VIDEO

1270 arkitekter & ingeniører kræver 11. september undersøgt og NIST-chefer retsforfulgt.
Online-video med ARKITEKT RICHARD GAGE, der kræver 9/11-undersøgelse.

DRYLABBING. Med baggrund i de rædselsvækkende tab af menneskeliv, tab af civile friheder og trillioner af skatte-dollars brugt som respons på den officielle 9/11-forklaring, kan intet være mere nødvendigt for vort land end at finde ud af, hvem der placerede sprængstof i World Trade Center – og hvorfor. Det siger arkitekt Richard Gage og foreslår to regeringsansatte efterforskere retsforfulgt for falskneri.

 

KILDER: http://www.youtube.com/watch?v=lKBB5khJEZw

+ http://www.ae911truth.org/en/news/41-articles/386-ae911truth-delivers-the-evidence-to-the-media-press-conference-national-press-club-wash-dc.html

RELATERET:

Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv

Brandmænd i New York kræver sandheden om 9/11.

Professor David Ray Griffin om 9/11 og Falsk Flag
Kevin Ryan afviser regeringens forklaring af WTC's kollaps.

DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo

Arkitekt Richard Gage på canadisk tv om 9/11.

Kritik af 9/11-Kommissionen og dens rapport om 9/11.
Dr. Daniele Ganser: Alle teorier om 9/11 er konpirationsteorier. Også den officielle.
Bush til FN: "Lad os ikke tolerere skandaløse konspirationsteorier!"
Dr. Paul Craig Roberts ramt af 9/11-censur

Hvorfor lærde folk ønsker 11. september 2001 undersøgt (31.07.2011)

Kendte danskere tror ikke på den officielle 9/11-historie.
Er krigen i Afghanistan retfærdiggjort af 9/11-angrebene?

ZELIKOW - den akademiske hjerne bag 9/11?
Norman Mineta's vidnesbyrd for 9/11-Kommissionen.

Israels & USA's fælles Falsk Flag Operation mod skibet USS Liberty

FALSK FLAG GREATEST HITS: Ti Falsk Flag Operationer fra Nero til 9/11

Diverse 9/11-film med danske undertekster.

Halliburton og Dick Cheney - Profitable krige efter 9/11.

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Mere Info

1270 arkitekter & ingeniører kræver 11. september undersøgt og NIST-chefer retsforfulgt

DRYLABBING. Med baggrund i de rædselsvækkende tab af menneskeliv, tab af civile friheder og trillioner af skatte-dollars brugt som respons på den officielle 9/11-forklaring, kan intet være mere nødvendigt for vort land end at finde ud af, hvem der placerede sprængstof i World Trade Center – og hvorfor. Det siger arkitekt Richard Gage og foreslår to regeringsansatte efterforskere retsforfulgt for falskneri.

 

Architects & Engineers For 9/11 Truth's stifter AIA Arkitekt Richard Gage holdt tale den 09.09.2010 ved pressekonference i National Press Club i Washington DC. Se video t.h. og få transskription nedenfor.

 

[00:00:00]

 

God eftermiddag og velkommen. Mit navn er Richard Gade, og jeg er AIA arkitekt. Jeg er medlem af arkitektforbundet ‘American Institute of Architects’. Jeg har været beskikket arkitekt I 22 år – og jeg er stifter af non-profit organisationen ’Architects & Engineers for 9/11 Truth’ (arkitekter & ingeniører for sandhed om 11. September 2001, AE911Truth, red.).

 

Som en gruppe har vi nu mere end 1.270 arkitekter og ingeniører, som har underskrevet kravet om en undersøgelse af hændelserne den 11. september 2001 (ajourført antal underskrivere fås hér, red.).

 

Sammenlagt har vi sammenlagt mere end 25.000 års ekspertise i byggeri og teknik.

 

Denne pressekonference gives i dag af vore underskrivere og støtter på 65 [viste sig at være 67] lokaliteter rundt om i verden. Inklusive 30 stater og 4 lande.

 

[00:00:45]

 

I dag er vi her for at informere jer om, at vi har afsløret beviser for, at den officielle undersøgelse af, hvad der skete med World Trade Center’s skyskrabere den 11. september 2001 er dybt fejlbehæftet – eller værre. De videnskabelige kriminaltekniske fakta, som vi har opdaget har en problemfuld logik.

 

For eksempel – et teknologisk avanceret højenergi-materiale er blevet opdaget i støvet fra World Trade Center katastrofen den 11. september 2001.

 

Dette fulgte efter at United States Geological Survey og andre opdagede en høj koncentration af forudgående smeltede jern-rige mikro-sfærer i WTC-støvet.

 

[00:01:30]

 

Disse mikro-sfærer kan kun være dannet under ødelæggelsen af World Trade Center ved temperaturer langt højere end hvad, der kan forklares ved flybrændstof og kontorbrande.

 

Disse brande – blev vi fortalt af ingeniører ansat af NIST, ”the National Institute of Standards and Technology” – var angiveligt årsagen til World Trade Center’s ødelæggelse.

 

Opdagelsen af dette avancerede energirige materiale – i form af rød/grå ’chips’ udspredt via støvet – forklarer både de jern-rige mikro-sfærer og bekræfter utilstrækkeligheden af den officielle forklaring af, hvad der skete denne tragiske dag.

 

Selv før mikro-sfærerne og de rød/grå ’chips’ var blevet identificeret og fik vor opmærksomhed, var vi dybt bekymrede over andre aspekter ved destruktionen af disse ikoniske bygninger og hvorledes de blev undersøgt.

 

Mere end to dusin brandmænd, ingeniører og andre vidner rapporterede at have set betragtelige mængder af smeltet jern eller stål – flydende som lava i murbrokkerne under alle tre World Trade Center højhuse.

 

Kontorbrande og flybrændstof kan umuligt nå temperaturer, som kræves for at smelte jern eller stål.

En mikstur kaldet thermite (termit) bestående af pulveriseret jernoxid og aluminium KAN generere temperaturer over 4000°F – langt mere end krævet for at smelte jern eller stål, som smelter ved cirka 2750°F.

 

[00:03:00]

 

Det energi-rige materiale, som var fundet i WTC-støvet af et internationalt forsker-team ledet af Niels Harrit fra Københavns Universitet, blev rapporteret i det videnskabelige og ”peer-reviewede” tidsskrift ”Bentham Open Journal of Chemical Physics”

 

Det består af nano-designede jern-oxid og aluminium-partikler med en størrelse på 1/1000 af et menneskehår. Dette var en del af en anden substans bestående af carbon, oxygen og silicon.

 

Disse jern-oxid partikler er ekstremt ens i størrelsen – og hverken disse eller de ultra-fine aluminiums-plader kunne ingenlunde vare fremstillet ved en ”naturlig” proces ved for eksempel et gravitations-kollaps eller ved anslag fra flyvemaskiner.

 

Arkitekt Richard Gage - stifter af Architects & Engineers For 9/11 Truth

- Med baggrund i de rædselsvækkende tab af menneskeliv, tab af civile friheder og trillioner af skatte-dollars brugt som respons på den officielle 9/11-forklaring, kan intet være mere nødvendigt for vort land end at finde ud af, hvem der placerede disse materialer i World Trade Center – og hvorfor.

 

Arkitekt Richard Gage, AE911Truth

 

De rød/grå ‘chips’ i hvilke disse partikler var fundet viser de same karakteristika som avancerede energi-rige materialer udviklet i nationale USA laboratorier i årene op til den 11. september 2001.

 

De har ingen grund til at være i dette støv.

 

[00:04:09]

 

Med baggrund i de rædselsvækkende tab af menneskeliv, tab af civile friheder og trillioner af skatte-dollars brugt som respons på den officielle 9/11-forklaring, kan intet være mere nødvendigt for vort land end at finde ud af, hvem der placerede disse materialer i World Trade Center – og hvorfor.

 

Denne nødvendighed er ikke desto mindre forstyrret af det forhold, at top-ingeniører, der leder regeringens undersøgelse ligefrem undgår at beskæftige sig med ALT det bevismateriale, som AED911Truth og andre gentagne gange har bragt til deres opmærksomhed – hvoraf meget har været offentligt tilgængeligt siden begyndelsen.

 

John Gross, NIST co-projektleder, har nægtet eksistensen af – eller rettere enhver rapport omfattende – smeltet jern eller stål ved World Trade Center.

 

De stoppede deres analyse af tårnenes komplette og ’høj-energi’ destruktion på selvsamme tidspunkt som ødelæggelsen begyndte.

 

[00:05:10]

 

Og de har afvist eller undgået en seriøs analyse af det ekstra bevismateriale, som ligger os på sinde, så som:

 

1. Begge tvillingetårne var totalt sønderdelt og ødelagt på kun 10-14 sekunder – hvilket forekommer ved nær-frit-falds-acceleration. For at det kan ske, kræves det, at alle 47 af deres massive kærne-søjler så vel som store fraktioner af deres eksterne søjler på forhånd er svækkede.

 

2. Mere end 100 redningsfolk rapporterede at have hørt eksplosioner og at have set lysglimt ved starten af ødelæggelsen. Disse vidner er dokumenterede i New York Cityt’s “Oral Histories” af City
Fire Commissioner Thomas Von Essen.

 

3. Multi-tons tunge stål-perimetre af væg-sektioner blev udskudt vandret I en hastighed af 60 mph til en afstand af 600 feet. Denne hastig og distance indikerer, at en højtryks-eksplosion initierede udkastningen.


4. 90.000 tons beton og metal pulveriseredes i luften, hvilket igen indikerer eksplosioner.


5. World Trade Center 7 (Bygning 7, red.), en 47 etagers bygning, som ikke blev ramt af en flyvemaskine, faldt med frit-falds acceleration længere end 100 feet – et signifikant faktum at NIST’s Shyam Sunder var tvunget til indrømmelse efter at være præsenteret for vores research.
Alligevel har NIST forsømt at behandle eller anerkende de åbenbare implikationer af dette faktum, at søjlerne måtte have været skadet med eksplosiver inden for brøkdele af et sekund.


6. Den totale ødelæggelse og sønderdeling af Bygning 7, kollaps på kun 6½ sekund – hvilket er nær frit-falds-acceleration ad en vej med størst modstand, symmetrisk lodret, inklusive 2½ sekund med rent frit fald (ingen modstand) – er en hændelse kun mulig med ekspert-placerede sprængstoffer.

 

[00:07:52]

 

Der er andre usandheder og udeladelser i NIST’s officielle rapport:

 

1. NIST overdrev alvorligheden og varigheden af brandene i alle tre skyskrabere, åbenbart for mere troværdigt at tillægge brandene en betydning for ødelæggelsen – dog uden at overdrive nok til at de kunne tilskrives smeltet jern eller stål.

 

2. NIST og FEMA fulgte ikke National Fire Protection Association’s standard-procedurer for undersøgelse af brand- og eksplosion samt test af bygningsrester for sprængstof.

 

3. NIST testede ikke for sprængstof, selv om bygningsnedrivning med sprængstoffer var den mest sandsynlige hypotese.

 

4. NIST animerede en computermodel af Bygning 7’s ødelæggelse, som viste de ydre mure krølle indad som et stykke folie, hvilket ikke er sammenligneligt med den aktuelle kollaps set på videoerne.

 

5. NIST hævder, at den fallende sektion af hvert af tvillingetårnene, over passagerflyenes anslagszone, knuste den meget større og mere massive intakte lavere sektion.
Men [i tilfældet med nord-tårnet] videoanalyser afslørede tydeligt, at den øvre [sektion] smuldrede i bølger af eksplosioner forud for nogen knusning af den lavere [sektion].

 

6. NIST’s tekniske analyse af tvillingetårnenes kollaps stopper ved ”begyndelsen af kollapset”. Der er ingen tekniske analyser af den strukturelle ændring af bygningen, som sker, imens selve sammenstyrtningen forekommer.
Som svar på vores Begæring om Rettelse (”Request for Correction”) vedrørende dette forhold, indrømmede NIST, at de var ”ude af stand til at levere en fuldstændig forklaring af den totale kollaps”.

[00:10:04]

 

Arkitekt Richard Gage - stifter af Architects & Engineers For 9/11 Truth

- Kort sagt – NIST’s officielle tekniske forklaring er svigagtig og uforenelig med fysikkens basale love. Som en kontrast hertil er hypotesen om kontrolleret nedrivning med sprængstof forenelig med alle de tilgængelige tekniske beviser.

 

Arkitekt Richard Gage, AE911Truth

 

Kort sagt – NIST’s officielle tekniske forklaring er svigagtig og uforenelig med fysikkens basale love. Som en kontrast hertil er hypotesen om kontrolleret nedrivning med sprængstof forenelig med alle de tilgængelige tekniske beviser.

 

I denne uge, her i Washington DC, har vi personligt uddelt og givet vores DVD “9/11: Blueprint for Truth – The SF Press Conference Edition” – som inkluderer højdepunkterne af det kriminaltekniske bevismateriale – i hænderne på medarbejdere til videnskabs-rådgivere for enhver valgt repræsentant på Capitol Hill.

 

Derudover har vi sat os ned sammen med over et dusin af dem og detaljeret præsenteret det overvældende bevismateriale for kontrolleret nedrivning med sprængstof.

 

Vi har personligt inviteret over 400 af dem til dagens begivenhed (pressekonferencen).

 

Hvor mange Kongres-videnskabs-rådgivere er her i dag?

[Ingen - et røbende tegn].

 

[00:11:05]

 

Jeg opfordrer jeg til at gå til vores hjemmeside AE911Truth.org for mere information inklusive kommentarer fra vore medlemmer vedrørende problemet med den officielle undersøgelse.

 

På dette punkt opfordrer vi rigsadvokaten ("Attorney General") Eric Holder til stille en anklagejury ("grand jury") til at undersøge de ansvarlige for NIST rapporten, herunder ledende efterforsker Shyam Sunder og Co-projektleder John Gross.

 

[00:11:32]

 

Vi vil gerne lade en hver reporter, som vil dække denne beretning, vide, at Architects & Engineers for 9/11 Truth er her for at give jer en hver teknisk støtte I behøver.

 

Endelig vil jeg gerne takke de tusinde af videnskabsfolk, senior-niveau medlemmer af militæret, efterretningstjenester og andre regeringsembedsmænd, piloter og fly-professionelle, brandænd, lærde og universitets-forskere, 9/11-overlevene og deres familiemedlemmer samt bekymrede borgere her og rundt om i verden for deres vedholdende støtte.

 

Og i dag i Los Angeles og New York er der en simultan pressekonference, der kundgør stiftelsen af endnu to organisationer, som ønsker 9/11 undersøgt: Scientists For 9/11 Truth og Military Officers For 9/11 Truth.

 

[00:12:22]

 

Vi ønsker også at takke vor voksende familie af mere end 300 opretholdende finansielle supportere.
Vi kunne ikke gøre dette uden jer.

 

Nu vil jeg besvare ethvert hurtigt spørgsmål I måtte have.

 

Husk på, at de fleste af jeres spørgsmål formentlig vil blive besvaret i løbet af debatten (Mock debat), der vil starte om kun et minut.

 

Desuden er mere detaljerede oplysninger tilgængelige på vores DVD, "9/11: Blueprint for Truth - The Architecture of Destruction", som er tilgængelig på vores hjemmeside AE911Truth.org.


**

 

 

SE VIDEO OM 1270 ARKITEKTER & INGENIØRER's KRAV OM EN 9/11-UNDERSØGELSE ØVERST T.H.

--

 

KILDER: http://www.youtube.com/watch?v=lKBB5khJEZw

+ http://www.ae911truth.org/en/news/41-articles/386-ae911truth-delivers-the-evidence-to-the-media-press-conference-national-press-club-wash-dc.html

--

 


911avisen@911avisen.dk