VIDEO

TV-interview med professor Daniele Ganser om 9/11 og Falsk Flag - del 1.

Online-video med PROFESSOR DANIELE GANSER del 1.

KILDE: http://youtube.com/watch?v=mSjKuFu9fKU

Historiker und Wahrheitssuche, Stöhlker Talk, Sendt på den svejtsiske tv-kanal "U1", den 06.12.2006.

--


TV-interview med professor Daniele Ganser om 9/11 og Falsk Flag - del 2.

Online-video med PROFESSOR DANIELE GANSER - del 2.

KILDE: http://youtube.com/watch?v=ocX2-sk0yEM

Historiker und Wahrheitssuche, Stöhlker Talk, Sendt på den svejtsiske tv-kanal "U1", den 06.12.2006.

--


TV-interview med professor Daniele Ganser om 9/11 og Falsk Flag - del 3.
Online-video med PROFESSOR DANIELE GANSER - del 3.

KILDE: http://youtube.com/watch?v=xUzSMAIw4-k

Historiker und Wahrheitssuche, Stöhlker Talk, Sendt på den svejtsiske tv-kanal "U1", den 06.12.2006.

 

RELATERET:
Bush til FN: "Lad os ikke tolerere skandaløse konspirationsteorier!"
Mediekritiker Jim Marrs om den officielle 9/11 konspirationsteori.
Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv
Dr. David Ray Griffin: 9/11 og Nationalistisk Tro
David Ray Griffin i København: Skal sandheden afsløres eller skjules?
Professor David Ray Griffin om 9/11 og Falsk Flag - Myten og Realiteten
Professor David Ray Griffin om 9/11 og mainstream-pressen
Professor David Ray Griffin appellerer til Europa i interview i København
9/11 og det amerikanske imperium: Intellektuelle taler ud om 9/11.
Dr. David Ray Griffin forsøgt latterliggjort på Tucker Carlson Show
9/11 forelæsning af Professor Dr. Steven E. Jones.
Dr. David S. Chandler: Eksplosioner i det nordre tvillingetårn – WTC1.
Arkitekt Richard Gage på canadisk tv om 9/11.
WTC's kollaps i fingeret retssag.
Falske Osama bin Laden videoer

BUSH / BIN-LADEN forbindelsen

Blev USA angrebet af muslimer den 11. september 2001 ?

41 CIA- og FBI-veteraner ønsker 9/11 undersøgt (pdf-artikel).

Dr. Paul Craig Roberts ramt af 9/11-censur
Folk lærer om Falsk Flag Operation

Er krigen i Afghanistan retfærdiggjort af 9/11-angrebene?

DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

Professor Daniele Ganser:
Alle teorier om 9/11 er konspirationsteorier.

9/11 sandhedsbevægelsen bliver ofte latterliggjort for at kritisere Bush regeringens svar på, hvad der skete den 11. september 2001. Men nu giver den anerkendte historie-professor Daniele Ganser legitimitet til skeptikerne. Også den officielle 9/11-forklaring er en konspirationsteori.

 

--

Artikel om Daniele Ganser's konspirationsteori-teori af den norske journalist Kristin Aalen, Aftenbladet, 15.04.2008.


Se også video t.h. (del 1+2+3) med svejtsisk tv-interview af professor Daniele Ganser.

--


9/11 sandhedsbevægelsen bliver ofte latterliggjort for at kritisere Bush regeringens svar på, hvad der skete den 11. september 2001. Men nu giver den anerkendte historie-professor Daniele Ganser legitimitet til skeptikerne.

 

Ganser har skabt debat efter at have præsenteret sit syn på den svejtsiske tv-kanal U1.


Der gentog han argumenter fra en artikel, han skrev i den svejtsiske avis Tages-Anzeiger i Zürich i september 2006.

 

Gansers udgangspunkt er, at konspirationer ikke er noget usædvanligt eller nyt i historisk forskning.
I hvert fald siden drabet drabet på Julius Caesar i Roma for over 2000 år siden, har konspirationer vært et element i politisk kamp for indflydelse og magt.

 

Han definerer en konspiration således:
”En hemmelig aftale mellem to eller flere personer om at udføre en kriminel handling”

Han fortsætter: ”9/11 var en kriminel handling, som definitivt ikke blev planlagt og udført af én person alene, men af minst to eller flere personer, som var enige om planen på forhånd. Følgelig må 9/11 blive klassificeret som en konspiration.”

 


Mest korrekt?

 

”Det er vigtig at understrege, at alle teorier om 9/11 er konspirationsteorier. Når vi indser, at ingen teori kan forkastes med den begrundelse, at den er en ”konspirationsteori”, bliver det virkelige spørgsmål: Hvilken konspirationsteori giver en korrekt beskrivelse af 9/11-konspirationen?,” spørger Ganser.

 

Dermed siger historikeren sig uenig med de mange, som latterliggør kritikerne af den officielle forklaring på 9/11 som udtrykt i tre rapporter (se faktaramme).

 


Tre teorier

 

Ganser opstiller tre hovedteorier om konspirationen 9/11. Han tager ikke selv stilling til, hvilken af teoriene som mest korrekt beskriver det, som faktisk skete:

 

1. Overraskelsesteorien:

Denne er lagt frem af Bush Administrationen og støttet af 9/11-kommitionens rapport fra 2004. Overraskelsesteorien hævder, at Osama bin Laden konspirerede med Khalid Sheikh Mohammed, Mohammed Atta og andre mænd, som angreb USA den 11. september 2001. Den argumenterer for, at 9/11 var en muslimsk konspirtion. Man vedgår at det var rygter om et truende angreb, men insisterer på at amerikansk efterretning, inklusive CIA, FBI, NSA, DIA og andre overvågningstjenester sammen med Pentagon, var ude af stand til at hindre at konspirationen blev gennemført. (NSA: National Security Agency, DIA: Defence Intelligence Agency, red. anm.).

 

2. Lod-det-ske-med-vilje-teorien:

(Let it happen on purpose, LIHOP). I lighed med overraskelsesteorien antages det her, at Osama bin Laden konspirerede med Khalid Sheikh Mohammed, Mohammed Atta og andre mænd for at angribe USA den 11. september 2001. Men i stærk kontrast til første teori hævder LIHOP-teorien at personer inden for den amerikanske regering med overlæg lod angrebene blive udført i den hensigt at starte flere krige, som var planlagt på forhånd. LIHOP-teorien argumenterer således med, at 9/11 var en kombinert muslimsk og jødiskkristen konspiration.

 

3. Fik-det-til-at-ske-teorien:

(Made it happen on purpose, MIHOP). Denne argumenterer for, at kriminelle personer i den amerikanske regering, Pentagon og efterretningstjenesten selv udførte angrebene mod sit eget land for at kunne starte flere krige som var planlagt på forhånd. MIHOP-teorien argumenterer for at 9/11 først og fremmest var en kristen eller jødisk-kristen konspiration. Muslimer, hvis de overhovedet var involveret, var det bare i mindre grad.

 

Ganser giver teologer ret, når de understreger, at ingen sande kristne, jødiske eller muslimske værdier, inkluderet kærlighed og respekt for andre mennesker, kan genfindes i 9/11-forbrydelserne. Det bliver derfor fundamentalt forkert at knytte de tre største monoteistiske verdensreligioner til 9/11-konspirationen. Hvis religiøsitet spillede en rolle i den fanatiske forbrydelse, var den i så fald misledende.

 

To modargumenter

Ganser drøfter de to vigtigste argumenter mod teori 2 og 3. Disse er:

 

Argument 1 mod LIHOP- og MIHOP-teorien:

Civiliserede vestlige regeringer generelt, og USAs regering specifikt, ville aldrig gøre noget så ondskabsfuldt som at tillade at lade 9/11-angrebene ske, endsige planlægge dem.

 

Argument 2 mod LIHOP- og MIHOP-teorien:

Dersom 9/11-angrebene blev udført af kræfter inden for USAs egen regering, kunne dette ikke have været hemmeligholdt så længe.

 

Rejser tvivl

Ganser tager altså ikke selv stilling til, hvilken af de tre teorier, som er rigtig. Men han har forsket så meget i hemmelig krigsførelse udført af vestlige Regeringer, at han ikke uden videre vil forkaste den mere moderate LIHOP eller
– den mest skræmmende – MIHOP-teorien.

 

For at forstå hvorfor den svejtsiske historiker ikke synes argument 1 og 2 mod LIHOP- og MIHOP-teoriene uden videre er holdbare, må man se på hans egen forskning:

 

Ganser er ekspert i vestlige regeringers brug af spændingsstrategi (Strategy of Tension) udført af vestlige regeringer under Den Kolde Krig. Dette gik ud på at iværksætte terrorangreb på offentlige steder for så at plante skylden på en politisk modstander.

 

I sin bog om NATO’s hemmelige hær, Operation Gladio, beskriver han statsligt støttede terrorangreb i 1960’erne - og 1970’erne i Europa. Disse fandt hovedsageligt sted i Italien, men også i Belgien, Tyrkiet og Grækenland. Hemmelige styrker blev trænet og udstyret af amerikanske CIA og den britiske modpart, MI6.

Dame
Herre

 

Falsk Flag

Men ville amerikanske myndigheder virkeligt ofre egne borgere?

Ganser henviser til ”Operation Northwoods”, en plan som Pentagon udklækkede i 1960’erne. Den gik ud på at udføre en række frygtindgydende operationer, som skulle chokere amerikanerne og diskreditere Castro. Blandt andet ville man lave en falsk cubansk terroraktion i Miami og andre byer i Florida, ja sågar i Washington. At skabe et påstået cubansk flyangreb mod et civilt amerikansk fly, sænke en bådlast med cubanske flygtninge, og sænke et amerikansk skip i cubansk farvand for så at kaste skylden på cubanske sabotører, står listet blandt ideerne, som general Lyman Lemnitzer forsvarede.

 

Men Operation Northwoods blev aldrig iværksat. Det skyldtes at præsident John F. Kennedy og forsvarsminister Robert McNamara var imod planer, der medførte drab på amerikanske borgere og manipulerede befolkningen.

Men for Ganser er det alligevel essentielt at understrege, at ledende amerikanske generaler i Pentagon argumenterede for brug af frygt-skabende operationer mod egen befolkning for at skabe et påskud for krig mod Cuba.

 

Hemmeligholdelse

Er det så muligt at hemmeligholde sådanne kyniske planer?

Ja, tror Ganser. Operation Northwoods blev hemmeligstemplet af Pentagon.
Først efter 40 år, i april 2001, ble de offentliggjort. Efterforsker James Bamford dykkede ned i materialet og udgav i 2002 bogen ”Body of Secrets: An Anatomy of the Ultra Secret National Security Agency”. Deri undrer han sig over, om Operation Northwoods var den mest korrupte plan, som nogensinde var udtænkt af amerikanske myndigheder. Han konkluderede:

”I lyset af Operation Northwoods-dokumenterne bliver det klart, at det var standard, godkendt politik på højeste niveau i Pentagon, at man kunne snyde offentligheden og således bane vej for krige, som amerikanere måtte slås og dø i.”

Det er på baggrund af denne type forskning, at Daniele Ganser frygter at argument 1 og 2 mod LIHOP- og MIHOP-teoriene ikke holder.

--

 

 

Artiklen ovenfor om Daniele Ganser's konspirationsteori-teori er skrevet af den norske journalist Kristin Aalen, Aftenbladet, 15.04.2008. KILDE: http://www.aftenbladet.no/krigenmotterror/article625761.ece

 

SE I ØVRIGT VIDEO ØVERST TIL HØJRE (del 1+2+3) MED PROFESSOR DANIELE GANSER VEDRØRENDE 9/11 og FALSK FLAG.


911avisen@911avisen.dk