VIDEO

11. september: Eksplosive beviser ved eksperter
Online-video fra AE911Truth om 11. september 2001.

EKSPLOSIVE BEVISER. Skal man være arkitekt, ingeniør eller forsker for med et halvt øje at se, at World Trade Center blev revet ned med sprængstof?, vil nogle nok spørge og blæse på risikoen for spot og hån i det offentlige rum. I videoen ovenfor sætter dusinvis af interviewede, bl.a. arkitekter, ingeniører, videnskabsfolk samt pårørende til 9/11-ofre - karriere og ære på spil. På spil ved at vove at uddybe, hvorfor de ikke tror en døjt på, hvad myndigheder og mainstream medier har fortalt og stadig fortæller os igen og igen om den 11. september 2001.

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=lw-jzCfa4eQ

RELATERET:

Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv

DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo

Arkitekt Richard Gage på TV om behovet for en undersøgelse af 9/11

Brandmænd i New York kræver sandheden om 9/11.

CUI BONO. Hvem fik gavn af 9/11 ?

Professor David Ray Griffin om 9/11 og Falsk Flag
Kevin Ryan afviser regeringens forklaring af WTC's kollaps.

Arkitekt Richard Gage på canadisk tv om 9/11.

Kritik af 9/11-Kommissionen og dens rapport om 9/11.
Dr. Daniele Ganser: Alle teorier om 9/11 er konpirationsteorier. Også den officielle.
Bush til FN: "Lad os ikke tolerere skandaløse konspirationsteorier!"
Dr. Paul Craig Roberts ramt af 9/11-censur
Kendte danskere tror ikke på den officielle 9/11-historie.
Er krigen i Afghanistan retfærdiggjort af 9/11-angrebene?

ZELIKOW - den akademiske hjerne bag 9/11?
Norman Mineta's vidnesbyrd for 9/11-Kommissionen

1270 arkitekter & ingeniører kræver 9/11 undersøgt og NIST-chefer retsforfulgt

Israels & USA's fælles Falsk Flag Operation mod skibet USS Liberty

FALSK FLAG GREATEST HITS: Ti Falsk Flag Operationer fra Nero til 9/11

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

11. september: Eksplosive beviser ved eksperter

EKSPLOSIVE BEVISER. Mød den amerikanske akitekt gennem 23 år - AIA-arkitekt Richard Gage - i denne 9/11-dokumentarfilm (t.h.) med 9/11-bevismateriale fra mere end 50 top-eksperter inden for deres områder - højhus-arkitekter, bygningsingeniører , kemiingeniører, brandmænd, metallurger, sprængstof-eksperter, kontrolleret-nedrivnings-teknikere, og meget mere.

Hver er højt kvalificeret i hans / hendes respektive områder.

 

Flere har ph.d.-grad, inklusive modtageren af National Medal of Science, Lynn Margulis.

 

Lynn Margulis afslører sammen med andre eksperter bedrageri i NIST, USA's teknologiske institut, og diskuterer, hvorledes den videnskabelige metode skulle have været anvendt og anerkender "overvældende" beviser for højtemperatur nano-termit fundet i støvet fra World Trade Center og videnskabeligt påvist af den danske kemiker Niels Harrit samt 8 andre internationale forskere.

 

Skyskraber-arkitekter og bygningsingeniører fremlægger beviser for en sprængstofkontrolleret bygningsnedrivning af World Trads Center's tvillingetårne og Bygning 7.

 

9/11-familiemedlemmer til ofrene den 11. september 2001 samt psykologer tilslutter sig de tekniske informationer og støtter en ny undersøgelse og taler om psykologi omkring 9/11 i denne milesten af en filmproduktion fra AE911Truth.

 

Dokumentarfilmen "9/11: Explosive Evidence - Experts Speak Out" af Architects & Engineers for 9/11 Truth, 14.09.2011. Påbegyndt transkription med forbehold for oversættelsesfejl fås nedenfor.

 

[00:00:06]

Richard Gage: Der er lys ved New Yorks skyline.

En årlig mindebegivenhed til ære for de mistede menneskeliv den 11. september 2011.

 

Og dog. Der er stadig mere lys, som behøver at skinne - for at afsløre sandhed, som deres familiemedlemmer fortjener at vide.

 

[00:00:29]

 

Den 11. september 2001 - en dag, der forandrede historien.

 

Fire fly fløj ubemærket uden for ruten.

 

To af disse fly smadrede ind i World Trade Center's to tårne.

 

Adskillige søjler blev ødelagt og flybrændstof antændte ild, som spredte sig i adskillige etager.

 

Cirka 1 time senere så millioner chokeret til, mens begge tårne pludseligt og hurtigt blev ødelagt og næsten 3.000 mennesker blev dræbt.

 

For hvem sandhed og retfærdighed endnu ikke er sket fyldest.

 

[00:01:14]

 

Hej. Jeg er Richard Gage - AIA licenseret arkitekt gennem mere end 20 år og medlem af American Institute of Architets - samt stifter af Architects & Engineers for 9/11 Truth.

 

En non-profit organisation med langt over 1.000 byggetekniske professionelle.

 

Ifølge en officiel regeringsrapport svækkede ilden struktur-armeringen i begge tvillingetårne, hvilket førte til pludselig progressiv og total kollaps.

 

[00:01:14]

 

Ukendt for de fleste mennesker blev en tredie stålramme-skykraper ligeledes ødelagt.

- Jeg ønsker ikke at være involveret i konspirations-teorier. Der er masser af dem og man kan gå og spekulere over dem for evigt. Hvad vi virkelig behøver at vide er, hvorledes disse bygninger kom ned.

 

Robert E. McCoy, skyskraber-arkitekt

 

 

Kritiske spørgsmål er rejst af mere end 1.500 arkitekter og ingeniører - om de officielle udredninger om ødelæggelsen af alle tre af disse bygninger.

 

Disse professionelle danner sammen med 10.000 andre bekymrede personer mere end 25.000 års erfaring - og har underskrevet vores begæring om en undersøgelse af ødelæggelsen af disse tre World Trade Center skyskrabere.

 

[00:02:27]

 

Dette krav er baseret på beviser, som afslører t meget anderledes ødelæggelses scenario - end hvad, der er rapporteret fra regeringens ingeniører. Dette omfatter i overflod af videnskabelige og kriminaltekniske data samt øjenvidneudsagn, som blev udeladt i de officielle rapporter.

 

 

Du vil se disse beviser og høre fra dusinvis af disse tekniske eksperter - inklusive mange af de, som er i toppen af deres respektive områder.

 

Vi fra AE911Truth er inspirerede af præsident Obama's udtalelse til det amerikanske folk i sin tiltrædelsestale.

 

Hvordan opnår vi dette? Vi har gjort vort bedste for at opfylde præsidentens ønsker ved at anvende den videnskabelige metode: At undersøge bevismaterialet fra World Trade Center og at udvikle objektive konklusioner fra objektive eksperter i deres fagområder.

 

Hør præsidenten give sin egen forklaring af den politiske mishandling af videnskab.

 

[00:03:03]

 

Obama: Vi har set, at den videnskabelige integritet er blevet undermineret. Og videnskabelig forskning politiseret i et forsøg på at fremme forudindfattede ideologiske dagsordener.

 

 

Richard Gage: Med et sammenhængende resultat af videnskabelige fakta frembragt af eksperter, data og vidner i denne film, vil du opnå en meget større forståelse af hændelserne den 11. september 2001 ("9/11"). Og du vil være i stand til at drage dine egne informationsrige konklusioner. Også psykologer, terapeuter, rådgivere tillige med teolog David Ray Griffin - som har en dyb forståelse af de personlige problemstillinger forbundet med 9/11 - vil forklare hvorfor det er så vanskeligt for os at forholde os til realiteterne vedrørende disse hændelser samt lære, hvordan vi kan hjælpe os selv og andre med dette svære og dog vitale ansvar.

- Hvis vi skal tro, at brand fik tre bygninger ned på den samme dag, den 11. september 2001 - så er det meget problemfyldt for alle os inden for byggedesign-branchen. Arkitekter, ingeniører - selv fysikere.

 

Joel Miller, skyskraber-arkitekt

 

 

Selvfølgelig er de mest berørte af hændelserne denne tragiske dag familiemedlemmerne til 9/11-ofrene. Adskillige har bedt om at være med i denne dokumentarfilm. Selv om vores prioritet primært er af teknisk karakter, er vi dybt berørte og beærede over at kunne give dem muligheden for at tale direkte til dig.

 

[00:04:48]

 

Lad os nu høre fra de professionelle, som skrev under på undersøgelseskravet. De vil dele deres konklusioner med dig. Blandt disse eksperter er skyskraber-arkitekter og ingeniører inden for 'struktur-design'-området, materiale-videnskab, kemi, brandbeskyttelse, metal - så vel som fysikere, sprængningseksperter og teknikere inden for bygningsnedrivning med sprængstof. I samme selskab vil være brandmænd og 9/11-ofrenes familiemedlemmer, som støtter vores ønske om en ny World Trade Center-undersøgelse.

 

[00:05:24]

 

Robert E. McCoy, skyskraber-arkitekt: Jeg ønsker ikke at være involveret i konspirationsteorier. Der er masser af dem og man kan gå og spekulere over dem for evigt. Hvad vi virkelig behøver at vide er, hvorledes disse bygninger kom ned.

 

[00:05:42]

- Jeg er skeptisk over for at det kunne ske. Og meget forstyrret over implikationerne efter denne umulighed.
Der er tusindvis af højhuse i USA. Og hver dag bygges der flere i dette land og i udlandet. Som arkitekter og ingeniører har vi vort ansvar for at beskytte mennesker, der er brugere af bygninger.

 

Joel Miller, skyskraber-arkitekt

 

 

Joel Miller, skyskraber-arkitekt: Mit navn er Joel Miller og jeg er uddannet arkitekt på Templar University i Philadelphia. Og mens jeg var i Philadelphia arbejdede jeg for to firmaer med et par højhuse. Det 13-etager store Federal Detention Center. Jeg tilbragte cirka 2 år på dette projekt og derefter 1 år på et 15-etagers "high rise dormitory".

 

Hvis vi skal tro, at brand fik tre bygninger ned på den samme dag, den 11. september 2001 - så er det meget problemfyldt for alle os inden for byggedesign-branchen. Arkitekter, ingeniører - selv fysikere.

 

Jeg er skeptisk over for at det kunne ske. Og meget forstyrret over implikationerne efter denne umulighed.

 

Der er tusindvis af højhuse i USA. Og hver dag bygges der flere i dette land og i udlandet. Som arkitekter og ingeniører har vi vort ansvar for at beskytte mennesker, der er brugere af bygninger.

 

[00:06:56]

 

Skærmtekst: World Trade Center 7 - en tredie skyskraber kom ned den dag.

 

[00:07:03]

 

Richard Gage: Det nye Bygning 7 i World Trade Center hæver sig over den originale størrelse.

Bygning 7 var en 47-etagers skyskraber, som ikke blev ramt af et fly. Alligevel var det den tredie moderne stålramme-skyskraber, som kollapsede hastigt og symmetrisk den 11. september 2001.

 

Det var en fodbanes længde fra nordtårnt (wtc1) og pådrog sig mindre skader fra de faldende murbrokker.

 

Bygning 7's bratte kollaps blev begrundet med normale kontorbrande.

- Bygning 7 er for mig det, der vækker mistanke. For det er et klassisk eksempel på en kontrolleret bygnings-nedrivning med sprængstof.

 

Kamal Obeid, bygningsingeniør

 

 

[00:07:36]

 

Kamal Obeid, bygningsingeniør: Jeg er Kamal Obeid. Jeg har en mastergrad som bygningsingeniør fra University of California i Berkeley. Jeg har været praktiserende ingeniør de sidste 30 år.

 

Bygning 7 er for mig det, der vækker mistanke. For det er et klassisk eksempel på en kontrolleret bygningsnedrivning med sprængstof.

 

[00:07:54]

 

Steven Dusterwald, bygningsingeniør : Mit navn er Steven Dusterwald. Jeg er en licenseret professionel bygningsingeniør med 37 års erfaring inden for bygningsstruktur. Jeg har 25 års erfaring som direktør for mit eget bygningsingeniørfirma her i Las Vegas. Jeg har fokuseret på design af atomkraftærker samt forretnings- og industribygninger.

 

Jeg blev først opmærksom på problemet med den officielle udredning af kollapset, da jeg så en DVD online fra Architects & Engineers for 9/11 Truth. De udpegede adskillige problemer med den officielle historie. Og noget, der fangede min opmærksomhed, var, den manglende årsagssammenhæng til at få bygningen til at komme ned, som den gjorde.

- Og noget, der fangede min opmærksomhed, var, den manglende årsagssammen-hæng til at få bygningen til at komme ned, som den gjorde.

 

Steven Dusterwald, bygnings-ingeniør

 

 

 

[00:08:38]

 

Casey Pfieffer, bygningsingeniør: Mit navn er Casey Pfieffer. Jeg er en registreret professionel bygningsingeniør i San Diego, Californien. Jeg har en balhelor-grad i 'Civil Engineering', University of Notre Dame. Jeg har været praktiserende ingeniør i 15 år. Og i øjeblikket er jeg rektor for Pacific Coast Structual Engineering i San Diego, Californien.

 

En ven af mig Blueprint For 9/11 Truth-dvd'en til gennemsyn. Og det bevismateriale, jeg så, var så forpligtende, at det blev klart for mig, at den officielle historie ikke var korrekt.

 

 

[00:09:20]

 

William Rice, P.E., civilingeniør & professor: Jeg er William Rice. Jeg arbejder for en af nationens største arkitekt- og byggefirmaer - med forretnings-, industri- og institutionsprojekter i Boston, New York, Philadelphia og Baltimore områder.

 

Som en professor har jeg undervist i ingeniør-materiale, "struktur-laboratorium" og andre byggeri-relaterede kurser ved Vermont Technical College for arkitekt- og ingeniørstuderende i 20 år.

- Jeg så Bygning 7 falde med accelerende hastighed på 6½ sekund. Det var en massiv 47-etagers struktur. Den eneste måde en bygning kan accelere på, mens den kollapser, er ved at have præ-justerede samt præcist timede og anbragte eksplosiver - med andre ord en kontrolleret bygningsnedrivning med sprængstof.


William Rice, P.E., civilingeniør & professor

 

 

Jeg så Bygning 7 falde med accelerende hastighed på 6½ sekund. Det var en massiv 47-etagers struktur. Den eneste måde en bygning kan accelere på, mens den kollapser, er ved at have præ-justerede samt præcist timede og anbragte eksplosiver - med andre ord en kontrolleret bygningsnedrivning med sprængstof.

 

[00:10:14]

 

David Topete, bygningsingeniør : Mit nan er Daid Topete. Jeg har en master-grad i 'civil engineering'. Jeg er en licenseret bygningsingeniør. Jeg designer nye bygnings-strukturer og retrotilpasser eksisterende bygningsstrukturer fra beton, mursten og strukturstål. Efter min professionelle mening og min erfaring er World Trade Center Bygning 7's kollaps lige ned i sig selv - som ses på videoen og bevidnet - kun muligt, hvis de støttende søjler i bygningen allesammen tages væk på samme tid. Det kan kun skyldes en kontrolleret nedrivning med sprængstof; kontrollerede "charges"-sprængladninger. Noget af denne type. For det var en pludselig ødelæggelse.

 

[00:10:58]

 

Dr. Robert Bowman: Jeg er Dr. Bob Bowman, penioneret oberstløjtnant i United States Air Force. Jeg føj 101 kampflyvninger i Vietnam og styrede forsvarsdepartementets Star Wars Program under præsidenterne Ford og Carter.

 

Min ph.d. er i flyteknik og atomteknik og fra California Institute of Technology - og jeg gjorde mit postdoc-arbejde ved von Karman Institute i Bruxelles, Belgien i "finite element-analyse".

- Jeg blev første gang klar over, at der var et problem med regeringens officielle konspirationsteori om 9/11 den selv samme morgen, da jeg så tv og jeg ifølge min kone igen og igen udbrød: "Hvor er interceptor-jagerflyene?"

 

Dr. Robert Bowman

 

 

Jeg underviste ved fem universiteter og arbejdede som afdelingschef og assisterende dekan. "Finite element-analyse" er løsningen på komplekse fysiske problemer ved hjælp af avanceret matematik - Ting som "turbulent flow" og struktur-fejl.

 

Jeg blev første gang klar over, at der var et problem med regeringens officielle konspirationsteori om 9/11 den selv samme morgen, da jeg så tv og jeg ifølge min kone igen og igen udbrød: "Hvor er interceptor-jagerflyene?"

 

Og så da det første tårn begyndte at falde ned, tænkte jeg: Det kan ikke ske, det kan ikke ske.

 

Og senere faldt det andet tårn ned.

 

Og jeg sagde: Dette strider imod fysikkens love. Det kan ikke ske.

 

Disse flyvemaskiner og disse ildebrande kunne ikke forårsage, at bygningerne kom ned, som de gjorde.

 

Så jeg var en meget tidlig skeptiker. Og coup de grâce var for mig, da jeg fandt ud af, at Bygning 7 kom ned senere den dag.

 

Og da jeg så Bygning 7 komme ned, lignede det for mig en perfekt kontrolleret nedrivning med sprængstof af en intakt bygning uden synlige ildebrande. Jeg mener: Dét er, hvad jeg kalder en rygende pistol.

- Og da jeg så Bygning 7 komme ned, lignede det for mig en perfekt kontrolleret nedrivning med sprængstof af en intakt bygning uden synlige ildebrande. Jeg mener: Dét er, hvad jeg kalder en rygende pistol.

 

Dr. Robert Bowman

 

 

[00:11:57]

 

Robert E. McCoy, skyskraber-arkitekt: Mit navn er Robert McCoy. Jeg er arkitekt fra University of California i Berkeley, år 1963. Jeg har æret licenseret i Californien siden 1964. Fra cirka 1965 til 1985 har det meste af min erfaring været høje stålbygninger.

 

NIST vil have os til at tro, at der var tale om typiske kontorbrande. Spredte kontorbrande, om man vil, som bragte disse bygninger ned.

 

Siden midten af 1960'erne har jeg fulgt med i skyskraber-brande. For det er noget, som vi bekymrer os meget om, når vi designer disse bygninger.

 

Og jeg er ikke klar over et eneste højhus, som er kommet ned, som et resultat af ildebrand.

 

Jeg kan ikke engang mindes selv et delvist kollaps i nogen af de bygninger, jeg har studeret gennem årene.

 

[00:12:48]

 

Steve Barasch, skyskraber-arkitekt: Jeg er Steve Barasch, stifter og præsident for Barasch Architects Associates Inc. - et 33 år gammelt arkitekt-/planlægnings- og ingeniørfirma. Vi har kontorer i San Luis Obispo og Pasadena, Californien. Og jeg har en arkitektgrad fra University of Arizona og en mastergrad i arkitektur og design fra Rice University i Huston, Texas. Jeg tilbragte 3 år i London, som den første ph.d.studerende ved Architectural Association.

- Det faldt inden for næsten 7 sekunder. Fra top til bund... En bygning opfører sig bare ikke på den måde.

 

Steve Barasch, skyskraber-arkitekt

 

 

[00:13:20]

 

En af de ting, der virkelig interesserede mig, er, hvor hurtigt Bygning 7 faldt. Det faldt inden for næsten 7 sekunder. Fra top til bund.

 

Denne bygning var opført i midten af 1980'erne - åbenbart. Og opfyldte alle kendte bygningskrav på den tid. En bygning opfører sig bare ikke på den måde.

 

[00:13:40]

 

Arkitekt Richard Gage interviewer arkitekt Jan Utzon: Vi er her i Sydney med Jan Utzon, søn af den store Jørn Utzon, som designede Operahuset i Sydney. Hvilke omstændigheder omkring World Trade Center Bygning 7’s kollaps forstyrrede dig mest?

 

Jan Utzon, arkitekt: Det så mest af noget som helst andet ud til at være en bygningsnedrivning med sprængstof.

- Det så mest af noget som helst andet ud til at være en bygningsnedrivning med sprængstof.

 

Kamal Obeid, bygningsingeniør

 

 

[00:14:00]

 

Leslie Young, skyskraber-arkitekt: Mit navn er Leslie Young. Jeg er en licenseret arkitekt i både staten New York og staten Californien. Jeg har været involveret i mange store projekter, inklusive at føre tilsyn med adskillige højhuse/skyskrabere lige fra 14-etagers til 40-etagers bygninger. I de sidste 20 år er jeg mestendels tilkaldt i forbindelse med meget store og vanskelige projekter.

 

Da jeg så Bygning 7 kollapse, tænkte jeg, at noget var galt. Bygning 7 var ikke blevet ramt af et fly. For mig var det indelysende, at der var kontrolleret nedrivnings-sprængstof involveret.

 

[00:14:41]

 

SKÆRMTEKST: World Trade Center 7, Afsnit 2: Ødelæggelse af beviser

 

[00:14:49]

 

Arkitekt Richard Gage: Blev struktur-stålet fra World Trade Centers Bygning 7 bevaret, dokumenteret, analyseret i henhold til standardprocedurer for undersøgelse af konstruktionsfejl?

- Da jeg så Bygning 7 kollapse, tænkte jeg, at noget var galt. Bygning 7 var ikke blevet ramt af et fly. For mig var det indelysende, at der var kontrolleret nedrivnings-sprængstof involveret.

 

Leslie Young, skyskraber-arkitekt

 

 

[00:14:49]

 

Daniel Barnum, FAIA, skyskraber-arkitekt: Det var meget klart fra starten, at der var denne store ivrighed for hurtigst muligt at slippe af med alle bygningsresterne. Og køre det væk.

 

[00:15:07]

 

Steme : For hvad de gjorde øjeblikkeligt efter den 11. september 2001 var, at de begyndte at fjerne stål og andre bygningsrester fra Bygning 7 og fra de andre tårne. Øjeblikeligt. Og de sendte det til Kina genbrug.

 

[00:15:17]

 

Erik Lawyer, brandmand: 400 fyldte lastbiler pr. dag - med materiale - blev kørt væk fra World Trade Center området og sendt til Kina til genbrug.

 

[00:15:25]

- 400 fyldte lastbiler pr. dag - med materiale - blev kørt væk fra World Trade Center området og sendt til Kina til genbrug.

 

Erik Lawyer, brandmand

 

 

Edward Munyak, brandbeskyttelses-ingeniør: Pludselig havde de et stort incitament for at sende stål til genbrug - af en eller anden grund.

 

Ronald Brookman, bygningsingeniør: Hurtigt og rapt ødelagde de strukturstålet.

 

Edward Munyak, brandbeskyttelses-ingeniør: Stålet var gemt væk og nedsmeltet før det kunne blive analyseret.

 

[00:15:40]

 

Ronald Brookman, bygningsingeniør: Det var allerede ved at blive gemt væk og ødelagt, da FEMA-detektiverne ankom til stedet cirka en måned efter den 11. september 2001.

 

[00:15:52]

- Stålet var gemt væk og nedsmeltet før det kunne blive analyseret.

 

Edward Munyak, brandbeskyttelses-ingeniør

 

 

Daniel Barnum, FAIA, skyskraber-arkitekt: Det var blevet nedsmeltet og delt stumber, således at ingen ordentlig og grundig undersøgelse kunne foretages. Og dét i sig selv er en forbrydelse. Og den slags kræver en undersøgelse.

 

[00:16:08]

 

Ronald Brookman, bygningsingeniør: Stålet blev samlet op og kørt væk, før nogen fik et ordentligt gennemsyn af det. Og ødelæggelsen af bevismateriale var en kriminel handling i sig selv.

 

Det kunne have besvaret en masse spørgsmål, som vi ikke kan besvare, da vi ikke har strukturstålet at undersøge.

 

[00:16:39]

Roland Angle, civilingeniør: Der var love, som blev overtrådt og bevismateriale blev ødelagt. Og at American Society of Civil Engineers (ASCE) ignorerer dette, er ekstret forstyrrende. Og det er en forbrydelse - efter min mening - af det professionelle og etiske kodeks.

- Stålet blev samlet op og kørt væk, før nogen fik et ordentligt gennemsyn af det. Og ødelæggelsen af bevismateriale var en kriminel handling i sig selv.

 

Ronald Brookman, bygningsingeniør

 

 

[00:16:58]

 

Edward Munyak, brandbeskyttelses-ingeniør: Det var modsat af hvordan al undersøgelse foretages. Hvis en flyvemaskine havarerer, afskærmet de hele området og ingen må røre noget som helst og alt flyttes til en sikker lokation, hvor de rekonstruerer flyvemaskinen.

 

[00:17:13]

 

Mand i BLÅ skjorte og slips (NAVN, TITEL?): Normalt, når du har en bygningssammenstyrtning, gennemgår du forsigtigt ruin-området og kigger på hvert eneste emne, fotograferer hver eneste kollapsede armering og stålsøjle. Du samler dem op meget forsigtigt, og du ser på hvert eneste element. Vi var ikke i stand til at gøre dette i tilfældet med Bygning 7.

 

[00:17:36]


Mand (NAVN, TITEL?): Bort set fra det ligge stykke ..(mumle mumle) ... som blev fundet .... blev intet af det andet stål gemt for analyse. Dette er utilfredsstillende, når tages i betragtning, at World Trade Center 7 ville have været den første stålramme-bygning i verdenshistorien, som kollapsede således på grund af brand.

 

XXX: Og regeringen havde ødelagt meget af bevismaterialet..

 

 

 

 


[Oversættelse mangler frem til 02:15:21]

**

 

 

 

SE VIDEOEN 9/11 EKSPLOSIVE BEVISER - EKSPERTER TALER UD - ØVERST T.H.

--

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=lw-jzCfa4eQ

--

 


911avisen@911avisen.dk