VIDEO TIP: Lad videoen 'pre-loade' og undgå breaks i streaming

Jesse Ventura sætter pressen til vægs i 9/11 spørgsmål.
Online-video med JESSE VENTURA.
Tidligere Guvernør i Minnesota, Jesse Ventura, klantrer mainstream-medierne for ukritisk håndtering af 9/11. "Hvorfor gør jeg jeres job?" spørger Jesse Ventura den tavse presse, der åbenlyst ignorerer Ventura's afslørende retorik.

KILDE: http://blip.tv/file/1255932

 

RELATERET:

Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv
Ti propadandateknikker anvendt efter 9/11

Er krigen i Afghanistan retfærdiggjort af 9/11-angrebene?

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

Jesse Ventura udfordrer pressen i 9/11 spørgsmål.
Tidligere Guvernør i Minnesota, Jesse Ventura, klantrer mainstream-medierne for ukritisk håndtering af 9/11. "Hvorfor gør jeg jeres job?" spørger Jesse Ventura den tavse presse, der åbenlyst ignorerer Ventura's afslørende retorik.

Journalist: Hvad laver du her i dag Jesse?

 

Jesse Ventura: Hvad jeg laver her? Taler med jer!

Jeg er her, fordi Karen, senatoren, bad mig komme hertil og deltage i en 9/11-debat her i Arizona. Og jeg tænkte, det ikke var nogen dårlig idé, så jeg kom herned på årsdagen for 9/11 (7-årsdagen; 11. september 2008, red.).

 

Journalist: Hvad føler du m.h.t. 9/11?

 

Jesse Ventura: Jeg har spørgsmål om det nu – som jeg tror alle af os har nu. Jeg tror spørgsmålene vokser og vokser i befolkningen og jeg tror flere og flere ønsker at vide, hvad der skete den dag. Og vi vil også se på, om sandheden er kommet frem. Og jo mere man studerer det, jo sværere bliver det for mig, at tro på, hvad vores regering fortalte os.

 

Journalist: Mistænker du regeringen for at stå bag og for at skjule noget?

 

Jesse Ventura: Jeg ved ikke præcis hvad man skal mistænke dem for, men jeg tror, at historierne, de har fortalt os, har vist sig at være usande.

 

Journalist: I hvilken henseende?

 

Jesse Ventura: I hvilken henseende? Jeg finder der vanskeligt (??????) at finde uf af, hvor vi skal starte. Jeg finder det meget svært at tale med øjenvidner, som var til stede og som er blevet ignoreret. Der er øjenvidner, der aldrig blev bragt til 9/11 Kommissionen, hvorfor?

 

Hvorfor indledte 9/11 Kommissionen med en udtalelse om, at de ikke var der for at dømme nogen som helst? Hvad var de der for? Hvad var deres formål? Og for mig – set i bakspejlet – når jeg ser på, hvad der skete den dag, har jeg svært ved at regne ud, hvordan flyvemaskiner kunne vælte en skyskraber.

- Hvis hvad de siger om Bygning 7 er sandt - at den faldt alene på grund af ild - skulle der så ikke i dag foregå en national kampagne imod kogeplader og alle varme ting i en skyskraber?

 

Tidl. guvernør Jesse Ventura

 

Og hvorfor bliver vi ikke advaret i dag, hvis hvad de siger om Bygning 7 – den tredje bygning - er sandt - at den faldt alene på grund af ild  - skulle der så ikke i dag foregå en national kampagne imod kogeplader og alle varme ting i en skyskraber. Og hvorfor bliver vi ikke advaret om, at ild alene kan vælte en skyskraber?

 

(En satirekortfilm om dette spørgsmål. er i øvrigt lagt på YouTube, red.)

 

Journalist: Hvilket formål ville regeringen have med at undervise det amerikanske folk i sandheden?

 

Jesse Ventura: Lad os eksaminere noget. Thomas Jefferson. En af hans mest berømte citater  er "Meningsforskelle er den ædleste form for fædrelandskærlighed" (”Dissent is the highest form of patriotism.”) Det blev sagt af Thomas Jefferson. Jeg finder det meget forstyrrende, at vi siden 9/11 har oplevet en filosofi fra Hermann Göring og nazisterne. Hermann Göring udtalte at det er let at lede et land ind i krig… Let. Og det gør ingen forskel om der er demokrati, diktatur, kommunisme eller noget andet. Hvad du først må gøre er, at overbevise befolkningen om, at de er under angreb. Derefter anklager du alle pacifisterne for at være upatriotiske og du udsætter landet for fare og fortæller, at fjenden vil tage magten.

 

Er det ikke præcis, hvad vi er blevet fortalt siden 9/11? Jeg spørger jer! Er det ikke, hvad vi er blevet fortalt? (henvendt til journalisterne, red.).

 

Journalist: Jeg er ikke her for at svare spørgsmål. Jeg er her for at stille spørgsmål.

 

Jesse Ventura: Hvis du vil lave interview med mig, må du være beredt på også at skulle svare på spørgsmål.

Jeg spørger dig om din mening, du stiller mig et spørgsmål. ER dét ikke, hvad vi er blevet fortalt siden 9/11 ?

 

Journalist: Igen Sir! Jeg er ikke her for at give min personlige mening.

 

Jesse Ventura: Det springende punkt er: Hvorfor følger vi en filosofi af Hermann Göring? Og på samme tid følger vi ikke, hvad Thomas Jefferson sagde: "Meningsforskelle er den ædleste form for fædrelandskærlighed" (”Dissent is the highest form of patriotism.”).  Vi bliver fortalt, at meningsforskelle er (upatriotisk, red.) det modsatte af fædrelandskærlighed!


Journalist: Tror du, at det er muslimske ekstremister?

 

Jesse Ventura: Jeg ved det ikke. Lad os se på regeringens egen teori – og det er KUN en teori. Jeg stiller jer dette spørgsmål: Hvorfor er Osama bin Laden ikke blevet retsforfulgt at Department of Justice for 9/11? De retsforfulgte ham, da han angreb deres ambassade i 1998. … …. …. Hvorfor er han ikke blevet sagsøgt for 9/11? Hvorfor vil man på FBI’s hjemmeside ikke finde Osama bin Laden på deres top 10 liste? Osama bin Laden er kun nævnt for sit angreb på ambassaden (1998, red.) og andre lignende ting.

 

Men 9/11 er IKKE nævnt. Pressen spurgte engang FBI om om denne besynderlighed. Og ved I hvad FBI’s svar var?: ”Vi har ikke beviser nok!”

- Jeg finder det meget forstyrrende, at vi siden 9/11 har oplevet en filosofi fra Hermann Göring og nazisterne.

 

Tidl. guvernør Jesse Ventura

 

Undskyld mig. Vi har kæmpet to krige. Vi har ændret hele vores udenrigspolitik. Og vi har Patriot Act (af historikere ofte sammenlignet Rigsdags-Dekretet, red.), som har taget vore rettigheder… Og de har ikke nok beviser til at retsforfølge denne mand? (Osama bin Laden, red.).


Hvordan kan man udlove en dusør for nogen, hvis man ikke har anklaget dem?

 

Lad mig nu stille jer dette spørgsmål (Ventura henvendt til journalisterne, red.):

 

”Hvorfor gør jeg jeres jobs? I får MIG til at undersøge (undersøge 9/11, red.).  Og NU udspørger I MIG, hvor det omvendte burde være tilfældet. I burde undersøge (undersøge 9/11, red.), og JEG burde udspørge JER – om JERES undersøgelser (undersøgelser af 9/11, red.). Men I folkens taber alle bolden. Finder I det ikke bare lidt interessant, at FBI ikke lister 9/11 (under Osama bin Laden's forbrydelser, red.)? Føler I ikke, at I burde spørge dem? (Herefter lang tavshed blandt journalisterne, red.).

 

Journalist: Hven tror DU står bag angrebene?

 

Jesse Ventura: Jeg ved det ikke. Men jeg VED, at der er masser af ubesvarede spørgsmål. Hvorfor skulle ingen aflægge ed over for 9/11 Kommissionen? Hvorfor tillod de præsidenten og vice-præsidenten (George W. Bush og Dick Cheyney, red.) at aflægge vidnesbyrd sammen for lukkede døre og uden edsaflæggelse? – Det virker ret besynderligt for mig.

 

Journalist: Antyder du, at … (afbrydes af Jesse Ventura, red.).

 

Jesse Ventura: Jeg antyder intet. Jeg stiller ganske enkelt spørgsmål.. Og den sidste gang jeg tjekkede Grundloven, fandt jeg, at der er hjemmel for det.


Journalist: At de skulle aflægge vidnesbyrd sammen var jo en del at den forhandlede aftale med 9/11 Kommissionen. De forsøgte jo at finde en måde at få dem til at aflægge vidnesbyrd. Folk kan være enige eller uenige i det – Jeg tror, det besvarer spørgsmålet og dét var grunden til, at de aflagde vidnesbyrd sammen.

 

Jesse Ventura: Hvorfor ville de ikke aflægge vidnesbyrd hver for sig?

 

Journalist: Du har som ex-guvernør mere adgang til, hvad der sker i politik, end jeg har.

 

Jesse Ventura: Nej jeg har ikke.

- Meningsforskelle er den ædleste form for fædrelandskærlighed

 

Thomas Jefferson

 

Journalist: Har du ikke kontakter til Det Hvide Hus?

 

Jesse Ventura: Ikke siden jeg sluttede min embedsperiode. Jeg er civil. Det er mit synspunkt. Jeg har ikke længere magt. Du har mere magt end jeg. Du er en af dem, der holder mikrofonen og kameraet foran mig nu.

 

Journalist: Guvernør, hvad håber du på at opnå?

 

Jesse Ventura: Det kaldes sandheden. Jeg vil gerne kende sandheden. Jeg vil gerne vide, om ikke vi startede to krige på grundlag af en løgn?

 

.... .... ...

…..Gulf of Tonkin episoden var opdigtet og bragte os ind i Vietnamkrigen, hvor 58.000 af min generation døde. Hvem ved, hvor mange vietnamesere, der døde. Og skulle det ikke være sket? Finder I ikke det en smule bekymrende (henvendt til journalisterne, red.) - at vi gik ind i en krig baseret på løgne? Det lyder bekendt, gør det ikke? At føre landet ind i en krig baseret på løgne… (pause med flere sekunders tavshed fra journalisterne, red.)

 

Journalist: Hvad så med 1. Verdenskrig og 2. Verdenskrig?

 

Jesse Ventura: Jeg var ikke i live dengang! Hvad der forstyrer mig er, at de hele tiden siger, at historien vil gentage sig selv. Jeg har set historien gentage sig selv inden for årtier og det er ikke engang en levetid.

 

Journalist: Og du har ingen mening om Pearl Harbor?

 

Jesse Ventura: Nej. Men jeg vil sige, at min første tvivl vedrørende 9/11 meldte sig, da præsidenten kundgjorde, at han ville invadere Irak.

 

Lad os nu kigge på regeringens synspunkt – og det er KUN en teori – regeringens teori er, at 19 islamiske terrorister bevæbnede med hobbyknive besejrede vores multi-billion-dollars luftforsvarssystem. Alt sammen i konspiration med en fyr i en hule i Afghanistan... I rynker alle på næsen nu (henvendt til journalisterne, red.) .. Du godeste, hvorfor rynker I på næsen over det? Det er hvad de fortalte os. Det er hvad vi forventes at tro på. Jeg finder det langt ude!

 

Og jeg vil føre jer et skridt videre. Hvis dét, de sagde, er sandt – hvorfor var der så ingen, der blev fyret eller degraderet i vores luftvåben? Det var en dag, hvor 3.000 af vore borgere døde. Vores luftforsvar fejlede jammerligt. Og igen: Ingen mistede deres stilling eller blev degraderet.

- Hvis dét, de sagde, er sandt, hvorfor var der så ingen, der blev fyret eller degraderet i vores luftvåben?

 

Tidl. guvernør Jesse Ventura

 

Og hvorfor vil man gøre sådan? Tja, hvis man ikke fyrer eller degraderer nogen, er der ingen undersøgelse. Er der? Verden fortsætter bare fremad den næste dag og alt fortsætter som der plejer.

 

Hvorfor hindrede vor præsident 9/11 Kommissionen i 2 år? Det var slet ikke meningen, at de skulle undersøge 9/11 indtil disse kvinder i New Jersey (kendt som The Jersey Sisters, red.) kom på banen.

 

Som en tidligere leder af staten Minnesota ville jeg øjeblikkeligt have beordret en undersøgelse iværksat efter en katastrofe. Jeg ville vide, hvad der skete, jeg ville vide hvorfor det skete – og jeg ville sandelig vide det for at kunne forebygge, at det skete igen.

 

Men vores præsident forhindrede en undersøgelse i over 2 år. Jeg finder dette besynderligt. Meget besynderligt.

 

Journalist: Du støttede en invasion af Afghanistan.

 

Jesse Ventura: Dengang ja. Invationen af Irak, nej. Og det var beskeden om, at man ville gå ind i Irak, som gjorde mig skeptisk. Jeg sagde: Selv ifølge regeringens forklaring på, hvad der skete, så var der ikke en eneste iraker involveret.

 

Hvorfor ville vi angribe Irak? Det er lidt ligesom Pearl Harbor. Japanerne angreb Pearl Harbor. Forestil jer, at vi besluttede at angribe Korea – når alt kommer til alt er de ligeså fremmedartede, er de ikke? Det synes at være mentaliteten, gør det ikke? Det er ligegyldigt, hvem du angriber, lader det til, så længe de er muslimer.

 

Journalist: Hvorfor støttede du Afghanistan-Krigen i begyndelsen?

 

Jesse Ventura: Fordi jeg troede, hvad de fortalte mig.

 

Journalist: Hvad fik dig til at ændre mening?

 

Jesse Ventura: At de begyndte at invadere Irak. For Irak havde intet som helst at gøre med 9/11. Og det blev bevist selv af 9/11 Kommissionen. De kom ud og sagde: ”Irak har intet at gøre med 9/11”.

- Lad os afbrænde flybrændstof på din havegrill i 2 timer. Vil din havegrill så kollapse?

 

Tidl. guvernør Jesse Ventura

 

Så der var tydeligvis en helt anden agenda i gang her. Og fuldstændig anderledes end hvad vi var blevet fortalt. Og nu er vi involveret og ført ind i denne krig af chicken-hawks. Ved du, hvad chicken-hawks er? (henvendt til journalist, red.).

 

Journalist: Ja, jeg kender udtrykket.

 

Jesse Ventura: Hvad er det?

 

Journalist: Det er en overbevisning om, at der er mennesker i militæret, som er ’høge’ og som får ’kyllinger’ til at deltage i militæret.

 

Jesse Ventura: Nej, forkert.. En chicken-hawk er en person, som flygter fra militæret og er en ’kylling’, når man selv skal indkaldes. Men så kommer man tilbage, når man er 50 år og sender alle andres børn i krig.

 

Journalist: Folk har refereret til Dick Cheyney (vice-præsidenten, red.) på den måde.

 

Jesse Ventura: Jeg refererer til George Bush på samme måde. … ….


Xxxx Xxxxx

 

Journalist: XXxxxxx xxx?

 

Jesse Ventura: Ja, jeg vil stille mine spørgsmål. Jeg tror ikke på, at jeg tager fejl. Og hvis jeg gør, så er dette det USA, som jeg ønsker at leve i. … XXX man har vel lov at stille spørgsmål ifølge grundloven ..xxxx …… Jeg er en tidligere frømand fra marinen og jeg er topuddannet i brug af sprængstof. Jeg har en ekspertise i det. Men som frømand var det anderledes. Vi har ikke med sprænfstof af gøre for at rive bygninger ned, som man gør i dag, hvor man søger for, ar der ikke kommer skader i omgivelserne. Da vi sprængte noget i luften ville vi netop sørge for, at der kom skader i omgivelserne også. Det er forskellen. … … …

 

Journalist: Tror du på den officielle teori om, at brand fik bygningerne ned?

- Næste gang en skyskraber skal nedrives, så lad os ikke ringe efter demolitions-holdet, men i stedet starte en ildebrand og så ellers se, om den bygning overhovedet kommer ned!

 

Tidl. guvernør Jesse Ventura

 

Jesse Ventura: Jeg tror ikke på den overhovedet. Hvorfor advarer de ikke hele landet om, at ild kan få skyskrabere til at styrte ned og hvorfor forbyder de ikke rygning og kogeplader og andet, som kan starte en ildebrand i enhver skyskraber? Og jeg har en ide: Næste gang en skyskraber skal nedrives, så lad os ikke ringe efter demolitions-holdet, men i stedet starte en ildebrand og så ellers se, om den bygning overhovedet kommer ned!

 

Journalist: Tror du på den officielle teori om, at det er intensiteten og heden fra en større ildebrand, der fik bygningerne til at komme ned?

 

Jesse Ventura: Lad mig kommentere det med ét punkt ad gangen. Kig først på røgen. Enhver brandmand vil fortælle dig, at når røgen er mørk og tyk, er ildebranden ved at køle ned og bliver ikke varmere. Den 11. september blev røgen progressivt mørkere og tykkere. Det betyder, at branden ikke blev varmere, men koldere.

 

Og I fortæller mig, at flybrændstof fik bygningerne til at bryde sammen… Lad os teste din teori så.

 

Journalist: Det er ikke min teori, men hvad jeg har hørt.

 

Jesse Ventura: Lad os afbrænde flybrændstof på din havegrill i 2 timer. Vil din havegrill så kollapse?

 

… …

 

… … …

 

Bygning 7 blev ikke ramt af et fly og den faldt sammen på godt 6 sekunder. Finder du ikke det besynderligt?

 

Journalist: Hvad er din mening om Flight 93, der styrtede ned på en mark? (Flyet, der angiveligt skulle have styrtet ned på en mark i Shanksville, Pennsylvania, red.)

- Bygning 7 blev ikke ramt af et fly og den faldt sammen på godt 6 sekunder. Finder du ikke det besynderligt?

 

Tidl. guvernør Jesse Ventura

 

Jesse Ventura: Tja, jeg finder det meget forstyrrende, at der skulle have været spredt vragdele i en radius af 5 miles fra nedstyrtningsstedet. Jeg kan ikke tro, at stykker fra et fly, der rammer jorden kastes ud over et område på 5 miles. – 500 yards kan jeg forestille mig, men ikke 5 miles.

 

Hvordan kan de finde vragdele 5 miles væk fra nedstyrtningsstedet?

 

Journalist: Hvad foreslår du, der er sket med det fly, hvis ikke den officielle historie er rigtig?

 

Jesse Ventura: Jeg ved det ikke. Du spørger mig og jeg er ikke en ingeniør.

Journalist: Hvis ikke vi har nogen beviser, hvad nytte er det så til at stille sådanne spørgsmål 7 år senere, det vil jo kun skade de mange pårørende?

 

Jesse Ventura: Hvorfor anmoder ofrene så for en ny undersøgelse? Hvis det volder dem skade, hvorfor kræver størstedelen af ofrene så en anden undersøgelse?  Hvor mange år skal der gå? Hvorfor prøver I (henvendt til journalisterne, red.) ikke at udføre jeres fandens arbejde? (sic!, Ventura bander, ”damn jobs”, red.).

 

Journalist: Men du er politiker.

 

Jesse Ventura: Jeg er ikke politiker. Jeg er en civil borger.

 

Journalist: Men du er da politiker.

 

Jesse Ventura: Nej jeg er ikke. En politiker vil lave karriere. Jeg fremfører blot mine synspunkter og drager derefter tilbage til hvor jeg kom fra.

 

(Sidste bemærkning fremkalder applaus og jubel blandt tilhørere, hvorefter Ventura, der som bekendt også har en fortid som kendt amerikansk wrestler, synligt ’lugter savsmuld’ og triumferende gestikulerer til ordene ”Oh God I love this fight! You guys are better than the W.W.!” red.).

 

… … … …

 

Journalist: Antyder du, at vi er involveret?

 

Jesse Ventura: Jeg antyder ingenting. Jeg stiller kun spørgsmål og gør jeres jobs! Journalisterne vil ikke gøre deres arbejde.

 

Journalist: Hvis du mener, der er tale om en konspiration, hvor hundredvis af regeringsansatte, medierne, journalister og flypersonale  arbejder sammen, hvordan virker det og hvordan arbejder de alle sammen og af hvilken grund?

 

Jesse Ventura: Af hvilken grund? Ja, de vil ændre vores udenrigspolitik fuldstændigt. … … … Hvis I (henvendt til journalisterne, red.) tror på alt regeringen siger, holder I op med at stille spørgsmål.
… … …
… … …


Jesse Ventura: Vi bør altid efterleve hvad Thomas Jefferson sagde: "Meningsforskelle er den ædleste form for fædrelandskærlighed" (”Dissent is the highest form of patriotism.”)


Hvis I er ligeglade og I ikke sætter jer ind i, hvad regeringen siger eller går regeringen på klingen, så vil I få den regering. Med garanti! Men, hvis I går dem på klingen og stiller gode spørgsmål til regeringen, så vil I få en god regering.

 

Journalist: XXXXXX XXXX XXXX

 

Jesse Ventura: …. …. …. Jeg finder det pinligt, at Abraham Lincoln for 160 år siden XX frihed til at vælge XXXXXX XXXX og i dag XXX

 

Jeg ville meget gerne have en debat, men uheldigvis – fordi medierne XXXX

 

…. …. …. ….

 

Journalist: XXXX XXXX

 

Dame
Herre

Jessee Ventura: Tja, jeg ved det ikke. Men jeg ved, at jeg vil fortsætte med at stille spørgsmål – og hvis regeringen vil fortsætte med ikke at svare på spørgsmål, kan jeg kun udlede, at de må skjule noget. For hvis regeringen var ærlig over for os, ville jeg ikke sidde her i dag og stille spørgsmål, ville jeg? 

 

Journalist: Er du nu kommet dertil, hvor du tror, at regeringen skjuler noget?

 

Jesse Ventura: Jeg er nu kommet dertil, hvor jeg ikke tror på, at bygninger kan falde med fri falds hastighed uden at blive hjulpet til det.

 

Journalist: XXX XXX XX

 

Jesse Ventura: Regeringen skjulte også baggrunden for Gulf of Tonkin hændelsen – det var opdigtet. Mit budskab er, at regeringen ikke har mere troværdighed. De har løjet for mig igen og igen, hvorfor skulle jeg tro dem?

 

Journalist: Hvorfor er du her i dag?

 

Jesse Ventura: Jeg blev inviteret af Arizona’s senator. Jeg kan ikke fortælle jer nok, hvor meget mod denne kvinde har (Jesse peger på Senator Karen Johnson, red.), når hun som folkevalgt stiller sig op mod regeringen. Senator Karen Johnson er en kvinde med mod. Dér er en kvinde, der gør sit job. … … …

 

Jeg ville bare ønske, at jeg ikke behøvede at gøre journalisternes job … … I skulle stille spørgsmålene, ikke jeg.

(Herefter løs snak mellem den tidligere Minnesota guvernør Jesse Ventura og de fremmødte journalister, red.)

 

SE HELE VIDEOEN ØVERST TIL HØJRE, HVOR TIDL. MINNESOTA GUVERNØR JESSE VENTURA KRITISERER PRESSEN FOR UKRITISK HÅNDTERING AF 9/11..

 

--

 

 

 

KILDE: http://blip.tv/file/1255932

--

 


911avisen@911avisen.dk