VIDEO

Videnskabsfolk kræver sandheden om 9/11 .
Online-video med NIELS HARRIT's tale ved CITY HALL i NEW YORK - 09.09.2010

"Mange af de senior-videnskabsfolk, der har tilmeldt sig vores organisation, har børn. Nogle af dem har børnebørn. Om cirka ti år vil disse børnebørn være gamle nok til at spørge: 'Bedstefar og bedstemor - hvis side var I på?'. Og vi vil svare dem: 'Jeg var på jeres side!' "
--Niels Harrit

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=6alMPWIhFik

 

SCIENTISTS FOR 9/11 TRUTH

Logo: Organisationen af videnskabsfolk, som kræver en undersøgelse af hændelserne den 11. september 2001 hedder Scientists For 9/11 Truth.

 

KILDE: http://www.scientistsfor911truth.org/

RELATERET:

Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv

Brandmænd i New York kræver sandheden om 9/11.

Professor David Ray Griffin om 9/11 og Falsk Flag
Kevin Ryan afviser regeringens forklaring af WTC's kollaps.

DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo

Arkitekt Richard Gage på canadisk tv om 9/11.

Kritik af 9/11-Kommissionen og dens rapport om 9/11.
Dr. Daniele Ganser: Alle teorier om 9/11 er konpirationsteorier. Også den officielle.
Bush til FN: "Lad os ikke tolerere skandaløse konspirationsteorier!"
Dr. Paul Craig Roberts ramt af 9/11-censur
Kendte danskere tror ikke på den officielle 9/11-historie.
Er krigen i Afghanistan retfærdiggjort af 9/11-angrebene?

ZELIKOW - den akademiske hjerne bag 9/11?
Norman Mineta's vidnesbyrd for 9/11-Kommissionen.

Israels & USA's fælles Falsk Flag Operation mod skibet USS Liberty

FALSK FLAG GREATEST HITS: Ti Falsk Flag Operationer fra Nero til 9/11

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

Niels Harrit’s tale i New York – 9. september 2010

PRESSEKONFERENCE. I sin tale d. 09.09.2010 foran New York City Hall gav danske Niels Harrit en hensigtserklæring for en nystiftet organisation af videnskabsfolk world-wide, som ønsker en undersøgelse af hændelserne den 11. september 2001.

 

Professor Mark Crispin Miller fra universitetet i New York talte i 3½ minut og gav ordet videre til den danske naturvidenskabsmand Niels Harrit, der i sin tale erklærede organisationen 'Scientists For 9/11 Truth' for stiftet.

 

Video t.h. med Niels Harrit's tale den 9. september 2010 ved City Hall i New York i forbindelse med stiftelsen af "Scientists For 9/11 Truth". Transskription (med forbehold for oversættelsesfejl) fås nedenfor.

 

Professor Mark Crispin Miller, NYU:  Velkommen og tak til jer alle fordi i mødte frem. Jeg er professor Mark Crispin Miller. Jeg er professor i medie-kultur og kommunikation ved New York University.

 

Vi er her i dag foran trapperne til City Hall i New York (rådhuset, red.) i forventning til det forestående jubilæum for 11. september (”9/11”). Og vi er her for at udtrykke vor opfattelse.

 

Mange mennesker taler nedladende om en såkaldt 9/11-Truth Movement (”9/11-sandhedsbevægelse”), som går rundt og fremfører, at 9/11 var et ”Inside Job” (”Falsk Flag Operation”, red).

 

Folk som Glenn Beck sider dette hele tiden. Og siger vi det, sætter vi vognen foran hesten.

Det, som 9/11-Truth bevægelsen drejer sig om, er meget mere simpelt end det:
Det drejer sig om at få en ny undersøgelse.

Der er umådeligt mange beviser på, at 9/11-Kommissionens rapport stort set var utilstrækkelig som en forklaring på, hvad der skete på den rædselsvækkende dag.

 

(01:05)

 

Jeg vil introducere dagens taler blot ved at give en kort historisk pointe, der er ekstremt relevant. Og det er noget folk behøver at høre, for det.

 

Selv hvis der ikke var tonsvis at synlige beviser på, at den officielle forklaring er utilstrækkelig – så ligger det klart, at Bush/Cheney-regeringen arbejdede som hunde for at undgå dannelsen af 9/11-kommissionen lige fra starten.

 

(01:42)

 

Historisk – ikke desto mindre – ved større katastrofer som Titanic, Pearl Harbor, attentatet på præsident Kennedy samt ved Challenger-katastrofen tog det timer at danne en officiel kommission (undersøgelseskommission, red.).

 

Det Hvide Hus brugte tre måneder, før de reagerede. Og deres første reaktion var, at lægge pres på senator Tom Daschle for ikke at få en senat-styret undersøgelse. Dick Cheney (vice-præsidenten, red.) sagde til ham: Vi vil øremærke dig som ”Al-Qaeda sympatisør”, hvis du overhovedet prøver på det!

 

(02:13)

 

Eftersom kongressens undersøgelse var grundlag for 9/11-kommissionens studium, var dette en fremragende måde, at sænke tingene på. Jeg kan blive ved og ved og tale om det ynkelige budget, som 9/11-kommissionen fik: 3 millioner dollars!

Challenger-kommissionen fik 50 millioner dollars!

 

De blev begrænset til at udføre arbejdet inden for et år, hvilket senere blev udvidet til 18 måneder.

Deres beføjelse til at stævne andre for retten ("subpoena power"). Dokumenter blev tilbageholdt. Vidner havde ”støtte-pædagoger” (”minders”) til at følge dem ved høringerne o.s.v. o.s.v..

 

Men faktum er, at 9/11-kommissionens rapport er ikke alene tvivlsom fordi administrationen forsøgte at undgå dens udarbejdelse. Den er også yderst tvivlsom, fordi dens konklusioner ofte er urimeligt og meningsløse og modsagt at en stor mængde beviser. Og dét er hvad, vi vil tale om i dag.

- Man kan ikke snyde naturen. Naturen har altid ret. Dette faktum har været grundlaget for 400 års videnskab. Det er også grundlaget for kritikken af den officielle forklaring af 9/11, som kommer fra nutidens videnskabelige samfund.

 

Niels Harrit ved talen i New York, 09.09.2010

 

Så jeg vi starte med at introducere vor første taler, Dr. Niels Harrit, professor emeritus i kemi ved Københavns Universitet.

 

(03:21 - mikrofon overdrages til Niels Harrit)

 

Niels Harrit (Oversat med forbehold for fejl, red.): Tak. Det er en ære og et privilegium for mig at dele denne lejlighed med Mr. Daniel Sunjata og Lt. Col. Shelton F. Lankford og DJ Green Arrow – at bekendtgøre grundlæggelsen af Scientists For 9/11 Truth (”Videnskabsfolk for 9/11 Sandhed”) på vegne af den organiserende komité.

Scientists For 9/11 Truth tilslutter sig de blandede grupper af professionelle, som ligeledes har udtrykt mistillid til den officielle version af hændelserne den 11. september (2001).

 

Blandt de grundlagte organisationer finder vi arkitekter og ingeniører, brandmænd, efterretnings-chefer, advokater, piloter, veteraner fra militæret, mediefolk, medicinere, politiske ledere, religiøse ledere og ”Scholars For 9/11 Truth & Justice” (lærde/videnskabsfolk for sandhed om 11. september & retfærdighed, red).

 

Videnskabsfolk kendetegnes ved, at de studerer naturlovene. Og hver enkelt videnskabsmand kan tegne sig for et fundamentalt forhold vedrørende vore fysiske omgivelser. Man kan ikke snyde naturen. Naturen (naturlovene) har altid ret.

- Overraskende få ved, at den 3. skyskraber – ”World Trade Center 7” – også ganske enkelt kendt som ”Bygning 7” – næsten halvt så høj som tvillingetårnene og med et grundplan på størrelse med et fodboldbane – kollapsede totalt direkte ned i eget fundament – 7 timer efter tvillingetårnene.
Der var TO flyvemaskiner, men der var TRE skyskrabere!

 

Niels Harrit ved talen i New York, 09.09.2010

Dette faktum har været grundlaget for 400 års videnskab. Det er også grundlaget for kritikken af den officielle forklaring af 9/11, som kommer fra nutidens videnskabelige samfund.

 

(05:02)

 

Alle ved, at to passagerfly smadrede ind i Tvillingetårnene, som dernæst kollapsede.

 

Overraskende få ved, at den 3. skyskraber – ”World Trade Center 7” – også ganske enkelt kendt som ”Bygning 7” – næsten halvt så høj som tårnene (tvillingetårnene) og med et grundplan  på størrelse med et fodboldbane – kollapsede totalt direkte ned i eget fundament – 7 timer efter tvillingetårnene.

Der var TO flyvemaskiner, men der var TRE skyskrabere!

 

Alle tre tårne blev ødelagt på uventet vis, idet ingen stål-ramme-skyskraber (”steel-framed high rise building”) er nogensinde kollapset p.g.a. brand FØR eller EFTER den 11. september 2001 (”9/11”).

Så alene ud fra simpel statistik er det mere end højest usandsynligt – at en hændelse, som aldrig før er blevet observeret skulle ske TRE gange på samme dag!

 

På trods af disse håbløse odds – har de officielle forskere forsøgt at sandsynliggøre en forklaring om, at World Trade Center kollapsede på grund af almindelige brande.

 

(06:20)

 

Efter Scientists For 9/11 Truth’s mening er deres forsøg på at tilvejebringe en acceptabel forklaring en ubetinget fiasko.

Den officielle rapport fra “National Institute of Standards and Technology” – almindeligt kendt som NIST – tilsidesatte alle

- Alle tre tårne blev ødelagt på uventet vis, idet ingen stål-ramme-skyskraber er nogensinde kollapset p.g.a. brand FØR eller EFTER den 11. september 2001.

Så alene ud fra simpel statistik er det mere end højest usandsynligt – at en hændelse, som aldrig før er blevet observeret skulle ske TRE gange på samme dag!

 

Niels Harrit ved talen i New York, 09.09.2010

principperne i en videnskabelig undersøgelse. Rapporten fra NIST er svindel i sådan en grad, at den må karakteriseret som et forsætligt forsøg på at dække over de virkelige årsager til hændelserne. For eksempel – en simpel observation at video-klippet med Bygning 7 sammenholdt med videos over kendte kontrollerede bygningsnedrivninger (”controlled demolision”), røber en klar lighed.

 

Det er aldrig sket, at en bygning har vist alle kendetegn på en kontrolleret bygningsnedrivning uden også at være en kontrolleret bygningsnedrivning.

 

Mange videnskabelige forskere har støttet påstanden om, at World Trade Center’s tre bygninger blev bragt ned med kontrolleret sprængstof ved hjælp at eksplosiver og brandbomber.

 

Vi henviser til referencerne ilagt jeres ”presse-pose”. Ligeledes i ”presse-posen”, bedes I se på den videnskabeligt godkendte artikel (”peer-reviewed article”). Denne afhandling påviser, at partikler af stadig ureageret termit-materiale var til stedet i støvet efter World Trade Center.

 

Thermite kan virke som en brandbombe, der kan overskære stål-struktur i kraft af ekstremt høje temperaturer. Men thermite-reaktionen kan også danne grundlag for ”high tech formel eksplosiver”.

 

Denne undersøgelse med konklusioner draget fra vore egne observationer er blot én indikation på, at high tech thermite indgik i den sprængstof-kontrollerede nedrivning af World Trade Center.

- Det er aldrig sket, at en bygning har vist alle kendetegn på en kontrolleret bygningsnedrivning uden også at være en kontrolleret bygningsnedrivning.

 

Niels Harrit ved talen i New York, 09.09.2010

 

Blandt de andre observationer kan kun få nævnes her. For eksempel er der mange øjenvidne-beretninger fra oprydningsarbejdere om smeltet jern i murbrokkerne. Almindelige kontorbrænde kan aldrig nå temperaturer, som er høje nok til at smelte jern.

 

(08:49)

 

NASA målte ekstreme overfladetemperaturer på murbrok-bunken ved Ground Zero i dagene efter den 11. september 2001.

 

Igen: Disse observationer kan kun forklares ved forekomne thermite-reaktioner. Endvidere: Branden fortsatte i bogstaveligste forstand i månedsvis. Det tog New York’s brandvæsen (”New York Fire Department”) tre måneder at slukke disse brande.

Kun igangværende thermite-reaktioner kan forklare denne modstand over for vand og brandslukkende kemikalier.

 

Ikke desto mindre bemærkelsesværdigt er det, at 'United States Geological Survey' og 'RJ Lee Group' uafhængigt af hinanden beskrev millioner af ”jern-mikro-sfærer” spredt overalt med støvet, der dækkede New York. Disse små sfærer er bevis på

- Kun eksplosiver kan skabe en kraft stærk nok til at udskyde tunge stålsøjler og stål-bære-bjælker hundredvis af ’feet’ gennem luften.

 

Niels Harrit ved talen i New York, 09.09.2010

temperaturer høje nok til at smelte jern til små dråber, der forstøves og kondenserer før det rammer jorden. Der er ingen måde, hvorpå disse jern-sfærer kunne skabes under almindelige brande. De kan kun produceres med thermite.

 

De mange ”peer-reviewed papers” i jeres presse-pose beskriver usædvanlige fund, som kun er forligelig med forekomst af thermite-materialer.

 

(10:22)

 

Det må understreges – ikke desto mindre – af alt dette bevismateriale ikke udelukker brugen af thermite-sprængstof. Det er meget sandsynligt, at mere konventionelle eksplosiver tillige var anvendt ved nedrivningen af World Trade Center.

Men NIST har ikke testet for tilbageblevne eksplosiver i World Trade Center støvet. Ej heller har de set efter andre tegn på anvendelse af sprængstof i bygningselementerne på trods af det faktum, at enhver kan se, at kæmpemæssige stålsøjler og

- Tidligere var universiteter og andre akademiske institutioner tilflugtssteder for den frie tale – og var som sådan en af de uundværlige søjler for et blomstrende og anstændigt samfund.
Nu har de fået mundkurv på i sådan en grad, at hele vor civilisation er i fare – intet mindre.

 

Niels Harrit ved talen i New York, 09.09.2010

stål-bære-bjælker blev udskudt horisontalt ved tvillingetårnenes kollaps.

 

Kun eksplosiver kan skabe en kraft stærk nok til at udskyde tunge stålsøjler og stål-bære-bjælker hundredvis af ’feet’ gennem luften.

 

Sådanne tests for eksplosiver er rutine ved brand-undersøgelser og det er en mission ikke at udvise forsømmelighed på vegne af NIST.

Tværtimod – NIST er gentagne gange bedt om at lave en generel analyse af de tilbageblevne eksplosiver i støvet fra World Trade Center – som de er forpligtet til ifølge vedtægterne for brand- og eksplosionsundersøgelser (”the Guide for Fire & Explosion Investigations”) udstedt af ”the National Fire Protection Association”.

 

NIST har åbenlyst nægtet at efterkomme loven.

 

(11:59)

 

Udover at dele en dybtgående afvisning af den officielle rapport fra NIST anerkender medlemmerne af ”Scientists For 9/11 Truth” (”Videnskabsfolk for sandheden om 11. september 2001”) de sociale, politiske, økonomiske, kulturelle, kunstneriske og etiske implikationer fra hændelserne den 11. september 2001.

 

Mens I gennemgår listen over mere en 60 videnskabsfolk, der har underskrevet vores begæring forud for grundlæggelsen af vor organisation, vil I bemærke, at et stort flertal af underskriverne er pensionerede. Denne situation afspejler en

- Men selv om vi stadig ikke har ret mange unge videnskabsfolk om bord endnu – så har vi Sir Isaac Newton med på vort team. Aldrig har der været en eneste undtagelse fra Newtons love i den verden i lever i. Newton har altid ret!

 

Niels Harrit ved talen i New York, 09.09.2010

deprimerende udvikling i den akademiske verden siden den 11. september 2001.

Det er blevet en meget karriere-forringende at diskutere de fysiske aspekter ved hændelserne den 11. september 2001 og at udtrykke nogen form for ubehag ved den officielle version.

 

(12:54)

 

Tidligere var universiteter og andre akademiske institutioner tilflugtssteder for den frie tale – og var som sådan en af de

uundværlige søjler for et blomstrende og anstændigt samfund.

 

Nu har de fået mundkurv på i sådan en grad, at hele vor civilisation er i fare – intet mindre.

 

Videnskabelige argumenter ville spille en vigtig rolle i resultatet af denne kamp. Men selv om vi stadig ikke har ret mange unge videnskabsfolk om bord endnu – så har vi Sir Isaac Newton med på vort team. Aldrig har der været en eneste undtagelse fra Newtons love i den verden i lever i. Newton har altid ret!

 

Så i mere end én forstand er dette en kamp imellem fortiden og nutiden – for fremtiden.

 

Mange af de senior-videnskabsfolk, der har tilmeldt sig vores organisation, har børn. Nogle af dem har børnebørn. Om cirka ti år vil disse børnebørn være gamle nok til at spørge: ”Bedstefar og bedstemor - hvis side var I på?”. Og vi vil svare dem: ”Jeg var på jeres side!”

 

Tak.
**

 

 

 

SE & HØR NIELS HARRIT's TALE D. 09.09.2010 I NEW YORK ØVERST T.H.

--

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=6alMPWIhFik

--

 


911avisen@911avisen.dk