VIDEO

Folk lærer om Falsk Flag Operation.
Online-video med JAMES CORBETT: Folk lærer om FALSK FLAG OPERATION

"De, der har studeret historie ved, at intet puster nyt liv og magt i et autoritært regime mere end en spektakulær voldshandling. Nogle pludselige og meningsløse tab af liv, som gør det muligt for despoten at stå på rygende murbrokker og identificere sig selv som helten"
--James Corbett

 

Foto: George W. Bush's såkaldte 'Bullhorn Speech' den 14. september 2001 fra de rygende ruiner ved Ground Zero, hvor World Trade Center tårnene havde stået indtil den 11. september 2001.

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=TJgv39GtcJ0

+ http://www.corbettreport.com/articles/20100419_false_flags.htm

RELATERET:

FALSK FLAG GREATEST HITS: Ti Falsk Flag Operationer fra Nero til 9/11
Israels & USA's fælles Falsk Flag Operation mod skibet USS Liberty
Kritik af 9/11-Kommissionen og dens rapport om 9/11.
DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo
Professor David Ray Griffin om 9/11 og Falsk Flag
ZELIKOW - den akademiske hjerne bag 9/11?
Norman Mineta's vidnesbyrd for 9/11-Kommissionen.
Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv
Arkitekt Richard Gage på canadisk tv om 9/11.
Dr. Daniele Ganser: Alle teorier om 9/11 er konpirationsteorier. Også den officielle.
Bush til FN: "Lad os ikke tolerere skandaløse konspirationsteorier!"
Dr. Paul Craig Roberts ramt af 9/11-censur
Kendte danskere tror ikke på den officielle 9/11-historie.
Er krigen i Afghanistan retfærdiggjort af 9/11-angrebene?

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

Folk lærer om Falsk Flag Operation.

De, der har studeret historie ved, at intet puster nyt liv og magt i et autoritært regime mere end en spektakulær voldshandling. Nogle pludselige og meningsløse tab af liv, som gør det muligt for despoten at stå på rygende murbrokker og identificere sig selv som helten.

 

Se video t.h. og oversættelse nedenfor.

 

19. april 2010; James Corbett; The Corbett Report: "When False Flags Don't Fly".

 

De, der har studeret historie ved, at intet puster nyt liv og magt i et autoritært regime mere end en spektakulær voldshandling. Nogle pludselige og meningsløse tab af liv, som gør det muligt for despoten at stå på rygende murbrokker og identificere sig selv som helten.

 

Det er på øjeblikke som dette, at offentligheden stadig i chok fra rædsel af den tragedie, der netop har udfoldet for dem, kan blive ført ind i det mest hensynsløse despoti: despoti, der nu bærer ”sikkerhedens” kappe.

 

Terrorhandlinger og vold  gavner aldrig den gennemsnitlige mand eller kvinde. De er altid kun til gavn for dem i magtpositioner.

 

Det er derfor Nero fordrejede sandheden, mens Rom brændte: Det gav ham en chance for at smide de kristne for løverne og genopbygge kapitalen i det romerske imperium i sit eget billede.

 

Det er derfor Hearst og krigsmagerne af det nye amerikanske imperium blev forført af
ødelæggelsen af USS Maine i Havana Harbor: det gav dem den undskyldning, de behøvede for
at ’vække’ offentligheden til at støtte den spansk-amerikanske krig.

 

Det er derfor Israel angreb U.S.S. Liberty i 1967 (amerikansk skib, red.) under Seksdageskrigen, bombede og torpederede det utrætteligt i timevis i et forgæves forsøg på at sende det til bunds: Israelerne mente, at tabet af Liberty kunne tilskrives Egypten og trække amerikanerne ind i krigen.

 

Det er derfor, der er hundreder af dokumenterede eksempler på regeringers iscenesatte angreb, der har skullet kaste skylden på deres politiske fjender. I enhver civilisation, i enhver kultur, i enhver historisk periode har tyranniske ledere vidst, at spektakulære voldshandlinger bidrager til yderligere at konsolidere deres egen magt og kontrol. Og desværre har der gennem hele historien været alt for mange villige til:
- at tillade at angreb opstod,
- at foregive, at angreb har fundet sted, eller endog
- at angribe deres egen befolkning med henblik på at fremme deres politiske dagsorden.

 

At tro, at sådan iscenesatte provokationer og falsk flag angreb ikke længere forekommer, ville være så urealistisk, som at antage, at den menneskelige natur i sig selv har forandret sig, at magtfulde mennesker ikke længere søger at øge deres magt, at indflydelse er aldrig brugt til bedrag eller manipulation, at løgne ikke længere fortælles for at opfylde grådighed eller at slukke en tørst efter kontrol. Det er at tro, at vores samfund er immuniseret fra de ting, som vi har set i alle andre samfund i alle andre æraer. Kort sagt er det en farlig illusion.

 

Folk lærer atter engang kraften i denne illusion. De er ved at lære, i hvilket omfang de er blevet løjet for. De er endnu en gang ved at studere deres historie.

- At tro, at sådan iscenesatte provokationer og falsk flag angreb ikke længere forekommer, ville være så urealistisk, som at antage, at den menneskelige natur i sig selv har forandret sig, at magtfulde mennesker ikke længere søger at øge deres magt, at indflydelse er aldrig brugt til bedrag eller manipulation, at løgne ikke længere fortælles for at opfylde grådighed eller at slukke en tørst efter kontrol.

 

James Corbett, Corbett Report

 

Russerne er ved at lære, hvordan FSB blev fanget i placering af bomber i Moskva i 1990'erne under en terror-skræk, der skyllede Putin til magten og fik offentligheden til at støtte Den Anden Tjetjenske Krig. De lærer, hvordan deres autokratiske tidligere præsident kom til magten ved at føre kampagner på gravene tilhørende de mennesker hans gamle FSB kumpaner havde dræbt.

 

Israelerne er ved at lære, hvordan deres efterretningstjeneste Mossad er blevet fanget igen og igen i at udgive sig for muslimske terrorister, de hævder at være imod. De lærer, hvordan Israel anvender spøgelses-terror til at udvide deres blankocheck trukket på amerikanske midler til at udvide deres politistat i hjemmet og bevare deres hårde kurs, som verdens sjette største atommagt angiveligt truet af
muligheden for, at en af deres naboer måske en dag får et enkelt atomvåben.

 

Briterne lærer, hvordan deres SAS officerer blev fanget udklædte som arabere i Irak, kørende rundt med lastbiler fyldt med ammunition, mens de skød på politiet for at hvirvle op i etniske spændinger og sikre, at permanente baser kunne bygges i området. De lærer, hvordan Haroon Aswat, den formodede hjerne bag '7/7 bomberne', arbejdede for den britiske efterretningstjeneste. De lærer, hvordan den britiske militære efterretningstjeneste deltog i IRA bombningerne.

Inderne er ved at lære, hvordan Mumbai angrebet blev hjulpet på vej af en amerikansk agent, der samarbejder med efterforskere, så han ikke ville stå i forhør foretaget af udenlandske
myndigheder.

 

Canadierne er ved at lære, hvordan deres egen provinsielle politi forklædt som demonstranter i 2007 og truede med vold mod andre politifolk for at tvinge angreb på fredelige demonstranter.

- De, der har studeret historie ved, at intet puster nyt liv og magt i et autoritært regime mere end en spektakulær voldshandling. Nogle pludselige og meningsløse tab af liv, som gør det muligt for despoten at stå på rygende murbrokker og identificere sig selv som helten.

 

James Corbett, Corbett Report

 

Og amerikanerne er ved at lære, at der var flere bomber fundet, demonteret og udtaget af 'Alfred P. Murrah bygningen den 19. april 1995 (Oklahoma City bombningen). De lærer, at Timothy McVeigh havde skrevet et brev til sin søster, i hvilket han hævdede at være i Special Forces for den amerikanske hær. De lærer, at bombningen blev instrueret af FBI informanter, ligesom i 1993 ved World Trade Center bombningen. De lærer om 9/11 og Tonkin-bugten og Operation Northwoods og deres egne militære oprørsbekæmpelses-manualer ('Army Counterinsurgency Manuals'), hvorefter officerer undervises i, hvordan man begår falsk flag angreb og skyder skylden på fjender.

 

Kort sagt, folk lærer sandheden.

 

Og nu ser vi de samme 'optakt-til-falsk-flag-begivenhed' finde sted, som vi så i 1995.

På det tidspunkt havde USA kooperative medier, som desperat slyngede mudder mod enhver der kritiserede og var berørt af regeringens aktioner, og der var en regering, der var desperat upopulær midt i en voksende utilfredshed. I dag ser vi nøjagtig de samme faktorer i spil.

 

Ikke desto mindre er situationen i dag værre, end den var i tiden op til Oklahoma City bombningen - med meningsmanipulerende medier, der siger, at grupper af berørte borgere som 'Oath Keepers' bliver angrebet af de kontrollerede håndlangere fra både politisk venstre og politisk højre.

- Død og ødelæggelse tjener altid kun statslige og finansielle og industrielle interesser, der altid vokser i magt og rigdom i kølvandet på enhver tragedie.

 

James Corbett, Corbett Report

Og nu er det ikke kun militsen, der bliver dæmoniseret af det etablerede samfundssystem og de ledende kredse ('the establishment', red.): Det er veteraner og pistol ejere, tredjeparts tilhængere og frisindede, anti-krigs demonstranter og menneskerettighedsforkæmpere, folk, der er utilfredse med den regering, som giver trillioner af dollars til bankerne ("bail out"; i DK kendt som "bankpakker", red.) efter først at have designet vores nuværende finansielle krise. Kort sagt er alle nu potentielle terrorister, ifølge statslige kontorer og mediebureauer, som nedlader sig til at begrænse vores meningsfrihed og kontrollere vores uenighed.

 

Selv ordet 'terrorist' betyder noget mere end det gjorde tilbage i 1995
efter falske flag angrebet med miltbrand (anthrax) tillod og muliggjorde vedtagelsen af Patriot Act (USA's "terrorpakke", red.),
efter skræmmebilledet Al-CIAda (ironisk benævnelse for Al-Qaeda, red.) gav NSA (National Security Agency) mulighed for at meddele, at de indsamlede alles e-mails og alles telefonsamtaler,
efter den tidligere Homeland Security sekretær kom ud og indrømmede, at Bush-administrationen havde opfundet terror trusler for at skræmme folk til at støtte regeringen.

- Igen og igen betaler mennesker med deres liv - og regeringerne og bankerne og krigsmaskinen bare vokser og blomstrer.

 

James Corbett, Corbett Report

Så nu ved vi, hvad den reelle definition af terrorisme er.
Det er regeringers skræmme-metode, som skal få befolkninger ’ind på en linie’.

 

Men der er noget andet, der er anderledes nu, end i 1995.

 

Folk erfarer noget andet om terrorisme:


De er ikke terrorister for at tale imod deres regering.
De er ikke terrorister for at ønske, at regeringen stopper salget af deres børn til trældom for at betale bankfolk deres bonusser.
De er ikke terrorister for at påpege, at FBI og CIA og Mossad og MI6 står bag alle større terrorangreb.

 

Folk er ikke terrorister, fordi de ikke ønsker at se flere dødsfald. De ønsker ikke mere ødelæggelse. Og blodudgydelser fra medborgere er ikke i deres interesse.

- Og næste gang en hændelse iscenesættes for at skyde skylden på regeringens aktuelle fjende, vil folk vide, hvem der i virkeligheden bærer skylden.

 

James Corbett, Corbett Report


Død og ødelæggelse tjener altid kun statslige og finansielle og industrielle interesser, der altid vokser i magt og rigdom i kølvandet på enhver tragedie.

 

Igen og igen betaler mennesker med deres liv - og regeringerne og bankerne og krigsmaskinen bare vokser og blomstrer.

 

Folket ønsker ikke terrorisme, fordi det ikke gavner dem. Det gavner kun den eksisterende magtstruktur.

 

Og næste gang en hændelse iscenesættes for at skyde skylden på regeringens aktuelle fjende, vil folk vide, hvem der i virkeligheden bærer skylden.

**

 

 

 

SE VIDEO MED JAMES CORBETT ØVERST T.H.: FOLK LÆRER OM FALSK FLAG OPERATION

--

 

 

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=TJgv39GtcJ0

+ http://www.corbettreport.com/articles/20100419_false_flags.htm

--

 


911avisen@911avisen.dk