USA's historie for selvangreb som påskud for krig

FALSK FLAG . Dokumentarfilmen t.h. præsenterer en del af USA's historie for benyttelse af 'Falsk Flag Operation' før hændelserne den 11. september 2001

 

Filmens originaltitel: "USA Has A History Of Attacking Themselves To Go To War!" - 03.02.2010

 

11. september var ikke den første gang USA blev trukket ind i en krig af en tvetydig hændelse.
Den amerikanske grundlov tillader ikke USA at føre en forbyggende krig – og det kræver Kongressens godkendelse at gå i krig med et andet land.

 

Af denne grund: Hver gang en præsident har ønsket at deltage i en krig – eller at starte en ny, har han skullet vente på en militær episode – hvad enten den er skabt eller provokeret – for over for Kongressen eller det amerikanske folk at kunne retfærdiggøre brugen af magt.

 

I 1898 gik USA i krig imod Spanien for at tage kontrol over der caribiske område. Påskuddet kom fra sænkningen af skibet USS Maine, som lå for anker nær de cubanske øer. Spanierne blev øjeblikkeligt angrebet for angrebet, selv om de kategorisk afviste ethvert engagement i det.

 

Billederne af det sunkne marinefartøj og sømændenes begravelser blev vist i de største biografer.

 

Dette skabte en stærk nation, som tillod Theodore Roosevelt, der dengang var sekretær for flåden, at starte en krig, han allerede havde planlagt ned til mindste detalje.

 

I 1980 – næsten et århundrede senere – da USA anerkendte, at spanierne ikke var ansvarlige for angrebet – men for ikke at beskylde sig selv for det, fastslog USA, at Maine var blevet sunket fordi nogle sprængstoffer var blevet stablet tæt ved maskinrummet. I mellemtiden var hele den spanske dominans slettet fra landkortet og USA var blevet den nye supermagt med en strategisk linie gående fra Caribien til Filippinerne.

 

(01:56)

 

I 1915 var sænkningen af skibet USS Lusitania udført af en tysk ubåd det, som skulle til for at kaste USA ind i Den 1. Verdenskrig.

 

Det lader imidler til, at USA lod oplysninger sive til tyskerne om, at skibet var ladet med special-våben, som skulle afleveres i England.

 

Dette provokerede en reaktion fra den tyske ubåd, der sænkede Lusitania sammen med de 100 ombordværende amerikanske rejsende.

 

I 1941 var der det berygtede Pearl Harbor angreb, som skabte et had stort nok for præsident Roosevelt til at erklære krig mod Japan.

 

(02:44)

 

Præsident Roosevelt’s berømte ord efter Pearl Harbor angrebet høres: ”Fakta fra i går og i dag taler for sig selv. Med tillid til vore væbnede styrker. Med tillid til vores væbnede styrker, med grænseløs beslutsomhed af vort folk, vil vi vinde den uundgåelige triumf - så hjælp os Gud.”

[Hele Roosevelt’s tale fås her]:

 

(03:15)

 

Næsten 3.000 matroser døde i overraskelsesangrebet.

 

- Vi havde brug for én ting, som vore egne kræfter kunne stille til rådighed for os. Dette vitale behov bestod i oplysninger, der var tilgængelige i Washington via opsnappede radio-aflytninger, som fortalte hvornår og hvor Japan sandsynligvis ville angribe. Jeg fik ikke denne information!

 

Admiral Kimmel om Pearl Harbor angrebet.

 

Historien ville senere afsløre, at regeringen kendte til angrebet på forhånd. Og at de gjorde alt, hvad der var muligt, for at forsinke informationen i at nå havnen på Hawaii.

 

Dette blev bekræftet af Admiral Kimmel – en havnekommandør, som bevidnede massakren af sit mandskab og ødelæggelsen af hans skibe.

 

(03:37)

 

Admiral Kimmel’s vidneudsagn: "Vi havde brug for én ting, som vore egne kræfter kunne stille til rådighed for os. Dette vitale behov bestod i oplysninger, der var tilgængelige i Washington via opsnappede radio-aflytninger, som fortalte hvornår og hvor Japan sandsynligvis ville angribe. Jeg fik ikke denne information!"

[Hele Admiral Kimmel’s tale fås her]

 

(03:59)

 

I 1964 besluttede USA officielt at erklære krig imod Nord-Vietnam.

 

Krigens ”retfærdiggørelse” kom fra den såkaldte Tonkin Gulf hændelse – hvor nord-vietnamesiske både fik skyld for at have skudt torpedoer imod den amerikanske destroyer MADDOX. Derefter annoncerede forsvarsminister Robert McNamara straks over for pressen en kommende militæraktion.

 

(04:29)

 

Robert McNamara’s krigserklæring i pressen : ”Umiddelbart efter angrebet mødtes de amerikanske repræsentanter i Saigon med repræsentanter for den sydvietnamesiske regering. De var i fællesskab enige om, at der kræves en fælles indsats med gengældelsesforanstaltninger.”

 

(04:44)

 

Speaker: McNamara indrømmede åbent 40 år senere, at angrebet på MADDOX aldrig fandt sted.

 

(04:50)

- Der var forvirring. Og hændelserne bagefter viste, at vores vurdering af, at vi var blevet angrebet den dag, var forkert. Det skete ikke!

 

Robert McNamara 40 år efter det påståede angreb på skibet MADDOX i Gulf of Tonkin, som kick-startede Vietnam-krigen.

 

 

Robert McNamara: ”Der var forvirring. Og hændelserne bagefter viste, at vores vurdering af, at vi var blevet angrebet den dag, var forkert. Det skete ikke!”

 

(05:04)

 

Speaker: I mellemtiden havde mere end 60.000 amerikanske soldater og over 3 millioner vietnamesiske civile mistet livet.

 

(05:16)

 

Speaker: I 1990 var situationen mellem USA of Irak spændt. Og gruppen af neo-konservative omkring præsident Bush (senior) overbeviste ham om, at det var tid at angribe Saddam Hussein.

 

I hemmelighed informerede USA Saddam om, at de ikke havde noget imod, at han overtog oliefelterne i Kuwait. Et territorium, den irakiske diktator altid havde betragtet som sit eget.

 

Saddam bed på krogen, og Irak invaderede Kuwait.

 

(05:47)

 

Klip fra gammel nyhedsudsendelse: ”I aften vises de første billeder fra den irakiske invasion af Kuwait.”

 

(05:51)

- Mens jeg var der, så jeg irakiske komme til hospitalet med geværer [tårer] … De tog babyerne ud af kuvøserne [tårer tørres væk med hånden] … kuvøserne … og lod babyerne dø … kolde.

 

Den grædende kuwaitiske sygeplejerske, som med falske tårer løj om kuvøsebabyer, så en angrebskrig fik bred folkelig opbakning.

 

 

Speaker: På det tidspunkt - da Dick Cheney var forsvarsminister – gav Dick Cheney Saudi Arabien nogle satellit-fotos, som viste 250.000 irakiske soldater fremrykke bag den kuwaitiske grænse.

Under invasionen gav saudierne USA en ekstraordinær tilladelse til at etablere militære baser på deres territorium.

På det samme tidspunkt igangsatte alverdens medier en heftig kampagne imod Saddam, som blev beskyldt for at gift-gasse sit eget folk.

 

Intet blev nævnt om det faktum, at gassen var blevet solgt til Saddam af USA – som forholdt sig tavs under massakren selv om de udmærket var klar over, hvad der skete.

 

Mediekampagnen imod den irakiske diktator nåede højdepunktet med dette rørende vidneudsagn fra en ung kuwaitisk sygeplejerske – som beskrev over for verden de afskyeligheder begået af irakiske soldater i hendes invaderede land.

 

(07:02)

 

Den grædende kuwaitiske sygeplejerske: ”Mens jeg var der, så jeg irakiske komme til hospitalet med geværer [tårer]  … De tog babyerne ud af kuvøserne [tårer tørres væk med hånden]  … kuvøserne … og lod babyerne dø … kolde.”

 

(07:17)

 

Speaker: Nyheden chokerede hele verden. Og fra dette øjeblik havde ingen et ord at sige om den amerikanske bombning af Irak.

 

10 år senere faldt nogle journalister over en samling satellitfotos taget af russerne over den samme ørken i de samme dage.

 

(07:37)

 

Journalist: ”Det er hvad de (omtalte satellitfotos, red.) ikke viste, der var vigtigst. Hvad man forventede at se, var tanks ved grænsen. Der var ingen at se. Der var intet bag grænsen, som kunne indikere antallet af soldater og tanks”

 

(07:56)

 

Speaker: De samme fotos, som viste de irakiske tanks i Kuwait City viste også, at der absolut intet var bag den saudiske grænse. Ikke en tank. Ikke et køretøj. Ikke en eneste mand.

 

(08:11)

 

På samme tidspunkt viste det sig, at sygeplejersken, der havde givet hele verden tårer i øjnene, var datteren af den kuwaitiske ambassadør i Washington. Hun havde faket hele kuvøsebarns-historien efter at have været professionelt undervist af et at de mest betydningsfulde reklame-bureauer i Washington: HILL & KNOWLTON.

 

(08:14)

 

I mellemtiden havde det amerikanske militær tilintetgjort hele den irakiske hær – og opnået at etablere permanente militære baser i Saudi Arabien.

 

I en brutal og nådesløs kugleregn – og stik imod alle internationale aftaler - havde USA’s luftvåben bogstavelig talt ødelagt og forkullet tusindvis af irakiske soldater på deres vej tilbage til Baghdad.

 

(08:45)

 

Før dette foto blev taget, skrev fotografen på siden af tanken: ”Hvis ikke jeg fotograferer dette, vil folk som min mor tro, at krig er hvad de ser på tv” (foto viser hovedet af en død forkullet soldat siddende oprejst i en tank, red.)

 

(09:00)

 

[videoen viser herefter klip fra C-Spann tv-udsendelsen “The USS Liberty: America’s most shameful secret” med Eric Margolis (forfatteren til “Ameican Raj: Resolving the conflict between the West and the Mulsim world”)]

- Og jeg ville gerne se præsident Obama genåbne den grimme sag og fortælle sandheden om, hvordan amerikanske soldater blev myrdet og i vandet skudt fra maskingeværer af israelske styrker - samt fortælle om hemmeligholdelsen.

 

Eric Margolis om skibet USS Liberty

 

 

Telefonopkald fra Phillip Tourney til C-SPANN TV, hvor forfatter Eric Margolis er i studiet :

 

Skibet ”USS Liberty” er USA’s mest skamfulde hemmelighed. Og sir! Jeg vil også gerne fortælle, at mit navn er Phillip Tourney. Jeg er tre gange valgt som præsident for USS Liberty’s veteran-forening.

 

Jeg var ombord på skibet, da det blev angrebet af Israel i 1967.

 

(09:16)

 

Og sir, hvis Deres brev omhandler vor regerings og Israels hemmeligholdelse af USS Liberty og eftersom chefen for undersøgelsesudvalget siden har røbet, at undersøgelsesudvalget var et bedrag, en løgn og en tilsløring - hvad er så Deres råd til søfolkene, til de mænd, som prøver at få retfærdigheden tjent og få gjort noget ved hemmeligholdelsen, så vi kan komme videre med vores liv?

 

Eric Margolis: Well sir. Som en tidligere veteran-kollega. Jeg mener at have skrevet, at angrebet på USS Liberty foretaget af vor regering og af Israels regering var en af de skamfulde hændelser i vor nyere amerikanske militær-historie. Det er en skandale og kongressen sagde, at den ville se nærmere på det, men gjorde det aldrig - endnu et eksempel på fejhed.

Og jeg ville gerne se præsident Obama genåbne den grimme sag og fortælle sandheden om, hvordan amerikanske soldater blev myrdet og i vandet skudt fra maskingeværer af israelske styrker - samt fortælle om hemmeligholdelsen.

 

(Herefter tv- klip med den afdøde amerikanske satiriker og samfundsrevser George Carlin)

**

 

 

SE VIDEOEN OM USA's HISTORIE FOR SELVANGREB SOM PÅSKUD FOR ANGREBSKRIG ØVERST T.H.

--

 

KILDER: http://www.youtube.com/watch?v=mkE94ayHlNg

+ http://xenophilius.wordpress.com/2010/09/13/usa-has-a-history-of-attacking-themselves-to-go-to-war

--

 


911avisen@911avisen.dk