VIDEO

Operation Gladio - syntetisk terror 1943 til 1983.
Online-video af ALEX JONES.
Navnet Operation Gladio dækkede over hundrede af bombninger udført af vestlig efterretningstjeneste og NATO i Italien, vest Europa, Mellemøsten, Latin Amerika og Asien.

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=0ZhRX129fvY

--


Operation Gladio - syntetisk terror 1943 til 1983.
Navnet Operation Gladio dækkede over hundrede af bombninger udført af vestlig efterretningstjeneste og NATO i Italien, vest Europa, Mellemøsten, Latin Amerika og Asien. Statssponseret- og syntetisk terror bringes i anvendelse for at påvirke befolkningen i en bestemt retning.

FALSK FLAG. Fra 1947 til 1981 – som italienske præsidenter offentligt har indrømmet – blev Operation Gladio rettet imod den uskyldige befolkning og venstreorienterede og kommunister fik skylden.

 

Den 22. november 1990 vedtog det europæiske parlament en resolution, der fordømte aktiviteter, der udgjorde Operation Gladio.

 

En tidligere italiensk efterretningschef har udtalt sig offentligt om Operation Gladio.

 

Mange andre lande har offentliggjort dokumenter vedrørende Gladio og det er nu historisk dokumenteret, at vores (USA's, red.) og andre regeringer har angrebet toge, busser og skoler.

 

Flere gange er operationerne fokuseret på skolebusser velvidende at billeder af døde børn ville gøre befolkningen sure og klar til at overdrage deres frihedsrettigheder.

 

Et enkelt blodigt angreb på centralstationen i Bologna, Italien den 2. august 1980, som dræbte 85 og sårede mere end 200, fik flere italienske embedsmænd til at bryde deres tavshedspligt og kortlægge bare en lille del af denne ondskabsfulde operation.

 

 

SE VIDEOEN ØVERST TIL HØJRE, HVOR ALEX JONES DOKUMENTERER OPERATION GLADIO.

 

--

 

 

 

KILDER:

http://www.youtube.com/watch?v=xQdOqwXPjDI

http://www.youtube.com/watch?v=j1fH3YpQciQ

--

 


911avisen@911avisen.dk