VIDEO

Fire fly var mordvåben, men blev ikke kriminalteknisk identificeret efter 9/11
Online-video af ANTHONY LAWSON om de uidentificerede 9/11-passagerfly

De fire flyvemaskiner, der blev smadret den 11. september 2001 er aldrig kriminalteknisk blevet identificeret som de fire passagerfly, der angiveligt blev kapret den morgen.

 

KILDER: http://www.youtube.com/watch?v=YT28hCyXsLs
+ http://mycatbirdseat.com/2010/10/anthony-lawson-911-the-unidentified-murder-weapons/

RELATERET:

Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv

Brandmænd i New York kræver sandheden om 9/11.

Professor David Ray Griffin om 9/11 og Falsk Flag
Kevin Ryan afviser regeringens forklaring af WTC's kollaps.

Journalist & forfatter Tommy Hansen om 9/11 på Roskilde Dampradio

Arkitekt Richard Gage på canadisk tv om 9/11.

Kritik af 9/11-Kommissionen og dens rapport om 9/11.

Hvorfor lærde folk ønsker 11. september 2001 undersøgt (31.07.2011)

Dr. Daniele Ganser: Alle teorier om 9/11 er konpirationsteorier. Også den officielle.
Bush til FN: "Lad os ikke tolerere skandaløse konspirationsteorier!"
Dr. Paul Craig Roberts ramt af 9/11-censur
Kendte danskere tror ikke på den officielle 9/11-historie.
Er krigen i Afghanistan retfærdiggjort af 9/11-angrebene?

ZELIKOW - den akademiske hjerne bag 9/11?
Norman Mineta's vidnesbyrd for 9/11-Kommissionen.

DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo

Israels & USA's fælles Falsk Flag Operation mod skibet USS Liberty

FALSK FLAG GREATEST HITS: Ti Falsk Flag Operationer fra Nero til 9/11

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

Fire fly var mordvåben, men blev ikke kriminalteknisk identificeret efter 9/11

De fire flyvemaskiner, der blev smadret den 11. september 2001 er aldrig kriminalteknisk blevet identificeret som de fire passagerfly, der angiveligt blev kapret den morgen.

 

ANTHONY LAWSON's video "9/11 — The Unidentified Murder Weapons" af 11. oktober 2010. Se video t.h. og få transskription nedenfor.

 

De fire flyvemaskiner, der blev smadret den 11. september 2001 er aldrig kriminalteknisk blevet identificeret som de fire passagerfly, der angiveligt blev kapret den morgen.

 

Forespørgsler i henhold til den amerikanske lovgivning ”Freedom of Information Act” er blevet mødt med afvisninger. Og dokumenter, som er blevet fabrikeret – angiveligt på grundlag af de eneste tre ”Black Boxes”, som er fundet, var uden serienumre.

 

Det fremragende arbejde udført af arkitekter og ingeniører for 9/11-sandhed ("Architects and Engineers for 9/11 Truth") og andre lignende organisationer bør aldrig undervurderes.

 

Men som det primære mordvåben, synes jeg, at de mest ”rygende pistoler” var de fire flyvemaskiner, som angiveligt blev anvendt som våben på den frygtelige dag. Og det, at de ikke er blevet identificeret, overtræder enhver lov i min bog, som tilstræber kunsten at løse forbrydelser.

 

Det er enten en uagtsom forsømmelse ud over enhver fatteevne, hvad angår 9/11-Kommissionen eller en del af en kriminel konspiration af enorme proportioner sat i værk for at dække over, had der virkeligt skete den 11. september 2001.

 

VIDEO TRANSSKRIPTION:

(00:00)

 

Anthony Lawson’s stemme: I sin opfordring til De Forenede Stater (dss. FN og United Nations; UN) om en undersøgelse af 9/11, gav præsident Ahmadinejad af Iran følgende pointer.

 

Ahmadinejad’s FN-tale: Det blev sagt, at cirka 3.000 mennesker blev dræbt den 11. september (2001), hvilket vi alle er meget bedrøvede over. Alligevel – indtil nu – er hundrede tusind af mennesker dræbt i Afghanistan og Irak, millioner såret og fordrevet og konflikten fortsætter og tager til.

 

(00:28)

 

I identifikationen af de ansvarlige for angrebet er der tre synspunkter:

 

1. At en meget magtfuld og kompleks terroristgruppe i stand til succesfuldt at krydse alle lag af USA’s efterretningstjeneste og sikkerhed udførte angrebene. Dette er hovedsynspunktet fremført af amerikanske statsmænd.

2. At nogle segmenter inden for USA’s regering organiserede angrebene for at vende om på den forfaldne amerikanske økonomi samt grebet i Mellemøsten for også at redde det zionistiske regime. Flertallet af det amerikanske folk - så vel som andre nationer og politikere - var enige i dette synspunkt.

3. At det var udført af en terroristgruppe, men den amerikanske regering støttede og udnyttede situationen. Åbenbart har dette synspunkt færre fortalere.

 

(01:18)

 

Anthony Lawson’s stemme: Selvfølgelig, meningsmålinger kan variere enormt, men de viser, at antallet af mennesker, som ikke stoler på - af forskellige årsager – den officielle forklaring, forøges.

 

Og forøgelse er bestemt signifikant nok til at berettige en ny undersøgelse.

Anthony Lawson

- Som det primære

mordvåben, synes jeg, at de mest ”rygende pistoler” var de fire flyvemaskiner, som angiveligt blev anvendt som våben på den frygtelige dag. Og det, at de ikke er blevet identificeret, overtræder enhver lov i min bog, som tilstræber kunsten at løse forbrydelser.

 

Anthony Lawson, 'film maker'

 

 

Ikke desto mindre svarede Obama med disse kommentarer:

 

(01:40)

 

Obama: Det var anstødeligt… Det var hadefuldt.

 

Anthony Lawson’s stemme: Men præsident Ahmadinejad’s bemærkninger var hverken ”anstødelige” eller ”hadefulde” – han udtrykte vidt udbredte synspunkter omkring angrebene den 11. september 2001 og han udtrykte også sin sorg for dem, der blev dræbt den dag – noget, som sjældent høres fra amerikanere om de mennesker de dræber og som ofte knapt nok beskrives som følgeskadevirkninger eller civile tab.

 

I typisk marionet-politiker-tale - og i tråd med zionistisk AIPAC-linie - forsøgte præsident Obama at spille på publikums følelser...

 

(02:17)

 

Obama: Og da især at han kommer med den udtalelse hér på Manhattan – bare lidt nord for Ground Zero, hvor familierne mistede deres kære.

 

[tv-klip fortsætter med lyden dæmpet]

 

Anthony Lawson’s stemme: Dette er den slags 9/11-retorik, vi har hørt om og om igen – og som foreslår, at det ville være anbefalelsesværdigt at tillade, at de virkelige gerningsmænd slipper ustraffet, fordi en forfølgelse af dem ville chokere deres ofres kære.

 

Men det har intet med emnet at gøre. Var præsident Ahmadinejad’s udtalelse på nogen måde nøjagtig?

Prøv en Internet-søgning, hvor der kun bruges disse tre ord: ”for 911 truth” og du vil opdage, at der er mange organisationer, som deler Dr. Ahmadinejad’s bekymringer og som går ind for at finde ud af sandheden om, hvad der virkeligt skete den 11. september 2001.

 

[På skærmen ses logo fra arkitekter, ingeniører, militær-veteraner, videnskabsfolk, brandmænd, medicinere, politiske ledere, religiøse ledere, skuespillere, kunstnere, militærfolk og advokater for sandhed om 11. september 2001]

Anthony Lawson

- Obama ... synes at have glemt to af de vigtigste koncepter i retssikkerheden: At en person er ’Formodet uskyldig indtil det er bevist, at personen er skyldig – og at bevis på skyld skal være hævet over en hver tvivl’.

 

Anthony Lawson, 'film maker'

 

 

Som øverstbefalende og tidligere advokat burde disse to være af særlig interesse for præsident Obama, som synes at have glemt to af de vigtigste koncepter i retssikkerheden: At en person er ’Formodet uskyldig indtil det er bevist, at personen er skyldig – og at bevis på skyld skal være hævet over en hver tvivl’.

 

(03:29)

 

Og denne forhenværende advokat (Obama) gør sig selv og sin nation til skamme ved at ignorere det.

 

Obama: Men lad os gøre det klart: Al Qaeda dræbte næsten 3.000 mennesker den dag …
[skærmbilledet fryser]

 

Anthony Lawson’s stemme: Dette såkaldte faktum er aldrig blevet bevist hævet over en hver tvivl. Det er baseret på rygter. Det er lejemorder-sprog. Faktisk er navnet al Qaeda opfundet af CIA – hvilket det nu zionistisk trofaste BBC engang indrømmede.

 

(03:57)

 

BBC-dokumentar’s stemme: Selv bin Laden’s udvisende af styrke i de vestlige medier var forfalsket. Krigerne i denne video var blevet hyret for en dag med besked på at medbringe egne våben. For ud over sin egen lille gruppe havde bin Laden ingen formel organisation – indtil amerikanerne opfandt en for ham.

 

(04:19)

 

Obama: al Qaeda valgte ubarmhjertigt at myrde disse mennesker - og tog ansvaret for for angrebet… [skærmbilledet fryser]

 

Anthony Lawson’s stemme: Osama bin Laden har nægtet, at han nogensinde har taget ansvaret.

 

Obama: …og selv nu er deres beslutsomhed for at dræbe massiv… [skærmbilledet fryser]

 

Anthony Lawson’s stemme: Med de udødelige ord fra John McEnroe: ”Det kan du ikke mene!” (“You cannot be serious!”) –

Næsten enhver med en telefon eller internet-adgang kan hævde at være medlem af al Qaeda og komme mod disse trusler; inklusive ansatte i USA’s regering.

 

(04:46)

 

Obama: De har medsammensvorne i mange lande og prøver at udvide deres rækkevidde… [skærmbilledet fryser].

Anthony Lawson

- De har ”medsammen-svorne” hvor som helst CIA, CNN eller BBC – uden at fremlægge bevis – ønsker at forestille sig, at de har medsammensvorne. Og nu beskriver de mistænkte pågrebet FØR 2001, da navnet al Qaeda først var opdigtet..

 

Anthony Lawson, 'film maker'

 

 

Anthony Lawson’s stemme: De har ”medsammensvorne” hvor som helst CIA, CNN eller BBC – uden at fremlægge bevis – ønsker at forestille sig, at de har medsammensvorne. Og nu beskriver de mistænkte pågrebet FØR 2001, da navnet al Qaeda først var opdigtet til at omfatte medlemmer af en organisation, der endnu ikke var opfundet.

 

(05:08)

 

Obama: Dette er ikke meninger, som ikke skal debatteres. Dette er fakta, som skal handles ud fra.

 

Anthony Lawson’s stemme: Men når to forhenværende CIA-operatører indrømmer at have forfalsket videoer af Osama bin Laden, hvor – hvis nogensinde – mødes fakta og fantasi?

Og så er der: Formodet uskyld indtil skyld er bevist ud over en hver tvivl.

 

Selv om 9/11-kommissionen ikke startede sin såkaldte undersøgelse før Afghanistan var blevet angrebet, beviste det dog én ting – ud over en hver tvivl: At det var en tilsløring (et ”cover-up”).

 

Ud af 23 uregelmæssigheder I undersøgelsen var der to tydelige udeladelser, hvoraf jeg har lavet en film om den ene…

 

[ Der vises et uddrag fra Anthony Lawson’s 9/11-film ”WTC7—This is an Orange” ]

 

(05:47)

 

Anthony Lawson’s stemme: Dette er World Trade Center’s Bygning 7 lige før den kollapsese, den 11. september 2001.

Den var ikke blevet ramt af en flyvemaskine. Den var blevet ramt af faldende murbrokker (fra tvillingetårnene, red.) og mindre brande.

 

Men klokken 17:20 var brandene stadig ikke en trussel.

 

Omendskønt bygningen var 47 etager høj, falder den ikke til siden eller kollapser uensartet.

 

For at dette kan ske, må alle bygningens lodrette støtter give efter på næsten præcist samme tid.

Alligevel rapporterede FEMA (“Federal Emergency Management Agency”), at kollapset primært skyldtes brand. Men hvad synes du selv, det ligner?

(06:34)

 

Anthony Lawson

- Tror du på, hvad du ser med dine egne øjne… eller tror du på, hvad du bliver fortalt?

 

Anthony Lawson, 'film maker'

 

Pr. juli 2007 er der ingen endelig rapport vedrørende kollapset af World Trade Center 7 (Bygning 7), men NIST (National Institute of Standards and Technology, USA’s “Teknologiske Institut”) udelukker stadig kontrolleret sprængstof (”controlled demolition”)

 

(06:50)

 

Så spørgsmålet er: [billede af en appelsin kommer til syne] Tror du på, hvad du ser med dine egne øjne… eller tror du på, hvad du bliver fortalt? [en tekst kommer til syne] ’Æble’.

[Uddraget slutter]

 

Anthony Lawson’s stemme: 9/11-kommissionens anden åbenbare fortielse har at gøre med de indledende mordvåben:
De fire flyvemaskiner involveret den 11. september 2001 er aldrig blevet kriminalteknisk identificerede. Dette på trods af flydele fundet nær World Trade Center ... ved Pentagon … og ved det angivelige anslagssted for ’United Airlines Flight 93’ nær Shanksville, Pennsylvania,

 

Der har været megen spekulation om udstrækningen af vragområdet her – så vel som hvad, der ramte Pentagon – eller fløj over. Og FBI har netop givet en sensationel indrømmelse af en af de påståede 9/11 luft-til-jord telefonopkald:

 

(07:43)

 

Professor David Ray Griffin: Og nu fortæller FBI os, at historien, som Ted Olson fortalte om telefonopkaldene fra hans kone … at de aldrig blev foretaget.

 

Anthony Lawson’s stemme: Ted Olson er stadig en fri mand. Men det er ikke tilfældet med Zacarias Moussaoui, den eneste person sigtet i USA for 9/11-angrebene – og hvis domfældelse og livstidsdom, der nu må ses på, som værende usikker – for ikke at nævne ’justitsmord’, for der er INGEN beviser for, at flykaprerne – hvis overhovedet, der var nogle – brugte hobbyknive…
INGEN beviser på, at Ted Olson talte med sin kone…

 

Derfor: INGEN beviser på, hvad der skete inde i det påståede fly ’American Airlines Flight 77’, som FAA (’Federal Aviation Administration’) sagde forsvandt fra radaren.

 

Anthony Lawson

- Men når to forhenværende CIA-operatører indrømmer at have forfalsket videoer af Osama bin Laden, hvor – hvis nogensinde – mødes fakta og fantasi?

 

Anthony Lawson, 'film maker'

 

Så der er intet bevis på, at Flight 77 returnerede til Washington – og intet video-bevis på, at en Boeing 757 ramte Pentagon - thi alt, hvad verden har fået forevist, er dette. [Det berygtede klip fra Pentagon’s sikkerhedskamera viser intet andet end en eksplosion.]

Selvfølgelig ville en eksamination af serienummeret på motorresterne – for eksempel – have fastslået sandheden ud over enhver tvivl. Men tilsyneladende har ingen sådan undersøgelse fundet sted.

 

(08:54)

 

Og den omstændighed, at motorblokken fundet i Murray Street endte på en losseplads i Staten Island, leder til den ufattelige konklusion, at det aldrig var intensionen fra USA’s regering at få disse store stumper af førsteklasses bevismateriale kriminal-teknisk matchet med flyvemaskinerne, der blev påstået kapret.

 

NTSB (“The National Transport Safety board”) er navnet på styrelsen, der normalt involvers i undersøgelser af flyulykker. Men i et brev til en 9/11-researcher, havde de fastslået følgende:

 

(09:27)

 

“Dette brev er svar til Deres FOIA-forespørgsel, dateret den 11. juli 2008, hvori De bad om udlevering af kopier af fortegnelser, som afslører processen, hvorunder vragdele er retableret fra fly anvendt under terrorist-angrebet den 11. september 2001 – og positivt identificerede som tilhørende…

 

[På skærmen listes fly-numrene og halevinge-numrene]

American Airlines flight 11 (N334AA)
United Airlines flight 175 (N612UA)
American Airlines flight 77 (N644AA)
United Airlines flight 93 (N591UA)"

 

(09:49)

 

Anthony Lawson’s stemme: Og så kommer denne sensationelle indrømmelse. ”Uheldigvis har NTSB ikke fortegnelser vedrørende den oven for forespurgte information.”

Anthony Lawson

- De fire flyvemaskiner involveret den 11. september 2001 er aldrig blevet kriminalteknisk identificerede.

 

Anthony Lawson, 'film maker'

 

 

Så hvis NTSB’en ikke har en sådan information, hvilken styrelse under USA’s regering har så? FAA (”the Federal Aviation Administration”) eller FBI måske?

 

Men som Aidan Monaghan opdagede, vil ingen tage sig af det – selv ikke under ”the freedom of information act” (lov om offentlighed i forvaltningen).

 

På dette punkt vil ingen blive overrasket ved at lære, at kopierne fra disse documenter – som er tilgængelige på internettet – har en ting til fælles: Serienummeret fra den del som informationen påstås at oprinde fra mangler.

 

[På skærmen ses nu følgende:]

American Airlines flight 77 — Digital Flight Data Recorder
United Airlines flight 93 — Digital Flight Data Recorder
United Airlines Flight 93 — Cockpit Voice Recorder
Added title: ALL SERIAL NUMBERS MISSING

 

(10:20)

 

Anthony Lawson’s stemme: Serienummeret fra den del som informationen påstås at oprinde fra mangler. Og for at låne en frase eller to…

 

Obama: Dette er ikke meninger, som skal debatters. Dette er fakta, som skal handles ud fra

 

Anthony Lawson’s stemme: Selvfølgelig brugte Obama disse fraser i en ganske anden sammenhæng, men spørgsmålet står tilbage:

 

[Tekstet og talt]

 

Vil de Forenede Nationer (United Nations) tage president Ahmadinejad’s udfordring op og sætte en stopper for dette?

 

[Visuelt på skærmen]

En appelsin fader frem fulgt af titlen: ’Æble’.
**

 

 

SE ANTHONY LAWSON's VIDEO OM DE FIRE UIDENTIFICEREDE FLY DEN 11. SEPTEMBER 2001 ØVERST T.H.

--

 

KILDER: http://www.youtube.com/watch?v=YT28hCyXsLs

+ http://mycatbirdseat.com/2010/10/anthony-lawson-911-the-unidentified-murder-weapons

--

 


911avisen@911avisen.dk