VIDEO

Bush til FN: "Lad os ikke tolerere skandaløse konspirationsteorier!"
Online-video med PRÆSIDENT GEORGE WALKER BUSH, 10. november 2001.

Præsident George Walker Bush sagde til FN ("Remarks by the President To United Nations General Assembly") den 10 november 2001:

 

"Lad os aldrig tolerere skandaløse konspirationsteorier vedrørende angrebene den 11. september - ondsindede løgne, der forsøger at flytte ansvaret væk fra terroristerne selv, væk fra de skyldige”

 

(“Let us never tolerate outrageous conspiracy theories concerning the attacks of September 11th. — malicious lies that attempt to shift the blame away from the terrorists, themselves, away from the guilty.")

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=6K5M0xtxQVQ

RELATERET:

Professor Daniele Ganser: Alle teorier om 9/11 er konpirationsteorier.
Professor David Ray Griffin: 9/11 og Nationalistisk Tro
Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv
Dr. Paul Craig Roberts ramt af 9/11-censur
Folk lærer om Falsk Flag Operation

DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

Bush til FN: "Lad os ikke tolerere skandaløse konspirationsteorier!"

Et par måneder efter 9/11 sagde præsident George Walker Bush til FN:

 

"Lad os aldrig tolerere skandaløse konspirationsteorier vedrørende angrebene den 11. september - ondsindede løgne, der forsøger at flytte ansvaret væk fra terroristerne selv, væk fra de skyldige”


 

"Hvad ville en "skandaløs" konspirationsteori være?", spørger Professor David Ray Griffin i sit foredrag 9/11 og Nationalistisk Tro (9/11 and Nationalist Faith) og fortsætter:

 

"Hvis vi arbejdede i en filosofisk-videnskabelig sammenhæng, ville det være klart.

 

En god teori er én, der på en sammenhængende måde kan forklare alle eller i det mindste de fleste af de relevante kendsgerninger uden at modsige nogen af dem.


En dårlig teori er én, der er i strid med nogle af de relevante kendsgerninger.

 

En "skandaløs" teori ville være en, der er i strid med stort set alle de relevante kendsgerninger. Ved dette kriterium, er den officielle konspirationsteori klart en "skandaløs" en.


Men den offentlige diskussion af 9/11 forekommer ikke i en filosofisk-videnskabelig sammenhæng, men i en politisk sammenhæng, og i denne sammenhæng, er den alternative teori er "skandaløs", fordi den siger, at medlemmer af Bushadministrationen gjorde det, ikke Osama bin Laden. Denne påstand gør det "skandaløs" pr. definition. Beviser har intet at gøre med det. ... ...

 

Ved at advare folk om ikke at tolerere skandaløse konspirationsteorier mindede Bush befolkningen - især mennesker, som styrer mainstream medierne - om, at enhver, som siger, at 9/11 var et Inside Job (d.v.s. en Falsk Flag Operation, red.) ikke skulle gives en sympatisk eller endog neutral høring.


Dette påbud er blevet overholdt.

 

Da jeg kender min egen sag bedst, vil jeg benytte mig selv som et eksempel.

 

Selv om jeg har udgivet fem bøger om 9/11, er der ikke én af dem, som er blevet gennemgået af en mainstream avis eller et ditto blad, selv om min første bog, The New Pearl Harbor, har solgt omkring 150.000 eksemplarer på engelsk og er blevet oversat til flere andre sprog.

 

Før jeg begyndte at skrive om dette emne, i øvrigt, var jeg var en ganske godt respekteret filosof udi religion og teolog, og havde skrevet over 20 bøger.

 

Dame Herre

Man skulle tro, at en sådan person, der nu skriver bøger, som beskylder medlemmer af Bush-administrationen for orkestrering af 9/11-angrebene ville være netop dén ting, aviser og blade ville anvende som forsidestof med henblik på at øge salget. Men i modsætning til en udbredt opfattelse, er der noget, som er vigtigere end salg: Modsig aldrig offentligt vores nationale tro.

Jeg optrådte engang, for at være sikker, på et nationalt talk-show med Tucker Carlson.

 

Men det var ikke et normal interview, hvor jeg fik lov til at præsentere mine idéer i et sympatisk eller endog en neutral atmosfære. Snarere fordømte Tucker mig opsiges mig voldsomt anklagende og kaldte mine udtalelser "blasfemiske" og "syndige". Hvilket dermed var en perfekt illustration af, at hans tro på amerikanske godhed er en religiøs tro.

"

(Se og læs resten af uddraget fra David Ray Griffin's foredrag 9/11 og Nationalistisk Tro)

 

 

 

SE VIDEOEN ØVERST TIL HØJRE, HVOR PRÆSIDENT GEORGE WALKER BUSH ANMODER UNITED NATIONS (FN) OM IKKE AT LYTTE TIL SKANDALØSE KONSPIRATIONSTEORIER..

 

--

 

 

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=6K5M0xtxQVQ

+ http://davidraygriffin.com/

--

 


911avisen@911avisen.dk