VIDEO

9/11-march i Hollywood.
Online-video om 9/11-MARCH I HOLLYWOOD

Den amerikanske grundlovsbevægelse "We-Are-Change" afviklede den 20 marts 2010 en march gennem Hollywood med ønsket om en undersøgelse af '9/11' og med ønsket om et ophør af krigene i Afghanistan og Irak, der blev kickstartet af hændelserne den 11. september 2001, som flere mener var en falsk flag operation. Deltagerne i marchen kom fra alle samfundslag og mest bemærkelsesværdigt var nok tilstedeværelsen af garvede og sympatiserende krigsveteraner fra US Marine.
Se video ovenfor.

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=ZMiqPQdWvo4

--

 

RELATERET:
Halliburton og Dick Cheney
De falske Osama bin Laden videoer

BUSH / BIN-LADEN forbindelsen

Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv
9/11 forelæsning af Professor Dr. Steven E. Jones.
Eks. Star Wars Chef mistænker Dick Cheney for orkestrering af 9/11
FALSK FLAG GREATEST HITS TOP TI: Falsk Flag Operationer fra Nero til 9/11
Dr. David Ray Griffin: "Imperier har altid anvendt falsk flag operationer"
Brzezinski foreslår en falsk flag event som kickstart til Iran-krig
Hitler's 9/11
Falsk Flag
Regeringer indrømmer falsk flag operationer.
Dr. Paul Craig Roberts ramt af 9/11-censur
DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo
Folk lærer om Falsk Flag Operation

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.
Mere Info

9/11-march i Hollywood

Den amerikanske grundlovsbevægelse "We-Are-Change" afviklede den 20 marts 2010 en march gennem Hollywood med ønsket om en undersøgelse af '9/11' og med ønsket om et ophør af krigene i Afghanistan og Irak, der blev kickstartet af hændelserne den 11. september 2001, som flere mener var en falsk flag operation.

Deltagerne i marchen kom fra alle samfundslag og mest bemærkelsesværdigt var nok tilstedeværelsen af garvede og sympatiserende krigsveteraner fra US Marine.

 

Se video. t.h. og delvis oversættelse nedenfor.

 

28.03.2010 WeAreChangeLA / "WeAreChangeLA brought the 9-11 Truth message to the Anti-War march in Los Angeles in a HUGE way" / Video and edit: Steve Wright / Fotos: Mike Chickey, Amy Ultch, Nelson Martins.


(00:00:00)

 

Mand med megafon siger til march-deltagerne: Vær venlig at løfte jeres hænder i vejret of vis fredstegnet. Lad hele landet og hele verden vide, at ønsket om freden vil vinde og at det vokser og vokser – ikke kun i Los Angeles – men over hele landet. … … vi kan ikke overses.

 

(00:01:36)

 

1. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: Vi har fået at vide, at vi ikke må gå forrest med vore store blå bannere og at vi skal gå bagest. Men det vil ville gøre, for vi vil også udøve vores grundlovssikrede ret (”1st Amenmend Right”; retten til at forsamles fredeligt og give sin mening til kende). Vi samles også på fredelig vis. De kan under ingen omstændigheder hævde over for os, at 9/11 ikke er en anti-krigs-besked. … … Hvorfor drog vi i krig? På grund af 9/11. Så vi vil forblive forrest i marchen og ikke gå bagest i dag.

 

2. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: Hvis de fik os bagest i marchen ville effekten forsvinde. De (myndighederne) siger, at det ikke er marchens budskab, men vi siger, at det er det. Det er den største anti-krigs-besked, der findes. Og jeg spurgte dem da også ”Hvilken grund gav Obama for krigsdeltagelse?” men det ville de (myndighederne) ikke høre om, så jeg fortalte dem, at det var 9/11.


9/11 er den grund, som Obama har givet for at føre krig  Så 9/11-Truth er den største ”anti-krigs-besked”, der findes. … … 9/11 er jo givet som retfærdiggørelse for alle vore nuværende krige. Og jeg ved, hvorfor de er bestyrtet – det er fordi vi går forrest (i march-køen, red.) --- --- --- Vi vil få vor besked ud via hele denne march – og vi tillader ikke, at de tilsidesætter vores grundlovssikrede ret (”1st Amenmend Right”; retten til at forsamles fredeligt og give sin mening til kende).

 

(00:01:54)

 

3. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: … … De fleste mennesker aner ikke, at Krigen Mod Terror de sidste 10 år har været ét stort bedrag.

 

(00:01:36)

- Bygning 7 blev ”pulled”, hvilket er fagsprog for bygningsnedrivning med sprængstof. Og da intet fly nogensinde ramte Bygning 7, giver det anledning til spørgsmål. Hvis de dækker over noget dér, hvad ellers skjuler de så?

 

March-deltager

 

4. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: Jeg er en tidligere marinesoldat (soldat fra US Marine) , se min tatovering (han viser sit håndled med US Marine tatovering).. … Jeg går ind for, at man bør have en åben mening om det.

 

(00:02:19)

 

5. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: … Vi må ud med budskabet, så folk kommer til at kende sandheden om 9/11-historien, som da jeg i udlandet så nyhederne og sandede, at mainstream-medierne manipulerer sandheden.

 

(00:02:26)

 

6. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: Dette er en begivenhed, der vender tilbage hvert år, hvor vi har en freds-march. Og dette er vores change for at vide, at 9/11-Truth er svaret på at stoppe krigen.

 

(00:02:38)

 

7. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: Jeg valgte at deltage i dag, fordi jeg ønsker at hjælpe med at få sandheden om 9/11 når frem til det amerikanske folk og det, at grundlaget for krigsførelse er fuldstændigt falsk. 9/11 var et Inside Job (=en falsk flag operation), og folk bør kende sandheden.

 

(00:02:54)

 

8. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: … … krigene er ulovlige, og hvis man ser tilbage på 9/11, vil man sande, at der er tale om regerings-bedrageri (”Inside fraud”).

- Jeg tror 9/11 var en falsk flag operation beregnet på, at vi kunne drage til udlandet og invadere andre lande. Og det må vi stoppe. Kig engang på banneren bagved, hvorpå der står skrevet: ”9/11: Hvad du ikke ved, dræber folk”.

 

March-deltager

 

(00:03:02)

 

9. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: Tja, jeg er her – som man kan se – for at demonstrere imod krigen og for at fortælle sandheden om 9/11, for at holde folk informerede og for at holde bannere.

 

(00:03:17)

 

10. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: Der er en hemmelig skygge-regering … og folk er ikke klar over det. … … … …

 

(00:03:31)

 

11. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: Jeg tror 9/11 var en falsk flag operation beregnet på, at vi kunne drage til udlandet og invadere andre lande. Og det må vi stoppe. Kig engang på banneren bagved, hvorpå der står skrevet: ”9/11: Hvad du ikke ved, dræber folk”.

 

(00:03:53)

 

12. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: 9/11 har været anledning til krigsdeltagelse, så jeg tror, der et vigtigt, at være med og overbevise fredsbevægelsen om, at 9/11 er værd at undersøge – så folk begynder at stille spørgsmål ved hændelserne.

 

(00:04:09)

- Krigen er én stor løgn. Og når de ser vore bannere om World Trade Center’s Bygning 7 (”Building 7”), så får de noget at spekulere over. Og hvad folk ikke ved, dræber andre mennesker. Det må stoppe nu.

 

March-deltager

 

13. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: Krigen er én stor løgn. Og når de ser vore bannere om World Trade Center’s Bygning 7 (”Building 7”), så får de noget at spekulere over. Og hvad folk ikke ved, dræber andre mennesker. Det må stoppe nu.

 

(00:04:26)

 

14. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: Det var ikke før meget senere, hvor jeg så Bygning 7 på film – og jeg spurgte, hvad er det. Og så blev jeg virkelig interesseret. Jeg begyndte at lave research. Og så ændrede jeg holdning (til 9/11, red.).

 

(00:04:39)

 

15. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: Det gælder om, at få folk til at vågne op. … Og også sikre sig, at folk ved, at der er arkitekter og ingeniører, som undersøger det. De sætter deres karrierer i fare ved at komme frem og fortælle, hvad der virkeligt skete. Vi har også brandmænd, der kræver 9/11 undersøgt. .. og så er der os, der er fra det globale interessefællesskab ’We-Are-Change’.

 

(00:05:06)

 

16. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: De mennesker, der stod bag 9/11, dræbte 3.000 uskyldige mennesker og gad vide, hvor mange flere de vil dræbe. … ….

 

(00:05:19)

- Alle krigsveteranerne her ønsker 9/11 undersøgt!

 

March-deltager

 

March-deltagere ses råbe: ”US out of the Middle East, go justice, go peace!, US out of the Middle East, go justice, go peace!

 

(00:05:34)

 

17. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: Prøv blot at se på, hvad de har brugt 9/11 som påskud til – Krig Mod Terror. … … Og så er der de tre bygninger, der skulle være kommet ned på grund af brand. …

 

(00:05:51)

 

18. Holder af en stor banner med teksten ”Google/YouTube BUILDING 7”: Der er flere beviser på, at det var et Inside Job (=en falsk flag operation, red.) og et bedrageri. … …

 

(00:06:29)

 

Krigs-veteran (med pandebånd/bandana):  … Alle krigsveteranerne her ønsker 9/11 undersøgt!

 

(00:07:13)

 

March-deltager: … … Bygning 7 blev ”pulled”, hvilket er fagsprog for bygningsnedrivning med sprængstof. Og da intet fly nogensinde ramte Bygning 7, giver det anledning til spørgsmål. Hvis de dækker over noget dér, hvad ellers skjuler de så?

 

(Resten af videoen er ikke oversat)

**

 


 

 

SE VIDEOEN ØVERST TIL HØJRE OM 9/11-MARCHEN I HOLLYWOOD.

 

--

 

 

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=ZMiqPQdWvo4

--

 


911avisen@911avisen.dk