her i studiet for at vise os, hvorfor han anmoder om en mere grundig undersøgelse af kollapset af World Trade Center bygningerne.
Tak fordi De ville besøge os.

 

AIA arkitekt Richard Gage:
De er meget velkommen.

 

Kopi Sotiropulos:
Først og fremmest – giv os lidt information om din baggrund.

 

AIA arkitekt Richard Gage:
Jeg er arkitekt på 20. år og medlem af American Institute of Architechts (AIA) – og jeg har studeret brandsikrede stålskelet-bygninger i cirka lige så lang tid.

 

Kim Stephens:
Vi stillede det spørgsmål, fordi vi ønsker at gøre det klart for folk, at du ikke bare er en eller anden med en skør idé.

 

AIA arkitekt Richard Gage:
Nemlig.

 

Kim Stephens:
Hvad er den officielle forklaring på World Trade Center tårnenes kollaps?

 

AIA arkitekt Richard Gage:
Vi er jo blevet fortalt, at flyvemaskinerne ramte bygningerne og at der var eksplosion og brand og 1½ senere – for så vidt angår Nord-tårnet – kollapsede bygningen på grund af struktursvækkelse som følge af brandene.
Problemet er, at vi ikke har store gradvise deformationer forbundet med kollaps – og brande i ’high-rises’ har aldrig før bragt en stålskelet-skyskraber ned. Aldrig.

- Der er tale om noget meget high-tech thermite: NANO-THERMITE. Det er ikke fundet i en hule i Afghanistan. Det er produceret i meget sofistikerede militær-afdelinger med kontraherende laboratorier.

 

- Arkitekt Richard Gage (AIA)


Og hvad vi desværre har i de to tvillingetårne og i den tredje skyskraber, der kollapsede den dag og som de fleste mennesker ikke kender til, er beviserne på de 10 nøgle-karakteristika på kontrolleret nedrivning (’controlled demolition’). Og i tilfældet med ’Bygning 7’, så kollapsede bygningen lige lodret ned i sit eget fodspor i frit falds hastighed de første 100 fod. Den synker, som I kan se (video), symmetrisk, ubesværet i frit falds hastighed de første 100 fod, 2½ sekund. Det er underligt, der er 40.000 tons strukturstål designet til at modstå et sådant kollaps.

 

(00:01:48)


Kim Stephens:
Og vi taler om en 47. etagers bygning?

 

AIA arkitekt Richard Gage:
Ja! Den kaldes Bygning 7 og var en fodboldbane væk fra Tvillingetårnene.

 

Kim Stephens:
Ok, så det vi viser lige nu (video) er en kontrolleret bygningsnedrivning, hvor der er anvendt sprængstof.

 

AIA arkitekt Richard Gage:
Og der er en god sammenligning (sammenligning med anden bygningsnedrivning på video) – og du han se, at der i sandhed er tale om frit falds hastighed, eller rettere frit falds acceleration af 40.000 tons strukturstål. Og det er mærkeligt. Så vi har 700 arkitekter og ingeniører, der kræver en ny undersøgelse som følge af dette bevis og som følge af beviset i World Trade Center, der kommer ned med synlige eksplosioner. Næsten alle arkitekter og ingeniører, som vi viser denne information til, er enige i, at der er tale om kontrollerede bygningsnedrivninger med sprængstof…. Hvis vi kan få dem til at se nærmere på informationen. For tilsyneladende er kendetegnene på en sprængstof-kontrolleret bygningsrivning et mørkt område for vort land.

 

Kopi Sotiropulos:
Nemlig.

- Havde al-Qaeda adgang til disse top-sikrede bygninger? Formentligt ikke. Havde al-Qaeda adgang til high-tech sofistikeret NANO-thermite, hvor partiklerne er 1000 gange mindre end et menneskehår? Formentligt ikke. Nogle andre end al-Qaeda må undersøges. Og det er derfor, vi har 700 arkitekter og ingeniører, der kræver en rigtig undersøgelse.

 

- Arkitekt Richard Gage (AIA)

 

AIA arkitekt Richard Gage:
For det vil nemlig betyde, at nogen andre end al-Qaeda var involveret. Og disse bygninger skulle være de sikkerhedsmæssigt mest beskyttede bygninger uden for Pentagon.

 

Kopi Sotiropulos:
Øh.. hvis det var en kontrolleret bygningsnedrivning med sprængstof, ville der så ikke kunne findes  nogle beviser nede på grund-niveauet af eksplosiver, der, hvor støv og stumper landede?

 

AIA arkitekt Richard Gage:
I sandhed ja. Der blev fundet søer af smeltet jern – adskillige tons.

 

Kopi Sotiropulos:
Hvorfor det?

 

AIA arkitekt Richard Gage:
Nemlig. ”Hvorfor det?” Hvad laver det der? Det er det første, som førstehjælperne ser, det første bygningsingeniørerne ser … det er dokumenteret af FEMA, at stål er smeltet. Normale kontorbrande – som skulle have bragt disse bygninger ned sammenholdt med jetfly-indflyvninger. Jet-brandstof og kontorbrande producerer ikke smeltet jern eller smeltet stål. Det begynder ikke at smelte før 3000 ºF – og hvad vi har med at gøre er brande, der ikke producerer mere varme end 1400 – 1600  ºF. Så hvad producerede al det smeltede jern?


Well, det indeholder det kemiske bevis på et special-brandstiftelsesmiddel, der hedder THERMITE  – et high-tech brandstiftelsesmiddel, som anvendes til at skære igennem stål, som en varm kniv igennem smør.

 

Kim Stephens:
Virkelig?

 

AIA arkitekt Richard Gage:
I sandhed ja. I al støvet over hele Lower Manhattan har vi et 4-6 inches tykt lag af dette støv og i det har vi bevis på små sfærer – milliarder af dem – og adskillige tons af netop smeltet jern. Og hvordan kan dét ske? Hvis du har smeltet jern, er det fordi det er biproduktet af thermite – og det er spredt ud over det hele.

 

Kopi Sotiropulos:
Fik du tilladelse til at gå derind og tage prøver og undersøge det?

 

AIA arkitekt Richard Gage:
Åhh..der er jo masser af støv og masser af mennesker har det støv. Fire af sådanne samples er sendt til Dr. Steven E. Jones, tidligere professer på Brigham Young University.

- Man er nødt til at have adgang uden at blive standset af sikkerhedsvagterne. Så sikkerhedsfirmaet i World Trade Center burde undersøges nøje. Og det har vist sig at være sikkerhedsfirmaet Securacom (Stratesec). Nogle burde se på, hvem, der sad i ledelsen for disse sikkerhedsfirmaer. Nogle meget interessante personer, har det vist sig at være..

 

- Arkitekt Richard Gage (AIA)


(Dr.Niels H. Harrit, Dr. Steven E. Jones m.fl. udarbejdede herefter et nu godkendt videnskabeligt paper, som beviser eksistensen af nano-thermite i wtc-støv – og som ville kunne bruges i en retssag i opklaringen af 11. september, red.).


Og i støvet fandt man ikke alene disse sfærer – som andre også har fundet, USGS, R.J. Lee, der har gjort toxilogiske studier. Disse sfærer har jern, aluminium, florin (?), manganist (?) – meget usædvanlige elementer, der alle kun optræder i forbindelse med thermite. Og der er i øvrigt små chips af ureageret thermite. Der er tale om noget meget high-tech thermite: NANO-THERMITE. Det er ikke fundet i en hule i Afghanistan. Det er produceret i meget sofistikerede militær-afdelinger med kontraherende laboratorier.

 

Kim Stephens:
Well – vi har at gøre med en fjende her. Fingeren har peget på, at dette var et arbejde udført af al-Qaeda og at det var et arbejde, som Osama bin Laden stod bag. I det mindste dét at få alle flyene fløjet ind i bygningerne, ned på en mark (Shanksville) i Pennsylvania og ind i Pentagon. Findes der en måde, hvorpå de også kan være fjenden, som placerede sprængstoffet i bygningerne først - og derefter flyene som nummer to?

 

AIA arkitekt Richard Gage:
Hvad man skal spørge om er, HVEM havde adgang til bygningerne. Havde al-Qaeda adgang til disse top-sikrede bygninger? Formentligt ikke. Havde al-Qaeda adgang til high-tech sofistikeret NANO-thermite, hvor partiklerne er 1000 gange mindre end et menneskehår? Formentligt ikke. Nogle andre end al-Qaeda må undersøges. Og det er derfor, vi har 700 arkitekter og ingeniører, der kræver en rigtig undersøgelse. Vi har ikke hele teorien om, hvordan det skete, hvem, der gjorde det og hvorfor. Vi fremlægger blot fakta, som vi gjorde i aftes i Veteran Memorial Auditorium og vi kræver en rigtig undersøgelse så man kan finde ud af hvem, hvorfor, hvordan etc.

 

Dame
Herre

Kopi Sotiropulos:
Jeg vil spørge dig om noget. Lad os antage, at jeg er person X og jeg ønsker at placere noget i en af de der bygninger… Hvor vil jeg bære det? Hvor meget fylder det? Er det så synligt, at jeg ville blive bremset af sikkerhedsvagterne eller kan jeg placere det i en af mine tandfyldninger?

 

AIA arkitekt Richard Gage:
Vi taler om adskillige tons af NANO-thermite og ”almindeligt” thermite. Man er nødt til at have adgang uden at blive standset af sikkerhedsvagterne. Så sikkerhedsfirmaet i World Trade Center burde undersøges nøje. Og det har vist sig at være sikkerhedsfirmaet Securacom  (Stratesec). Nogle burde se på, hvem, der sad i ledelsen for disse sikkerhedsfirmaer. Nogle meget interessante personer, har det vist sig at være (Bl.a. præsident George W. Bush’s yngre bror Marvin Bush, red.). Derudover må man have et ’dække’, som f.eks. en ’elevator-modernisering’. Det foregik faktisk 9 måneder før 9/11. Og der kunne man have fået uhindret adgang til kerne-søjlerne i bygningen.

 

Kim Stephens:
Du prøver vel ikke at skræmme hele landet? Jeg kan ikke lade være med at føle mig lidt skræmt over dette.

 

AIA arkitekt Richard Gage:
Ja, du har ret.

 

Kim Stephens:
Og det er selvfølgelig noget, vi gerne vil tale med dig om meget mere. Men tiden er løbet ud for os her i studiet. Men vi har faktisk en større mængde information om emnet på vor hjemmeside.
Mange tak for din tid i dag.

 

AIA arkitekt Richard Gage:
Du er hjerteligt velkommen.


**

 

SE TV-INDSLAG MED AIA ARKITEKT RICHARD GAGE FRA 'ARCHITECHTS AND ENGINEERS FOR 9/11-TRUTH' ØVERST TIL HØJRE.

--

 

 

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=oO2yT0uBQbM

--

 


911avisen@911avisen.dk