Regeringer indrømmer falsk flag operationer.

Denne artikel giver faktuelle eksempler på, at regeringer har indrømmet brugen af falsk flag terror. Rigtigt. Regeringer har indrømmet, at de har angrebet uskyldige mennesker - eller har planlagt terror - for at skabe et kunstigt fjendebillede til fremme af en politisk dagsorden.

 

Denne statssponserede terror kaldes 'falsk flag operation', syntetisk terror eller 'inside job'.

 

 

Se video t.h.

 

Oversættelse af artiklen "Governments ADMIT That They Carry Out False Flag Terror", 17.02.2010; Infowars.com;

 

FALSK FLAG. Denne artikel giver faktuelle eksempler på, at regeringer har indrømmet brugen af falsk flag terror. Rigtigt. Regeringer har indrømmet, at de forsætligt har angrebet uskyldige mennesker - eller har planlagt terror - for at skabe et kunstigt fjendebillede.

 

For eksempel:

 

CIA indrømmer, at de har hyret iranere i 1950'erne til at optræde som kommunister of iscenesætte bombninger i Iran for at vende landet imod dets demokratisk valgte præsident.

Israel indrømmer, at en israelsk terrorist-celle, der opererede i Ægypten, plantede bomber i adskillige bygninger, inklusive USA's diplomatiske fasciliteter, hvorefter, der blev efterladt "beviser", som implikerede araberne som gerningsmænd (en af bomberne sprang for tidligt og muliggjorde det for ægypterne at identificere bombemændene og adskillige af israelerne indrømmede senere deres handlinger) (og se dette og dette)

Den vel-respekterede tidligere indonesiske præsident indrømmer, at regeringer muligvis havde en rolle under bombningerne på Bali.

 

Den tidligere italienske premierminister, en italiensk dommer og en tidligere topchef i italiensk efterretningstjeneste indrømmer, at NATO - med hjælp fra Pentagon og CIA - udførte terrorbombninger i Italien og gav kommunisterne skylden for at opnå folks støtte til deres regeringer i Europa i den politiske kamp imod kommunismen. Som en af deltagerne i dette formelt hemmelige program fastslog: "Man er nødt til at angribe civile mennesker, kvinder, børn og ukendte mennesker fjernt fra enhver politisk scene. Grunden var ret enkel. Det var nødvendigt at få disse mennesker og den italienske befolkning til at vende sig mod regeringen og kræve større sikkerhed." (og se dette) (Italien sluttede sig til NATO i 1949, år før bombningerne begyndte).

(Se også Operation Gladio, red.)

 

Som indrømmet af den amerikanske regering, vider nyligt deklassificerede dokumenter, at den amerikanske Joint Chiefs of Staff i 1960'erne underskrev en plan gående ud på at sprænge amerikanske rutefly i luften - og tillige at udrette terrorist-handlinger på amerikansk grund. Ifølge planen, skulle skylden så skydes på cubanere for at retfærdiggøre en invasion af Cuba.

Se den følgende ABC nyheds-rapport; de officielle dokumenter; og se dette interview med den tidligere 'Washington Investigative Producer' for ABC’s World News Tonight med Peter Jennings*

 

Der er mange andre tilfælde af falsk flag angreb udført op gennem historien, som dokumenteres med historiske beviser. Se dette, dette og dette. Det refererede er kun nogle få eksempler på, at regeringer har indrømmet brugen af falsk flag terror.

Man kan ikke kalde det konspirationsteori, når regeringen selv indrømmer det.

 

Og dette er ikke kun en ældgammel historie.

 

Jimmy Carter's tidligere 'National Security Adviser' – Zbigniew Brzezinski - fortalte Senatet, at terrorist-handlinger måske ville ske i USA og med skylden i al falskhed skudt på Iran for at retfærdiggøre en krig imod dette land.

 

En pensioneret CIA analytiker med 27 år i tjenesten, som forberedte og præsenterede præsidentens daglige nyheder ('Presidential Daily Briefs') og som fungerede som topniveau analytiker for adskillige præsidenter, ville ikke gå med til regeringens legen "ræven kommer" (“play fast and loose”) med terror-alarmer og advarsler og iscenesatte hændelser for at forene offentligheden bag flaget.

 

*) Note: Imens 'Joint Chiefs of Staff' pressede på for at få udført Operation Northwoods, var der andre, der sagde stop; Præsident Kennedy eller hans forsvarsminister ('Secretary of Defense') Robert McNamara nedlagde åbenbart veto.

 

**

 

 

 

SE VIDEOEN 'TERRORSTORM' ØVERST TIL HØJRE.

--

 

 

 

KILDE: http://www.infowars.com/governments-admit-that-they-carry-out-false-flag-terror/

--

 


911avisen@911avisen.dk