VIDEO

Dr. Paul Craig Roberts ramt af 9/11-censur - 1:5
Online-video med DR. PAUL CRAIG ROBERTS, der er ramt af 9/11-CENSUR

En desillusioneret Dr. Paul Craig Roberts er derfor holdt som skribent på Washington Post og andre kendte mainstream medier efter han er udsat for 9/11-censur.

 

Craig Roberts måtte hverken skrive om fundet af Nano Thermite i støvet fra World Trade Center eller de over 1.000 arkitekter og ingeniører, der har henvendt sig til den amerikanske kongres med kravet om en rigtig undersøgelse af 11. september.

 

Paul Craig Roberts er bl.a. kendt som chef-økonom i den tidligere Ronald Reagan regering, hvor han introducerede ”Reaganomics”.


 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=nLExhuC6-2U

--

Dr. Paul Craig Roberts ramt af 9/11-censur - 2:5
Online-video med tidligere New York borgmester RUDI GIULIANI om sit forhåndskendskab til WTC-kollaps

En desillusioneret Dr. Paul Craig Roberts er derfor holdt som skribent på Washington Post og andre kendte mainstream medier efter han er udsat for 9/11-censur.

 

Craig Roberts måtte hverken skrive om fundet af Nano Thermite i støvet fra World Trade Center eller de over 1.000 arkitekter og ingeniører, der har henvendt sig til den amerikanske kongres med kravet om en rigtig undersøgelse af 11. september.

 

Paul Craig Roberts er bl.a. kendt som chef-økonom i den tidligere Ronald Reagan regering, hvor han introducerede ”Reaganomics”.


 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=ChSE9sssRRY

RELATERET:

Kritik af 9/11-Kommissionen og dens rapport om 9/11.
ZELIKOW - den akademiske hjerne bag 9/11?

Hvorfor lærde folk ønsker 11. september 2001 undersøgt (31.07.2011)

Norman Mineta's vidnesbyrd for 9/11-Kommissionen.
Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv
Arkitekt Richard Gage på canadisk tv om 9/11.
Dr. Daniele Ganser: Alle teorier om 9/11 er konpirationsteorier. Også den officielle.
Bush til FN: "Lad os ikke tolerere skandaløse konspirationsteorier!"
Folk lærer om Falsk Flag Operation
Kendte danskere tror ikke på den officielle 9/11-historie.

Er krigen i Afghanistan retfærdiggjort af 9/11-angrebene?

DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.
Mere Info

Dr. Paul Craig Roberts ramt af 9/11-censur

"Og ingen ville overhovedet lade mig præsentere fakta eller videnskabsfolks beviser på, at der var Nano Thermite i resterne fra World Trade Center tårnene."

 

Sådan siger en desillusioneret Dr. Paul Craig Roberts, som angiveligt er ramt af 9/11-censur og derfor holdt som skribent på Washington Post og andre kendte mainstream medier.

 

Craig Roberts siger, at han heller ikke måtte skrive om de over 1.000 arkitekter og ingeniører, der har henvendt sig til den amerikanske kongres med kravet om en rigtig undersøgelse af 11. september.

 

Rebublikaneren Paul Craig Roberts er bl.a. kendt som chef-økonom i den tidligere Ronald Reagan regering, hvor han introducerede ”Reaganomics”.


Se videos t.h. og en delvis oversættelse nedenfor.

 

07.04.2010: 'Alex's Farewell Interview with Dr. Paul Craig Roberts on The Alex Jones Show', Part 1/5 + Part 2/5.

 

Alex Jones præsenterer gæsten: Dr. Paul Craig Roberts - tidligere redaktør på the Wall Street Journal, fader til ‘Reaganomics’, leder at økonomidepartementet under Reagan-regeringen ("Policy Departement of Treasury”, red.), bedst sælgende forfatter og beskikket skribent – skrev for ca. 1½ uge siden ”Goodbye, truth is falling and taking liberty with it”. Og han sagde, at han ville være med i nogle få interviews. Faktisk sagde han, at han ville komme på skattedagen (”Taxday”) den 15. april og tale om ”slaveriet”. Derefter vil han skrue ned for engagementet og ”forsvinde i solnedgangen”.

 

Vi er beærede over, at have ham her i dag for at tale om flere emner på listen, bl.a. om, hvorfor han siger ”cianara”. Derefter vil vi gennemgå CO2-skatter og moms (”V.A.T.”), der skal lægges oven i inkomstskatten. Alt sammen vil vi tale om med Dr. Paul Craig Roberts. Dr. Paul Craig Roberts, godt at have dig her hos os!

 

Dr. Paul Craig Roberts: Tak Alex.

 

Alex Jones: Well, du har gulvet. Hvorfor holder du, hvorfor har du truffet beslutningen? Det vil vi nu gennemgå. Og jeg ser her, at jeg skal huske at spørge dig om 9/11, ’Murray Office Building’, Waco, Operation Northwoods, JKF. Vi vil også tale om økonomien og den døende supermagt. Så her er du så, og du har gulvet!

 

(00:01:15 – video 1)

 

Dr. Paul Craig Roberts: Well Alex, du spurgte, hvorfor jeg holder med avisskriveriet – og jeg kan fortælle, at der er en hel bunke ting – og en at tingene er, at jeg bare er træt. Jeg har forsøgt at redde landet hele mit liv. Hovedårsagen er, at jeg nåede frem til, at det er nytteløst at skrive om, hvad det sker. Du ved, skrive om krigene, politistaten og mangelen på vore civile rettigheder al den stund, at de hændelser, der satte det hele i sving (9/11, red.), i sig selv ikke kan blive analyseret.

 

Og vi taler selvfølgelig om 9/11, som ikke engang kan analyseret på sites, hvos jeg tidligere var en skribent – sites som f.eks. AntiWar.com og CounterPunch, hvor jeg havde mange tilhængere

 

Og ingen ville overhovedet lade mig præsentere fakta eller videnskabsfolks beviser på, at der var Nano Thermite i resterne fra World Trade Center tårnene.

 

De ville ikke engang lade mig rapportere, at der var 1.000 arkitekter og ingeniører, der med en underskriftsindsamling kræver, at Kongressen iværksætter en ordentlig undersøgelse af 9/11.

 

Og hér må man tænke på, at der er tale om sites, der var totalt imod krigen, totalt imod politistat og indskrænkning af civile rettigheder – sites, der ikke tror et ord af, hvad regeringen fortæller uanset hvad. Bortset fra 9/11!  Og hvad er meningen med at give regeringen medhold på et punkt, hvor ud fra den handler. Og det er nok noget med, at 9/11 ikke kan diskuteres – bort set fra nogle få steder, som f.eks. dit site (Alex Jones’ website, red.).

 

Og det lader til, at folk tror på, at vi blev angrebet af muslimer og at vi behøver en politistat til at beskytte os imod flere angreb. Der er virkelig ikke noget, der kan gøres. Som jeg siger, det er nytteløst.  … … … Og jeg så den sidste meningsmåling, der siger, at 59% af amerikanerne – eller 3/5 af befolkningen – er parat til at gå i krig med Iran, hvis ikke de stopper deres ellers fredelige atomenergi-program. Hvordan kan folk komme til den konklusion, når de er blevet løjet for om masseødelæggelsesvåben (”weapon of mass destruction, WMD”) og andet.

(00:04:34 – video 1)

 

Alex Jones: Vi holder en pause og når vi vender tilbage vil vi diskutere det faktum, at 99% at tiden lyver regeringen. Regeringen har været med i flere ulovligheder, end man kan forestille sig, som f.eks. Operation Northwoods og Gulf of Tonkin, Vi vender tilbage.

 

(00:04:52 – video 1)

- Og ingen ville overhovedet lade mig præsentere fakta eller videnskabsfolks beviser på, at der var Nano Thermite i resterne fra World Trade Center tårnene.

 

Dr. Paul Craig Roberts

 

Alex Jones: Dr. Paul Craig Roberts er med os (i studiet) … … Han skriver på grund af censur ikke længere kronikker, som han i lang tid har gjort to gange om ugen. Han er kommet hertil, fordi vi intet censurerer, vi ønsker sandheden. Ok, du var ved at fortælle om det faktum, at vi er er blevet løjet for i stor stil, så hvorfor tror vi på historien om 9/11? Værsgo!

 

 Dr. Paul Craig Roberts: Ja, det er utroligt. Hvis man blot i 15 sekunder ser på filmoptagelserne af World Trade Center, vil enhver erkende, at dette ikke bare er ’bygninger, der falder ned’. Der er intet tegn på bygninger, der ’falder ned’ – de sprænger i luften! Og enhver, der ser på det i bare 15 sekunder, burde være i stand til at kende forskel på bygninger, der bare ’falder ned’ og bygninger, der sprænges i luften. Så amerikanerne kan ikke engang bruge deres egne øjne. Kan du se, hvad jeg mener? Og nu har vi så fået denne fantasifigur til Sheikh Mohamed. De sagde jo, at Osama bin Laden var ansvarlig. Men nu er det denne Sheikh Mohamed (Khalid Sheikh Mohamed), fyren, som de har water-boarded 180 gange til han til sidst tilstod at være master-mind bag 9/11. Men det giver ingen mening. Heller ikke når det gælder udsagn fra USA’s 16 efterretningstjenester og alle USA’s allierede inklusive Israel’s efterretningstjeneste MOSSAD. … … Han skulle have overrumplet National Security, Dick Cheney, Pentagon, State Departement, NORAD, US Airforce, Air Traffic Control – Og han skulle så have fået Air Force Security til at fejle fire gange på een morgen. Han skulle også have fået sikkerhedssystemet omkring Pentagon til at fejle.

 

Og han havde mennesker, som ikke kunne flyve flyvemaskiner til at foretage fantastiske fly-manøvrer. Han var i stand til at gøre alle disse ting – og dermed var han mere end en superhelt og mere en ham fra filmen Vendetta. Ingen kan gøre alt dette. Ingen kan gennemføre en sådan operation. Det er simpelthen fantasi ud over fantasi. Og alligevel tror folk på det. Folk tror altså på det, de ikke kan se og ikke på det, de kan se med egne øjne. Og hvad sker der, når man forsøger at rejse disse spørgsmål? Så siger folk ”Åh, vores regering ville da aldrig dræbe egne indbyggere!”. Men hvad så med Waco? Der var der hundredevis af mænd, kvinder og børn, som regeringen myrdede. Ingen blev nogensinde holdt ansvarlig. Og så siger folk ”Åh., der var jo deres egen skyld – og regeringen vil aldrig kunne lave et 9/11!”

- De ville ikke engang lade mig rapportere, at der var 1.000 arkitekter og ingeniører, der med en underskriftsindsam-ling kræver, at Kongressen iværksætter en ordentlig undersøgelse af 9/11.

 

Dr. Paul Craig Roberts

 

Men hvad så med Operation Northwoods? Enhver kan læse om det. Det var en plan designet af generalstabschefen (Joint Chiefs of Staff) Lyman Lemnitzer.  Den blev frigivet af Waren-kommissionen efter Kennedy rapporten. Den er tilgængelig online (på internettet). Den er tilgængelig i the National Security Archive. Du kan læse om Operation Northwoods på Wikipedia og mange andre steder. Her var der tale om et officielt plot fra USA’s militær og adskillige Black-Ops grupper i regeringen (d.v.s. regeringsenheder, der udfører falsk flag operationer). Et plot gående ud på at dræbe amerikanske statsborgere i Miami, i Washington D.C. - gående ud på at sprænge både med cubanske flygtninge i luften – gående ud på at fabrikere smadrede flyvemaskiner og derefter skyde hele skylden på Castro, så de kunne invadere Cuba.
Alt dette er en kendt ting, som vi forberedte os på at udføre.

 

Og det var kun ca. 50 år siden. Og dengang var vi angiveligt stadig et samfund med frihed og demokrati. Vi var rede til at udføre falsk flag operation, og Kennedy modsatte sig det selvfølgelig. Og mange mennesker mener det var derfor Kennedy blev myrdet.

 

(00:09:28 – video 1)

 

Og så har vi denne mystiske bombning af højhusbygningen Murray Office (Murray Office Building Bombing), vi kender som Oklahoma City Bombing, hvor Timothy McVeigh skulle være kommet med en lastbil.

Men Brigadier General Benton K. Partin, der var chef for våbenudvikling i  US Air Force brugte sit liv på at udvikle og teste eksplosiver for flyvevåbnet (the Air Force). Han udgav en meget tyk rapport, hvori han skrev, at den bygning blev sprængt i luften indefra.

 

Og at den helt bestemt ikke var sprængt i luften af en lastbil-bombe udefra. En lastbilbombe af den slags 60 meter væk kunne på ingen måde have udrettet skaden og producere den udadgående eksplosion. Og heller ikke skaderne på den stålarmerede betons stålsøjler. Og han var en ægte ekspert, der lagde det hele frem. … … … Han sendte sin afhandling til Kongressen, som han forsøgte at få i tale. Men alle var tavse.

 

(00:09:42 – video 1)

 

Så vi har en situation, hvor det er umuligt for selv eksperter at præsentere fakta!

 

(00:00:00 – video 2)

 

Ikke kun i regeringen, men også hos dem, der skal tilse regeringen. Så det drejer sig om Kongressens komite. Så når du har den slags situation, hvad er der så blevet af sandheden? Den er simpelthen forsvundet. Du kan ikke engang komme ind på arenaen, hvor mange forskellige interesser opererer. Og så må man spørge sig selv, ”hvad nytter det?”. Hvis folk falder for hvad som helst, selv de mest absurde forklaringer og fantasier, som de accepterer, som var de realistiske. De er fuldstændigt døve over for eksperter og facts – og derfor kan man ikke hjælpe dem. Og det er hovedårsagen til, at jeg opsagde stillingen som kronikør (skribent). Jeg kom blot til konklusionen, at det var nytteløst. Folk er blevet naive.

 

(00:01:08 – video 2)

 

Alex Jones: Lad mig lige sige noget her. Vi behøver ikke miste alt håb. Det tager tid at eksponere Oklahoma City bombningen. Bygningens søjler længere væk fra lastbilen var kraftigere ødelagt af sprængninger end søjlerne tættest ved lastbilen, der næsten ikke var beskadiget. Partin gjorde dette klart. De lokale nyhedsmedier viste bomber, der ikke engang var beskadiget og som blev fjernet. Regeringen sagde, at der var ueksploderede bomber i bygningen. WATF (dss. ’WATF-1’; ’The Washington State Urban Search and Rescue Task Force’, red.) dukkede frem og sagde til medicinerne: ”Giv os bandage på som om vi var her, da det skete!”

- Og det lader til, at folk tror på, at vi blev angrebet af muslimer og at vi behøver en politistat til at beskytte os imod flere angreb. Der er virkelig ikke noget, der kan gøres. Som jeg siger, det er nytteløst.

 

Dr. Paul Craig Roberts

 

Og det var få minutter efter det skete. Og de løj om, at de havde opholdt sig på 9. etage. Terence Yeakey, en lokal politimand, der var en helt og bar folk ud sagde, at det var en løgn og at det hele var iscenesat. De torturerede og myrdede ham.

 

Og for at vende tilbage til Sheikh Mohamed – og der bakker jeg dig op. Han tilstod at have bombet bygninger, der ikke engang var bygget før 4 år efter han blev fængslet. Og selv de ’100+’ waterboarding-tortureringer ville ikke få ham til at lyve og sige, at han stod for 9/11. Men da de endelig begyndte at true hans familie – og det er mainstream news – tilstod han.  … … … … … Dit arbejde og andres arbejde er virkelig ved at vække mange mennesker op – og jeg ser en kæmpe opvågning.

 

Jeg bebrejder dig ikke for at kvitte dit skrivejob med to kronikker om ugen, men jeg ved du har en kampgejst og jeg synes du burde tage pauser. Og jeg tror du vil komme tilbage, du kan ikke lade være, selv om du er 71 år gammel for du har frihed og kærlighed til sandheden bankende i brystet. Vi kan ikke give op – for vi ved, at tingene ville være meget værre, hvis ikke vi var her i dag og talte ligeud om tingene.  Så jeg ønsker at anbefale dig for alt dit arbejde. Og jeg er ked at, at du blev censureret. Men lad os gå videre til de pointer, du vil have frem.

 

(00:0302– video 2)

 

Dr. Paul Craig Roberts: Well, Alex – du siger, det er officiel viden. Vil hellere sige, ”det er tilgængeligt for offentligheden”. Det vil sige, de KUNNE vide det. Men du og jeg ved det lige som også de mennesker, som nogle kalder ”kooks” – 9/11 skeptikerne - ved det. Nuvel, det er offentlig viden, men kun i den forstand, at det er tilgængeligt. … … …

 

(00:03:31– video 2)

- Hvis man blot i 15 sekunder ser på filmoptagelserne af World Trade Center, vil enhver erkende, at dette ikke bare er ’bygninger, der falder ned’. Der er intet tegn på bygninger, der ’falder ned’ – de sprænger i luften! Og enhver, der ser på det i bare 15 sekunder, burde være i stand til at kende forskel på bygninger, der bare ’falder ned’ og bygninger, der sprænges i luften. Så amerikanerne kan ikke engang bruge deres egne øjne. Kan du se, hvad jeg mener?

 

Dr. Paul Craig Roberts

 

Alex Jones: Lad mig stoppe dig igen.  Du bruger en afstemning, der siger, at nogen og 50% ønsker, at vi skal angribe Iran. De har udvalgt en demografi, de kan referere til – og jeg ved du kender til afstemninger, ikke mindst fordi du har været i regeringer i længere tid, end jeg har været i medierne. Vi har en New York Times afstemning fra 2006, der siger, at 84% mener vi er blevet løjet for om 9/11. Så jeg tror ikke på visse af de afstemninger, vi nu ser.

 

(00:04:01– video 2)

 

Dr. Paul Craig Roberts: Well, jeg er enig. Jeg kan godt forestille mig CIA eller Pentagon gå til et eller andet meningsmålings-bureau og sige ”Her er en bunke penge, giv os det ønskede resultat.” Og så får de resultatet. Det kunne godt ske. Som jeg siger, så har penge erstattet alt. Og nogle vil gøre hvad som helst for penge – lyve, snyde, stjæle. Og de går det hele tiden. Så du har ret.

Men lad os antage, at folk ved det. … … … Regeringen repræsenterer de magtfulde interessegrupper, der finansierer kampagnerne. … … … …

 

(00:05:32– video 2)

 

Alex Jones: Bliv der. Dr. Paul Craig Roberts er hos os – vil fortsætter om lidt, hvor vi skal gennemgå hans endelige ”svanesang artikel”, som han skrev for cirka 1½ uge siden. Og jeg har mange andre emner, som jeg gerne vil vende med ham som den top-økonom han er. Især vedrørende alle de nye skatter, der er på vej. Vi vender tilbage om et øjeblik.

 

(00:05:52– video 2)

 

Det er rigtigt, vækkelsen er begyndt. Fjenden er bange. Vi vil vinde dette her mine damer og herrer, takket være arbejde udført af mennesker som Dr. Paul Craig Roberts. Den fundamentale situation vi står i er en underholdende, dekadent og fordrukken kultur, der ikke ser sig selv i rollen som værende informeret – eller involveret. Vore tal er langt større end mange ved. Fordi jeg er her hver dag, ser jeg tallene. Og jeg ser trenden gå opad. Men. Det ”videnskabelige diktatur”, der opsatte Homeland Security og NorthCOM (00:06:23 – video 2), ønsker at skubbe til folk, så de yder voldelig modstand således, at de kan indsætte et totalt tyranni.

 

Vi må gøre modstand, vi må tale frit frem, vi må afprogrammere folk. Og dét er hvad vi forsøger at gøre her hver eneste dag. … … … … … Dr. Roberts er censureret i det større publikationer …. Jeg tror talk-radio er vejen frem Og mainstream medierne svækkes og mister troværdighed, fordi den generelle offentlig foretrækker de alternative nyhedsmedier meget mere, end de tror mainstream medierne. Så der ER håb. Men jeg tror det er vigtigt, at vi erkender, at vi er i alvorlige vanskeligheder. Dr. Roberts værsgo!

 

(00::07:12 – video 2)

 

Dr. Paul Craig Roberts: Ja, vi er i alvorlige vanskeligheder. Og jeg tror stadig, at folk er uvidende om det. … … Vi dækkede McVeigh  og bombningen i Oklahoma City, 9/11 og Operation Northwoods. Tænk bare på attentatet mod præsident Kennedy. Jeg tror, at da ”Black Ops”-grupperne slap afsted med det, var vejen banet. Og de demokraterne lod dem slippe afsted med det. For med valget af Kennedy havde de demokraterne vundet over Eisenhower-Republikanerne. De var rede til at bruge regeringen til store ting. Amerikanerne ville skabe et bedre og mere retfærdigt samfund o.s.v.  … … … …

- Jeg nåede frem til, at det er nytteløst at skrive om, hvad det sker. Du ved, skrive om krigene, politistaten og mangelen på vore civile rettigheder al den stund, at de hændelser, der satte det hele i sving (9/11, red.), i sig selv ikke kan blive analyseret.

 

Dr. Paul Craig Roberts

 

Og så de sammensatte en ny historie om, hvordan Oswald med den værdiløse riffel skød Kennedy bagfra og dræbte ham med den magiske kugle. Og beviset siger, at Kennedy blev ramt forfra i højre side af hovedet, hvorefter kuglen kom ud af baghovedet – det kan man se på filmene. Og man ser Jackie kravle ud til bagerste del af limousinen for at opsamle bagerste del af hans kranium, der er på det nærmeste er blæst ud. Du ved, kuglen ramte ham forfra. Og alle disse ting er til rådighed.

 

Og så viser de denne syndebuk Oswald, og førend han overhovedet når at blive fremstillet for retten, kommer Jack Ruby på en eller anden måde ind i fængslet med en pistol, i fængslet, hvor han ikke har noget at bestille.

Og alligevel tror folk stadig Warren Kommissionen’s rapport, som er blevet modbevist igen og igen og igen i ét væk af den ene ekspert efter den anden ekspert. Alligevel har vi stadig denne form for mytologi om, at Oswald dræbte Kennedy. Og så havde man kongres-komiteen til at gennemgå beviserne på ny. Og vi har endda alle disse her vidner på the Grassy Knoll, hvor de hørte en pistol-mand skyde.

 

Og hvad gør Kongressen så til sidst ved det? Tja, Kongressen udgiver såmænd en rapport, der siger: ’Tja, der var jo en pistol-mand nummer to! Endnu en enspænder! Endnu en mærkelig enspænder!’

Så vi har altså at gøre med TO mærkelige enspændere, som opererede uafhængigt af hverandre. Begge fast besluttet på at skyde Kennedy på den samme dag, på det samme sted.

 

Hvordan kan nogen overhovedet tro på det? Og igen, folk tror alligevel på det.

 

(00:10:26 – video 2)

 

Alex Jones: Du taler om en rapport fra 1979, hvori de siger, at der er en 98% sandsynlighed for, at der var en sammensværgelse.

 

(00:10:34 – video 2)

 

Dr. Paul Craig Roberts: Måske husker jeg ikke rapporten helt, men jeg mener, at enhver teori om sammensværgelse forsvandt med rapportens konklusion, der sagde, at der var en pistol-mand nummer to.

**

 

 

 

SE VIDEOER MED 0/11-CENSUREREDE PAUL CRAIG ROBERTS ØVERST T.H.

--

 

 

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=nLExhuC6-2U (Part 1/5)

+ http://www.youtube.com/watch?v=ChSE9sssRRY (Part 2/5)

--

 


911avisen@911avisen.dk